- 10 Nisan 2013
- 1.148
- 1.606
- 333
- Konu Sahibi aquarius24
-
Tabi onlar koymak istedikten sonra bisey yapilmazda, normal mi karsiladiniz? Tepkiniz oldumu?Eşim söylemişti kızım olursa adını Masal koyacağım demişti eltim hamileydi o Zaman.
Son ana kadar söylemediler doğumda öğrendik biz masal olacağını ben direk eltime sordum ismi kim istedi diye. Kocam istedi dedi. Bende kocan kocamın b*kunu görse aynısını yapmak için 40 takla atacak nerdeyse dedim e güldüm. Kv de de vardı hiç bişey demedi. Abisi eşimi niye bilmiyorum çok kıskanıyor.Tabi onlar koymak istedikten sonra bisey yapilmazda, normal mi karsiladiniz? Tepkiniz oldumu?
aman koyarsa koysun bunu mu dert edeceksınızEltim hamile ve bebegine kiz olursa benim koymak istedigim ismi koymak istiyor. Ben hamileyken soruyordu bana, kiz olursa ne olucak erkek olursa ne diye, bende söyledim. Kendisi daha öncedende hamileyken erkek olursa esimin te gencliginden beri koymak istedigi bi isim vardi, onu koymaya kalkti. Birde cikip ben bu isimleri kendim buldum diyor, sizden duydum diyemiyor. Yapacak bisey yok biliyorum, koyarsa koysunda, insan cidden sinir oluyor.
Bu siralar da herseyi takar oldum. Kendi akli fikri düsüncesi olmazmi bi insanin, hadi diyelim fikir edinmek icin sordu, güzel isimlerde söylerdim, illa benim cocuguma seslenmek istedigim ismi koyma cabasi nedir, anlayamadim.
Cok iyi demissiniz, buna ragmen koymuslar bide, bazilarinin amaci sirf senin istedigin olmasinda nolursa olsun pesinde. Benimde esimin abisi kiskaniyor, büyüklük abilik yapcagi yerde, kardesimi eziyim bisey elde edemesin derdinde.Son ana kadar söylemediler doğumda öğrendik biz masal olacağını ben direk eltime sordum ismi kim istedi diye. Kocam istedi dedi. Bende kocan kocamın b*kunu görse aynısını yapmak için 40 takla atacak nerdeyse dedim e güldüm. Kv de de vardı hiç bişey demedi. Abisi eşimi niye bilmiyorum çok kıskanıyor.
Isim bulmak mesele degilki, o koysaymis baska isim ozaman dediginiz gibi, isim bitmedi ya.Ay isim bitmediya sende başka bi isim koy canım.neymiş mevzuya konu olan isim merak ettim valla.
Sen haklısın oda onun terbiyesizliği yapcak bişey yok malesef.Isim bulmak mesele degilki, o koysaymis baska isim ozaman dediginiz gibi, isim bitmedi ya.
Anlatilmak istenen ismin kimsede olmayisi falan da degil, Ankastre koycak halim yok, cok kiside var tabiki. Ben cikip bu ismi koycam dedikten sonra ayy ben isim buldum bunu koycam deyip, o ismi koymasi sıkıntı olan.
isim de kismet sizin ki daha guzel olurEltim hamile ve bebegine kiz olursa benim koymak istedigim ismi koymak istiyor. Ben hamileyken soruyordu bana, kiz olursa ne olucak erkek olursa ne diye, bende söyledim. Kendisi daha öncedende hamileyken erkek olursa esimin te gencliginden beri koymak istedigi bi isim vardi, onu koymaya kalkti. Birde cikip ben bu isimleri kendim buldum diyor, sizden duydum diyemiyor. Yapacak bisey yok biliyorum, koyarsa koysunda, insan cidden sinir oluyor.
Bu siralar da herseyi takar oldum. Kendi akli fikri düsüncesi olmazmi bi insanin, hadi diyelim fikir edinmek icin sordu, güzel isimlerde söylerdim, illa benim cocuguma seslenmek istedigim ismi koyma cabasi nedir, anlayamadim.
Aynı bizim durum kardeş kardeşi kollar açığını kapatır bizimkinin abisi de bi eksiğini bulsam da babama gambazlasam peşinde ama rabbime şükür sen yolunu kalbini bozmadıkça allah fırsat vermiyorCok iyi demissiniz, buna ragmen koymuslar bide, bazilarinin amaci sirf senin istedigin olmasinda nolursa olsun pesinde. Benimde esimin abisi kiskaniyor, büyüklük abilik yapcagi yerde, kardesimi eziyim bisey elde edemesin derdinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?