bende istiyorum da anneme ayıp olur . . dicek kayınvaliden hiç bişeyinle ilgilenmedi . nikahına bile gelmedi. . sen git ilk çocuğunun adını ona koydur der. . oysaki öyle bişey yok ömeri ben beğeniyorum .. . kaynanada bana diyoki sen ne koyarsan koy ben ona ömer dicem . . . öff 37. haftadayız çocuğum isimsiz kaldı .
mustafa mısır kafa geldi bi an aklımaMustafa ismi de güzel.
Benim oğlum olursa düşünüyorum.
Hi hi hi fatih benim oğlumun ismi çok severim emir görümcenin oğlunun ismi ömer güzel bir isimm. yusuf da güzelHaksizlik olarak gorme ama doga ile ilgili isimlerin konulmasina pdk sicak bakilmiyor. Yerinizde olsam ona da omdr gibi agir bir isim bulurdum..
salih
fatih
gibi
eşimin adıAnaa bide bunlarları uğraşıyorsunuzz. nolcek böylee...Bilal ..sende bunu koyy
başka seçenek yok mu:) emir güzel isim poyrazı sevemedim ben.. birde soyisimle hangisi uyumluysa onu koyun:)
emir de teyzemin oğlunun adı . . ailecek sinir oluyoruz . .Senin durumunda baya zormus. Ama aynı durumda ben olsam bagrıma taş basar kaynanamın dediği ismi koymazdım :))
Emir koy sende :))
Abovvv..güzel isim ama senin kendi annen ne diyo pekieşimin adı
anneme sen koy adını dedim . . bana dediki sadece ben koymuyum beraber bi isim bulalım seninde içine sinsin . . zaten aklındada bişey yok beraber bilgisayarı açıp isim arıyoruz . ailede olmayan isimlerden seçmeye çalışıyoruz ama yok . . en son yasin dedi. . benim adım yasemin . .. eşimin adıda bilal kızın olursada hilal koyarsın dedi.Abovvv..güzel isim ama senin kendi annen ne diyo peki
ay evet çok tetikliyor sevdiğin isimleri sevmediğin kişilerde görünce koymak istemiyor insann..hamileydim yusuf islam adını çok seviyorum kesin bu olacak diyorum anaa o daneeemir de teyzemin oğlunun adı . . ailecek sinir oluyoruz . .
ehh buda mantıklı ömer yasin koyun o vakit ikisi birbirine pek yakışıyor..(ÖMER YASİN)anneme sen koy adını dedim . . bana dediki sadece ben koymuyum beraber bi isim bulalım seninde içine sinsin . . zaten aklındada bişey yok beraber bilgisayarı açıp isim arıyoruz . ailede olmayan isimlerden seçmeye çalışıyoruz ama yok . . en son yasin dedi. . benim adım yasemin . .. eşimin adıda bilal kızın olursada hilal koyarsın dedi.
yasemin - bilal
yasin- hilal
ve benim annemler 16 kardeş. . 16 kardeşin her birinin ortalama 7 şer çocukları var . . o 7 şer çocuklarında çocukları var. . e haliyle kimsede olmayan bi isim koymak istersen sanırım tek seçenek kalıyor o da "abc"ay evet çok tetikliyor sevdiğin isimleri sevmediğin kişilerde görünce koymak istemiyor insann..hamileydim yusuf islam adını çok seviyorum kesin bu olacak diyorum anaa o daneegörümcemin kaynatasının ismi yusufmuş ki hiç sevmem kendisini ne sinir olmuştum allah allah demiştim bu adamada bu ismi kim koymuş ismin içine etmiş resmen demiştim tabi koymadım oğluma fatih koyduk sonra
hmm . . olabilir. annem güzellik uykusunda uyansında söliyim :)ehh buda mantıklı ömer yasin koyun o vakit ikisi birbirine pek yakışıyor..(ÖMER YASİN)
Bunada abovvv 16 kardeşve benim annemler 16 kardeş. . 16 kardeşin her birinin ortalama 7 şer çocukları var . . o 7 şer çocuklarında çocukları var. . e haliyle kimsede olmayan bi isim koymak istersen sanırım tek seçenek kalıyor o da "abc"
hmm . . olabilir. annem güzellik uykusunda uyansında söliyim :)
yok canım bir anne ve bir babadan 16 kardeş iki taneside düşmüş 18. . dahada olacakmışta. . malum kadınlık hali . . menopaza girmiş bizim ananeBunada abovvv 16 kardeştoplicak senin sülalen bütün isimleri beybii..anam bir annedenmi bu 16 kardeş olmaz olamaz herhal
kurnazlık yap ne kaynananı üz ne de anneni.hmm . . olabilir. annem güzellik uykusunda uyansında söliyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?