Merhaba arkadaşlar; Benim içime dert olan bir olay isim mevzusu(
3 yaşında bir oğlum var adı ömer…
Oğlumun ismini çok seviyorum bebege’de, çocuga’da, gence’de, dedeye’de yakışıyor.
Ömer ismini babası rüyasında gördü hamileyken sevdiğim bir isim oldugu içinde direkt koyduk.
Şimdi rabbim nasip etti bir oğlum daha olucak hayırlısıyla 19 haftalık hamileyim. Ismi ne olmalı ???
Ömere en uyumlu isim Emir :)) Emir ismini çok seviyorum ancak son zamanlarda poyraz ismi çok kafamı kurcalıyor. Poyraz da koyarsam sanki oğluma haksızlık edermişim gibi geliyo.
Ömer çok kaliteli ve anlamlı bir isim ama nihayetinde de klasik bir isim…
Düşüncemle ilgili yorumlarınız benim için önemli.
poyraz koyarsan oğluna neden haksızlık olsun onu anlamadım ?
Basliginizi okuyunca daha konunuzu okumadan icimden Emir gecti :)
Umarim saglikla kucaginiza alirsiniz bebisi :)
sende ömere deki . senin zamanında ömer popüler diÖmer klasik bir isim poyraz ömer e göre daha modern bir isim çünkü.
bunu çok iyi araştırın çünkü isimler çocukları etkiliyor, uyuma değilde hangisinin anlamı daha iyiyse ona bakın derim,yani benim görüşüm öyle, Allah analı babalı büyütsün inşaallah
sende ömere deki . senin zamanında ömer popüler di. .
poyraz çok güzel bi isim içine sindiyse bence koy. .
. .benim bebeğimin adını annem koyacak. o da kararsız bana soruyo ne koyalım kızım bana koy dedin ama ikimizinde içine sinsin diyor . . . kafa kafaya vermişiz isim arıyoruz benim içimden ömer demek geliyor . . ama kaynanamın ağzındada sürekli ömer var . şimdi ömer desem annem bozulacak kaynananın dediğini koydun diye. . çıkmazdayım
bende istiyorum da anneme ayıp olur . . dicek kayınvaliden hiç bişeyinle ilgilenmedi . nikahına bile gelmedi. . sen git ilk çocuğunun adını ona koydur der. . oysaki öyle bişey yok ömeri ben beğeniyorum .. . kaynanada bana diyoki sen ne koyarsan koy ben ona ömer dicem . . . öff 37. haftadayız çocuğum isimsiz kaldı .Ömer kesinlikle çok güzel bir isim.
Hem kaliteli hem anlamı güzel.
. .benim bebeğimin adını annem koyacak. o da kararsız bana soruyo ne koyalım kızım bana koy dedin ama ikimizinde içine sinsin diyor . . . kafa kafaya vermişiz isim arıyoruz benim içimden ömer demek geliyor . . ama kaynanamın ağzındada sürekli ömer var . şimdi ömer desem annem bozulacak kaynananın dediğini koydun diye. . çıkmazdayım
Anaa bide bunlarları uğraşıyorsunuzz. nolcek böylee...Bilal ..sende bunu koyybende istiyorum da anneme ayıp olur . . dicek kayınvaliden hiç bişeyinle ilgilenmedi . nikahına bile gelmedi. . sen git ilk çocuğunun adını ona koydur der. . oysaki öyle bişey yok ömeri ben beğeniyorum .. . kaynanada bana diyoki sen ne koyarsan koy ben ona ömer dicem . . . öff 37. haftadayız çocuğum isimsiz kaldı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?