Doğuma Hazırlık İsim Mevzusu fikirleriniz çok önemli !!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bence bu kadar haksizlik diye dusunmeyin belki oglunuz buyunce adini klasik ve abisine takin bisey oldugu icin begenmicektir niye modern bi isimden mahrum olsunki

evet ben kendimde şahit oldum anlatırdım ama konuyla alakalı değil ve iyileştimm. sadece şunu diyebilirim siğillerle alakalı..

Anam naptı siğillerle alakalı... Benimde elimin üstünde siğil çıktı hamilelikten dolayı herhangi bir ilaçta kullanamıyorum.

Ya kizlar hamilelik surecimde benim sag tarafimda yuzum kolum ayagim uyustu bi anda bole hissizlik oldu yuzum sanki kayni ole hissediyodum bu hamileligin son iki ayin oldu buguunde sabah kalktim dudagimin ustu sismis. Sizdede bole oldumu doktora emar cek demisti o zamanlar ama bn bebegime zarar gelir diye girmedim

Ben ce Emir
Poyraz dede kulağa çok ta hoş gelmiyor
tabi benim fikrim

Bende hamza ile ömer ismini severim. Özellikle emir her türlü güzel bir isim .

Ben de Yusuf'u beğeniyorum ya da burak.

ömer çok güzel isim. ses benzerliği açısından kardeşine emir yakışır. ama benim aklıma ali geldi. ömere en denk isim ali bence ya da dört halife isimlerinden seçebilirsiniz. hepsi her yaşta her devirde kullanılabilecek isimler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…