Doğuma Hazırlık İsim Mevzusu fikirleriniz çok önemli !!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Senin durumunda baya zormus. Ama aynı durumda ben olsam bagrıma taş basar kaynanamın dediği ismi koymazdım :))
Emir koy sende :))

Haksizlik olarak gorme ama doga ile ilgili isimlerin konulmasina pdk sicak bakilmiyor. Yerinizde olsam ona da omdr gibi agir bir isim bulurdum..
salih
fatih
gibi
Hi hi hi fatih benim oğlumun ismi çok severim emir görümcenin oğlunun ismi ömer güzel bir isimm. yusuf da güzel

Senin durumunda baya zormus. Ama aynı durumda ben olsam bagrıma taş basar kaynanamın dediği ismi koymazdım :))
Emir koy sende :))
emir de teyzemin oğlunun adı . . ailecek sinir oluyoruz . .

emir ismine bayılılyorum 2 de arkadasım var ismi emir 25 yasında 2side bi baltaya sap değil bilmiyorum bi alakası varmıdır ama.

İsimlerin kişiliğe etkisi olduğuna inanırım. İki poyraz tanıyorum biri 4 yaşında biri 30 küsur. İkiside aşırı sinirli, sert mizaçlı insanlar. Küçük poyrazı öpmeyi geçtim dokunmak bile mümkün değil. Poyrazı eleyin derim.

Emir adında kimseyi tanımıyorum, yorum yapamadım o yüzden. Amabana çok sıcak gelen bir isim değil.

Ömere uygun, ömür, yener, güner, soner falan olabilir bence.

Abovvv..güzel isim ama senin kendi annen ne diyo peki
anneme sen koy adını dedim . . bana dediki sadece ben koymuyum beraber bi isim bulalım seninde içine sinsin . . zaten aklındada bişey yok beraber bilgisayarı açıp isim arıyoruz . ailede olmayan isimlerden seçmeye çalışıyoruz ama yok . . en son yasin dedi. . benim adım yasemin . .. eşimin adıda bilal kızın olursada hilal koyarsın dedi.
yasemin - bilal
yasin- hilal

Kızımın adı Deniz bi çocuk daha istesrydim ve erkek olsaydı poyraz yada ayaz koyacaktım yine kız olsaydı derin yada duru koyardım ama ikinci bir çocuk istemiyorum..poyraz güzel isim:)

emir de teyzemin oğlunun adı . . ailecek sinir oluyoruz . .
ay evet çok tetikliyor sevdiğin isimleri sevmediğin kişilerde görünce koymak istemiyor insann..hamileydim yusuf islam adını çok seviyorum kesin bu olacak diyorum anaa o daneegörümcemin kaynatasının ismi yusufmuş ki hiç sevmem kendisini ne sinir olmuştum allah allah demiştim bu adamada bu ismi kim koymuş ismin içine etmiş resmen demiştim tabi koymadım oğluma fatih koyduk sonra

ehh buda mantıklı ömer yasin koyun o vakit ikisi birbirine pek yakışıyor..(ÖMER YASİN)

ve benim annemler 16 kardeş. . 16 kardeşin her birinin ortalama 7 şer çocukları var . . o 7 şer çocuklarında çocukları var. . e haliyle kimsede olmayan bi isim koymak istersen sanırım tek seçenek kalıyor o da "abc"

Bunada abovvv 16 kardeş toplicak senin sülalen bütün isimleri beybii..anam bir annedenmi bu 16 kardeş olmaz olamaz herhal

Bunada abovvv 16 kardeş toplicak senin sülalen bütün isimleri beybii..anam bir annedenmi bu 16 kardeş olmaz olamaz herhal
yok canım bir anne ve bir babadan 16 kardeş iki taneside düşmüş 18. . dahada olacakmışta. . malum kadınlık hali . . menopaza girmiş bizim anane

hmm . . olabilir. annem güzellik uykusunda uyansında söliyim :)
kurnazlık yap ne kaynananı üz ne de anneni. ama şu kesin çocuğun babaannesine gittiğinde ömer denilecek ananesine gittiğindede yasin denilecek değişmez bir kader dir buu.. ama tatlı atışmalarr

Ayaz nedir arkadaşlar .Ayaz sert soğuk kış demek .Anlamı da güzel değil.Neden koyarlar bu ismi hiç mantığım almaz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…