Doğuma Hazırlık İsim Mevzusu fikirleriniz çok önemli !!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
yok canım bir anne ve bir babadan 16 kardeş iki taneside düşmüş 18. . dahada olacakmışta. . malum kadınlık hali . . menopaza girmiş bizim anane
o zaman senin ananeye koca bir alkışsağmı yaşıyomu ula biz bir tane doğurduk..ki( oda sezeryan pertimiz çıktıı)..ikinciyi asla düşünmeyenlerdemin eski hatunlara bakk..

kurnazlık yap ne kaynananı üz ne de anneni. ama şu kesin çocuğun babaannesine gittiğinde ömer denilecek ananesine gittiğindede yasin denilecek değişmez bir kader dir buu.. ama tatlı atışmalarr
yok kaynanayı takmıyorum kafama o da kendini kızının çocuğuna isim koydu . . annem mutlu olsunda gerisi önemli değil . . o ne derse kabulümdür dicemde aklında net bi isim yok bana bağrıp duruyor

o zaman senin ananeye koca bir alkışsağmı yaşıyomu ula biz bir tane doğurduk..ki( oda sezeryan pertimiz çıktıı)..ikinciyi asla düşünmeyenlerdemin eski hatunlara bakk..
yok canım 83 yaşında vefat etmiş. bundan 21 yıl önce. . valla öyle. . ben 1 taneyi nasıl doğurucağımı kara kara düşünüp herkesi bunaltıyorum . . kadın dahada doğururdumda menepoza girdim demiş

yok kaynanayı takmıyorum kafama o da kendini kızının çocuğuna isim koydu . . annem mutlu olsunda gerisi önemli değil . . o ne derse kabulümdür dicemde aklında net bi isim yok bana bağrıp duruyor
haa timam o zaman annenin bulduğunu koy beybi inan hiç unutmuyorlarr gurur duyuyorlarr.

Allah rahmet etsin eskiler başkaaa. menapoza girdim demesi de ayrıca komik olmuşşne kadınmışş..

konu sahibi (emir ) harika bir isimm ömer emir çok yakışıyorlar ..poyrazda güzel ama kardeşiyle çok alakasızz..

Allah rahmet etsin eskiler başkaaa. menapoza girdim demesi de ayrıca komik olmuşşne kadınmışş..
doğum konusunda kendini öyle bir geliştirmişki çocuğu olmayan kadınlara öyle şeyler yapıyomuşki senesinde çocuğu oluyormuş . . asistanıda benim annem . . o anlatıyor. . geçende bunu dedim. . kavga çıkıyordu. . tıpın yapamadığını . . nenen nasıl yapacak diye . yapıyomuş işte Alla Alla . .

Emir güzel isim genelde çok tercih edilen isim oldu ama bir kaç senedir ben Ömer adını duyunda bir akraba kardeşler geldi aklıma biri Ömer biri Önder di Önderde kuranda geçiyor diye biliyorum

kızz öyle demee çok bilgili oluyor o eski hatunlar bende bilirim bizim köydede vardı öyle bir nine çocuğu olmayanları doğurtururdu valla...

Zaten omer hem dinimizdede anlami olan guzel bi isim bence ogluna haksizlik olmaz istersen ikinci bebeginede iki isim koy buda sinnet hem ben bunu dusunerek ogluma iki isim koydum deniz berkay mesela sende emur poyraz koy

kızz öyle demee çok bilgili oluyor o eski hatunlar bende bilirim bizim köydede vardı öyle bir nine çocuğu olmayanları doğurtururdu valla...
ben değil burdan bi kadın yazdı nenen nasıl yapıyor tıpın yapamdığını diye . . banlanmamak için sustum . . herşeyide bilime bağlamamak lazım gerçekten işe yarıyor bazı şeyler. . ben inanıyorum . .

İstersen kafani daha cok karistirayim sana erkek isimleri yazayim

Ay evet bende inanıyorumm vede çok şahit de oldumm..her şey tıp bilim demek değill

Ömere uygun çok isim var bende ama kafanızı karıştırmak istemediğimden az belirteyim en beğendiklerimi Özer, Türker, Tamer, Taner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…