- Konu Sahibi bayanaslan
-
Hayır, Alamir diye bir hükümdar varsa bir tek eşiniz mi biliyor onu? Google'da bile çıkmıyor ya. Balamir (Balamber Han) var sadece.
Bence siz arkadaşların dediği gibi Ali Emir koyun. Babası Alamir diyiverir.
O neydi gıı kurthan mı. Ay çok güldüm allahta sizi güldürsün
Oralardan kök almış :)Gun Ay Yildiz,Gok Dag Deniz olarak kodlanmis bu isimler zihnimde,ilkokul siralarina gittim birden:)
Ya Murat Menteş'in Dublörün Dilemması romanındaki baş karakterin adıydı Nuh Tufan. Şizofren bir albinoydu. Afili Filintalar'ın başıydı, Dilara Dilemma'ya aşıktı, en yakın arkadaşı İbrahim Kurban'dı. "Orhan Gencebay çalarken arabadan inilmez kaptan," şeklinde sözleri vardı. Eşiniz o karakterden mi etkilendi?Benim eşim de ilerde oğlumuz olursa Nuh Tufan koymak istiyor. Ben istemiyorum. Bakalım nasıl vazgeçireceğim...
Allah güzel yazılar yazsın yavrunuza, inşallah bu anlamda istemediği şeyler yaşamaZ. Aynı sorunu biz de yaşadık eşimle. Ben hiç aynı fikirde olmasam da o benim seçtiğim isimlerin siyasi çağrışım yaptığını iddia etti, ilerde dev sol hareketlerine katılır artık diye dalga geçti bir hayliHahha ben de aynı şeyi söylüyorum zaten. Çocuk milliyetçi teşkilat reisi olarak dünyaya gözünü açtışaka bir yana umarım ileride ismi başına sorun açmaz, isim hoş ama direkt olarak ailesinin ve kendisinin ideolojik yapısını haykırıyor. Gerçi ismi veya babası ile aynı görüşte olacak diye bir şey yok ama ne bileyim çocuklara is verilirken bunlara da dikkat etmek lazım... Anlatamadım
Amin inşallah cümlemizinkini korusun.. hahha merak ett isminiAllah güzel yazılar yazsın yavrunuza, inşallah bu anlamda istemediği şeyler yaşamaZ. Aynı sorunu biz de yaşadık eşimle. Ben hiç aynı fikirde olmasam da o benim seçtiğim isimlerin siyasi çağrışım yaptığını iddia etti, ilerde dev sol hareketlerine katılır artık diye dalga geçti bir hayliorta noktayı bulduk bence ama o bana hala ismin çağrışımlı olduğunu söyler durur
Üniversitede ki o reis bozuntularının bu kadar vasıfsız olmasının sebebi bu demek ki isme göre seçiliyorsa işteBu şekilde bir isim tesadüfen koyulmamıştır bence zannetmiyorum pek.
Bu yavru büyüyene kadar o reis müessesi kalır mı bilmem ama isimler her daim Kubilay, Kürşad , Mete vb olanlar arasından seçilir
O kadar değilAmin inşallah cümlemizinkini korusun.. hahha merak ett ismini☺ yakın arkadaşlarımdan biri bana "ismi çok çağrışımlar yapıyor" demişti. Oğlu oldu adını Devrim koydubu tarz bir çağrışımi mi var acaba
Bu çok mantıklıAlamiiiiir, yapamiiiir, koşamiiir derler valla okulda.
Amin inşallah cümlemizinkini korusun.. hahha merak ett ismini☺ yakın arkadaşlarımdan biri bana "ismi çok çağrışımlar yapıyor" demişti. Oğlu oldu adını Devrim koydubu tarz bir çağrışımi mi var acaba
devrim, deniz, barış bunlar harika isimlerO kadar değilBen Deniz koymayı çok istedim, hadi olmadı Taylan, Çağdaş vs . Ama eşim kazan kaldırdı evde Orta yolu bulduk Barış oldu ama eşim hala bu yine öyle isim oldu diyor bence hiç alakası yok ama
Ya Murat Menteş'in Dublörün Dilemması romanındaki baş karakterin adıydı Nuh Tufan. Şizofren bir albinoydu. Afili Filintalar'ın başıydı, Dilara Dilemma'ya aşıktı, en yakın arkadaşı İbrahim Kurban'dı. "Orhan Gencebay çalarken arabadan inilmez kaptan," şeklinde sözleri vardı. Eşiniz o karakterden mi etkilendi?
devrim, deniz, barış bunlar harika isimlerileride çocuk sahibi olursam bende bu üç isimden birini seçerim büyük ihtimalle. taylan, özgür, ulaş bunlarda harika .. oğlum olsada isim koysam dedirten isimler resmen
sırf bu yüzden alamir koymak istiyorsa önce iyice bi araştırın çünkü benim bildiğim alamir diye biri yok. burda herkesin yazdığı gibi balamir var o ada avrupa hun devleti hükümdarı yani önemli zat mı emin değilim :) eşiniz balamir i alamir zannediyo olabilir.bir hükümdarmış tarihte önemli bir zatmış
İnşallah nasip olur da koyarsın. Bak Özgür ü unutmuşum uzun bir süre Özgür diye düşündüm ismini sonra Barış oldudevrim, deniz, barış bunlar harika isimlerileride çocuk sahibi olursam bende bu üç isimden birini seçerim büyük ihtimalle. taylan, özgür, ulaş bunlarda harika .. oğlum olsada isim koysam dedirten isimler resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?