- 26 Mayıs 2014
- 13.524
- 15.845
- 298
evet ben kendimde şahit oldum anlatırdım ama konuyla alakalı değil ve iyileştimm. sadece şunu diyebilirim siğillerle alakalı..üstelikte zararsız ve masrafsız.
bende 33 tane vardı ve geçti. .evet ben kendimde şahit oldum anlatırdım ama konuyla alakalı değil ve iyileştimm. sadece şunu diyebilirim siğillerle alakalı..
ay sorma canım ne çektim onlardan gitmediğim doktor kalmamıştı ve bir gecede sabah uyandım yoktular hala şaşarımm bu duruma .ne kadar etkiliymişş..bende 33 tane vardı ve geçti. .
aynen . . bende ojeye benzer bişey kullandım geçmedi okuttum geçti. . üstelik okutmak bedava . .ay sorma canım ne çektim onlardan gitmediğim doktor kalmamıştı ve bir gecede sabah uyandım yoktular hala şaşarımm bu duruma .ne kadar etkiliymişş..
evet ben kendimde şahit oldum anlatırdım ama konuyla alakalı değil ve iyileştimm. sadece şunu diyebilirim siğillerle alakalı..
aynen . . bende ojeye benzer bişey kullandım geçmedi okuttum geçti. . üstelik okutmak bedava . .
geçmiyo zaten canım benim elim süzgeç gibiydi 33 tane büyük siğilden vardı . . okuttum geçti. .bende aldım o ojeleye benzeyen ilaçtan ama geçmedi
geçmiyo zaten canım benim elim süzgeç gibiydi 33 tane büyük siğilden vardı . . okuttum geçti. .
yok kız nenem değil ben nenemi görmedim zaten daha geçen sene burada bi hoca vardı o okudu . .Eeee senin nenede vefat etmiş kim okuyacak şimdi
Poyraz ismi tekbasina cok haşin.
Selim Poyraz olsun.
Hem anlamli hem evveli olan bir isim Selim
Ben de Yusuf'u beğeniyorum ya da burak.Ömer in anlamı çok güzel. Adalet timsali.
Peygamber efendimiz benden sonra bir peygamber daha gelse ömer olurdu demiş. Adaletinden dolayı.
Emirde Peygamber soyundan gelen. Bir kavmin başlangıcı demek.
Çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?