• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsim mevzusu

Sizin beğendiğiniz isimler ne?
Belki de hayalidir o isim ya.
Benim de var aklımda bir isim. Eşimin beğenmeme lüksü yok. 'koyma o eski sevgilimin ismi' de dese diretirim yani:) anne babasının ya da vefat etmiş birinin ismini koymak istese neyse de bence onun isteğine saygı duyun.
Hem yadirganmaz. Ne saçma işler var.
Ben 2 sene çocuklarla caliştim. Rimel adını bile duydum.
Abisi Ömer olan çocuğa Öner demişler mesela.kendini yiyordu çocuk yanlışlıkla Ömer dedikçe 'omer abiimmm ben öneerr' diye :)
Küçük bilmemne diye isim koyan var. Birkaç tane gördüm. Küçük okan, küçük Ahmet gibi.
Arya'lar , dua'lar , yaprak peri'ler...Ares Sadullah 'lar..neler neler.
Yani yadirganmaz bile okula vs başlayınca. Ne isimler var sonuçta,arada kaynar:)
Ayrıca belki cocuk sever. Benim yirmilerinden büyük arkadaşım var urungu.
Turk Tarihinde kursatin ogluymus. Babasınin adı da Kürşat olunca 'hayalim' demiş,koymuş. Sonuç, urungu yani :)) ama çocuk seviyordu. İsmi ona bir popülerlik veriyordu her ortamda. Çok kötü gözle bakma derim ben

Mesajı eşime okudum Ares Sadullaha kadar iyi gittik ama orda koptu film 😀😀😀😀

O kadar önemli hükümdar varken nereden gidip tutuldu ona😂
O direttikçe siz inat yapmışsınız hepten nefret etmişsiniz isimden belli.
Ama önyargısız bakmayı deneyin bir de.
Değişik isim demek kötü isim demek değildir.
Belki isim ve soyisim birleşince güzel bir frekans yakalanır?
Ama yok hala sevmezseniz eşinizle ciddi bir konuşma yapın. Kızmadan, sinirlenmeden; gerçekten ciddi. illa sen koymak istiyorsan yine sen koy ama farklı bir isim daha düşün, bu ismi gerçekten hiç beğenmedim, kendim acısını çekip doğuracağım çocuğa az da olsa sevebilecegim bir isim koymak hakkım değil mi diye sonuna kadar diretin...

O kadar önemli hükümdar varken nereden gidip tutuldu ona😂
O direttikçe siz inat yapmışsınız hepten nefret etmişsiniz isimden belli.
Ama önyargısız bakmayı deneyin bir de.
Değişik isim demek kötü isim demek değildir.
Belki isim ve soyisim birleşince güzel bir frekans yakalanır?
Ama yok hala sevmezseniz eşinizle ciddi bir konuşma yapın. Kızmadan, sinirlenmeden; gerçekten ciddi. illa sen koymak istiyorsan yine sen koy ama farklı bir isim daha düşün, bu ismi gerçekten hiç beğenmedim, kendim acısını çekip doğuracağım çocuğa az da olsa sevebilecegim bir isim koymak hakkım değil mi diye sonuna kadar diretin...
Gercekten var mı oyle hukumdar 😂

kızlar yedi aylık hamileyim oğlum olacak nasipse

ama çocuğumuzun cinsiyetini öğrendiğimizden beri her gün bir sinir harbi yaşıyoruz hamileliğimi bu isim mevzusu yüzünden stres ve sıkıntıyla geçirdim desem yeridir

sebep kocamın çocuğumuzun ismini deli dehşet Alamir koymak istemesi

evet yanlış duymadınız alamir ne ya

bir hükümdarmış tarihte önemli bir zatmış

Türkiye de bu ismi taşıyan var mi merak ediyorum. Google a yazdığında bile Balamir mi demek istediniz diye düzeltiyor: Balamir de ayrı itici ya neyse
Asla geri adım atmıyor bunu ben koyucam bundan sonrakilere asla karışmam söz diyor

benim aklımda şu olsun diye bir isim yok ama Alamir olmasını istemediğimi çok iyi biliyorum

ağlıyorum ediyorum yok çocuk doğunca kimliği çıkartıp gelecek biliyorum. Hiç saygı duymuyosun hayalimdi oğlum olsun adını Alamir koyayım diyor

deliricem ben napıcam
Alamir ne ya g*tünden element uydurma diyesim geldi kocanıza :işsiz: kimliğe o ismi yazdırsanız kimlik kendi kendine yok eder o ismi, alamir ismi bir nesne olsa sevilmez.alamir'i ben de googleladım google bile bünyesinde barındırmıyo o derece

Alamir ne ya g*tünden element uydurma diyesim geldi kocanıza :işsiz: kimliğe o ismi yazdırsanız kimlik kendi kendine yok eder o ismi, alamir ismi bir nesne olsa sevilmez.alamir'i ben de googleladım google bile bünyesinde barındırmıyo o derece
Cem Yılmaz Bı videoda boromır ismiyle ılgılı epey guldurmustu benı, alamırı duyunca aklıma sumuklu boromır geldı 😂😂😂😂

Evet var ama aslında o kadar da önemli değil ya. Al-amir diye geçiyor. İslam hükümdarları arasında 🙄
Cukur dızısı var barıs arduc gırmıs diziye. Bakayım dedım barıs arduca, arık boke dizidekı ısmı, sanırım o da bir hukumdar ın ogluymus yanlıs hatırlamıyorsam.
Dızı izleye izleye, dogan bebeklere ne isim vereceğini sasırdı ebeveynler.
Hırsız polis dızısı varken ekranlarda o sene dogan her erkek cocugu, cınar'dı 😂😂😂😂

Back
X