evet bu da güzelmiş . . konuyu açan sen derdini anlatan ben . . hakkını helal et ::)Arın da çok güzel isim ???
o zaman senin ananeye koca bir alkışyok canım bir anne ve bir babadan 16 kardeş iki taneside düşmüş 18. . dahada olacakmışta. . malum kadınlık hali . . menopaza girmiş bizim anane
yok kaynanayı takmıyorum kafama o da kendini kızının çocuğuna isim koydu . . annem mutlu olsunda gerisi önemli değil . . o ne derse kabulümdür dicemde aklında net bi isim yok bana bağrıp duruyorkurnazlık yap ne kaynananı üz ne de anneni.ama şu kesin çocuğun babaannesine gittiğinde ömer denilecek ananesine gittiğindede yasin denilecek değişmez bir kader dir buu.. ama tatlı atışmalarr
evet bencede anlamı güzel olan isimleri pek bi seviyom bennAyaz nedir arkadaşlar .Ayaz sert soğuk kış demek .Anlamı da güzel değil.Neden koyarlar bu ismi hiç mantığım almaz .
yok canım 83 yaşında vefat etmiş. bundan 21 yıl önce. . valla öyle. . ben 1 taneyi nasıl doğurucağımı kara kara düşünüp herkesi bunaltıyorum . . kadın dahada doğururdumda menepoza girdim demişo zaman senin ananeye koca bir alkışsağmı yaşıyomu ula biz bir tane doğurduk..ki( oda sezeryan pertimiz çıktıı)..ikinciyi asla düşünmeyenlerdemin eski hatunlara bakk..
haa timam o zaman annenin bulduğunu koy beybi inan hiç unutmuyorlarr gurur duyuyorlarr.yok kaynanayı takmıyorum kafama o da kendini kızının çocuğuna isim koydu . . annem mutlu olsunda gerisi önemli değil . . o ne derse kabulümdür dicemde aklında net bi isim yok bana bağrıp duruyor
Allah rahmet etsin eskiler başkaaa. menapoza girdim demesi de ayrıca komik olmuşşyok canım 83 yaşında vefat etmiş. bundan 21 yıl önce. . valla öyle. . ben 1 taneyi nasıl doğurucağımı kara kara düşünüp herkesi bunaltıyorum . . kadın dahada doğururdumda menepoza girdim demiş
doğum konusunda kendini öyle bir geliştirmişki çocuğu olmayan kadınlara öyle şeyler yapıyomuşki senesinde çocuğu oluyormuş . . asistanıda benim annem . . o anlatıyor. . geçende bunu dedim. . kavga çıkıyordu. . tıpın yapamadığını . . nenen nasıl yapacak diye . yapıyomuş işte Alla Alla . .Allah rahmet etsin eskiler başkaaa. menapoza girdim demesi de ayrıca komik olmuşşne kadınmışş..
kızz öyle demee çok bilgili oluyor o eski hatunlar bende bilirim bizim köydede vardı öyle bir nine çocuğu olmayanları doğurtururdu valla...doğum konusunda kendini öyle bir geliştirmişki çocuğu olmayan kadınlara öyle şeyler yapıyomuşki senesinde çocuğu oluyormuş . . asistanıda benim annem . . o anlatıyor. . geçende bunu dedim. . kavga çıkıyordu. . tıpın yapamadığını . . nenen nasıl yapacak diye . yapıyomuş işte Alla Alla . .
Merhaba arkadaşlar; Benim içime dert olan bir olay isim mevzusu(
3 yaşında bir oğlum var adı ömer…
Oğlumun ismini çok seviyorum bebege’de, çocuga’da, gence’de, dedeye’de yakışıyor.
Ömer ismini babası rüyasında gördü hamileyken sevdiğim bir isim oldugu içinde direkt koyduk.
Şimdi rabbim nasip etti bir oğlum daha olucak hayırlısıyla 19 haftalık hamileyim. Ismi ne olmalı ???
Ömere en uyumlu isim Emir :)) Emir ismini çok seviyorum ancak son zamanlarda poyraz ismi çok kafamı kurcalıyor. Poyraz da koyarsam sanki oğluma haksızlık edermişim gibi geliyo.
Ömer çok kaliteli ve anlamlı bir isim ama nihayetinde de klasik bir isim…
Düşüncemle ilgili yorumlarınız benim için önemli.
Aaaaa.. bak buda güzelmiş ÖNDER..Emir güzel isim genelde çok tercih edilen isim oldu ama bir kaç senedir ben Ömer adını duyunda bir akraba kardeşler geldi aklıma biri Ömer biri Önder di Önderde kuranda geçiyor diye biliyorum
Zaten omer hem dinimizdede anlami olan guzel bi isim bence ogluna haksizlik olmaz istersen ikinci bebeginede iki isim koy buda sinnet hem ben bunu dusunerek ogluma iki isim koydum deniz berkay mesela sende emur poyraz koy[Konu sahibi (Emir poyraz )bak buda çok güzel olurrr..
ben değil burdan bi kadın yazdı nenen nasıl yapıyor tıpın yapamdığını diye . . banlanmamak için sustum . . herşeyide bilime bağlamamak lazım gerçekten işe yarıyor bazı şeyler. . ben inanıyorum . .kızz öyle demee çok bilgili oluyor o eski hatunlar bende bilirim bizim köydede vardı öyle bir nine çocuğu olmayanları doğurtururdu valla...
İstersen kafani daha cok karistirayim sana erkek isimleri yazayimMerhaba arkadaşlar; Benim içime dert olan bir olay isim mevzusu(
3 yaşında bir oğlum var adı ömer…
Oğlumun ismini çok seviyorum bebege’de, çocuga’da, gence’de, dedeye’de yakışıyor.
Ömer ismini babası rüyasında gördü hamileyken sevdiğim bir isim oldugu içinde direkt koyduk.
Şimdi rabbim nasip etti bir oğlum daha olucak hayırlısıyla 19 haftalık hamileyim. Ismi ne olmalı ???
Ömere en uyumlu isim Emir :)) Emir ismini çok seviyorum ancak son zamanlarda poyraz ismi çok kafamı kurcalıyor. Poyraz da koyarsam sanki oğluma haksızlık edermişim gibi geliyo.
Ömer çok kaliteli ve anlamlı bir isim ama nihayetinde de klasik bir isim…
Düşüncemle ilgili yorumlarınız benim için önemli.
Aaaaa.. bak buda güzelmiş ÖNDER..
Ay evet bende inanıyorumm vede çok şahit de oldumm..her şey tıp bilim demek değillben değil burdan bi kadın yazdı nenen nasıl yapıyor tıpın yapamdığını diye . . banlanmamak için sustum . . herşeyide bilime bağlamamak lazım gerçekten işe yarıyor bazı şeyler. . ben inanıyorum . .
üstelikte zararsız ve masrafsız.Ay evet bende inanıyorumm vede çok şahit de oldumm..her şey tıp bilim demek değill
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?