- 8 Mayıs 2020
- 229
- 312
- 23
- Konu Sahibi bayanaslan
-
Sizi sıkıntı ve strese sokmuş ama beni yine de gülümsetti :) kp ve kv tarafından öneri gelmiyor en azından öyle düşünün.eşinizi ikna edersiniz diye düşünüyorum.sağlıcakla alın kucağınıza inşallahkızlar yedi aylık hamileyim oğlum olacak nasipse
ama çocuğumuzun cinsiyetini öğrendiğimizden beri her gün bir sinir harbi yaşıyoruz hamileliğimi bu isim mevzusu yüzünden stres ve sıkıntıyla geçirdim desem yeridir
sebep kocamın çocuğumuzun ismini deli dehşet Alamir koymak istemesi
evet yanlış duymadınız alamir ne ya
bir hükümdarmış tarihte önemli bir zatmış
Türkiye de bu ismi taşıyan var mi merak ediyorum. Google a yazdığında bile Balamir mi demek istediniz diye düzeltiyor: Balamir de ayrı itici ya neyse
Asla geri adım atmıyor bunu ben koyucam bundan sonrakilere asla karışmam söz diyor
benim aklımda şu olsun diye bir isim yok ama Alamir olmasını istemediğimi çok iyi biliyorum
ağlıyorum ediyorum yok çocuk doğunca kimliği çıkartıp gelecek biliyorum. Hiç saygı duymuyosun hayalimdi oğlum olsun adını Alamir koyayım diyor
deliricem ben napıcam
2 ismi olsun, biri normal insan ismi, siz koyacaksınız onu belli ki.
Çocuğunuz zaten biraz büyüyünce Alamir'i kullanmaz bile.
Sen doğur o zaman deyin.Ortak bir isim düşünün.Kendisi istiyor diye çocuk okulda 7 24 herkese adını mı kodlasın anlasınlar diye.Elon Musk'a mı özendi acaba eşiniz ?
Diriliş falan izliyor herhalde. Bir kesimde var bu ertugrul, bala, aybars falan cok popüler oldu bu yuzden
Bırak koysun o kadar istemiş sende takma kafana bence farklılık iyidirkızlar yedi aylık hamileyim oğlum olacak nasipse
ama çocuğumuzun cinsiyetini öğrendiğimizden beri her gün bir sinir harbi yaşıyoruz hamileliğimi bu isim mevzusu yüzünden stres ve sıkıntıyla geçirdim desem yeridir
sebep kocamın çocuğumuzun ismini deli dehşet Alamir koymak istemesi
evet yanlış duymadınız alamir ne ya
bir hükümdarmış tarihte önemli bir zatmış
Türkiye de bu ismi taşıyan var mi merak ediyorum. Google a yazdığında bile Balamir mi demek istediniz diye düzeltiyor: Balamir de ayrı itici ya neyse
Asla geri adım atmıyor bunu ben koyucam bundan sonrakilere asla karışmam söz diyor
benim aklımda şu olsun diye bir isim yok ama Alamir olmasını istemediğimi çok iyi biliyorum
ağlıyorum ediyorum yok çocuk doğunca kimliği çıkartıp gelecek biliyorum. Hiç saygı duymuyosun hayalimdi oğlum olsun adını Alamir koyayım diyor
deliricem ben napıcam
Kötü isim
Kötü koca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?