• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsim mevzusu

Cukur dızısı var barıs arduc gırmıs diziye. Bakayım dedım barıs arduca, arık boke dizidekı ısmı, sanırım o da bir hukumdar ın ogluymus yanlıs hatırlamıyorsam.
Dızı izleye izleye, dogan bebeklere ne isim vereceğini sasırdı ebeveynler.
Hırsız polis dızısı varken ekranlarda o sene dogan her erkek cocugu, cınar'dı 😂😂😂😂
Yaa sorma 😂😂 tarihi bilgiyi dizilerden, duyulmamış isimleri de oradaki karakterlerden duyan bir nesil türedi 😂😂😂

Eski mesai arkadaşlarımdan biri hızlı milliyetçiydi oğluna İlteriş ismini koydu,
eski Türk hükümdarlarındanmış.
İlk duyduğumuzda tuhaf gelmişti sonra alıştık.
Lisede bir kız arkadaşımın adı Almıla idi o da eski Türk isimlerinden.
Bunun gibi değişik çok isim duydum ama Alamir'i ben de ilk defa duyuyorum.
Ali Emir'de anlaşıp tatlıya bağlayın derim
ben de.

Benim kocamda içerde dizisini çok sevdiği için sarp koymak istiyordu. Bende tam tersi gicigim böyle sarp gibi isimlere, klasik isimleri seviyorum sarptan baba olur mu amca olur mu falan diyerek ikna etmiştim bu yolu deneyebilirsin 😄

B bayanaslan lutfen bebek dogunca ismini bıze de yaz konu ac. Bekleyeceğim bu konuyu 😂💕

Ya bu konu herkesi çok eğlendirdi ama ben ağlıyorum gerçekten 😑 tamam açacağım söz 2 ay ikna çabalarım devam edecek normalde kapı pencere indiririm kıyamet koparırım ama hamile halimle zor ☺️

Alamir bana cok kotu gelmedi bu kadar istiyorsa olabilir sizde yanina kendi istediginiz ismi koyun tek isim olmasin herkes kendi begendigi ismi kullanir..

Ya bu konu herkesi çok eğlendirdi ama ben ağlıyorum gerçekten 😑 tamam açacağım söz 2 ay ikna çabalarım devam edecek normalde kapı pencere indiririm kıyamet koparırım ama hamile halimle zor ☺
Kız ağlama aaaaa 😮
Mantıklı bir açıklama yap. Sırf sen istediğin için araştırdım o ismi de. Senin dediğin gibi Alamir değil Al-amir miş arapcaymıs de. Türkçesi de Ali Emir miş çok istiyorsan onu koyalım arapça isim koymak istemiyorum de. Ne bileyim belki tutar 🤔

Sizinki gene iyiymiş. Arkadaşlarımdan biri “Artemis” koyacağım diye tutturdu. Eşiyle papaz olmalarına az kaldı.

Şu ara herkes alışılmışın dışında isim koymaya çalışıyor. Belki eşiniz de o şekilde düşünüyordur. Ama beğenmediyseniz orta yol bulmaya çalışmalısınız diğer arkadaşların dediği gibi.

kızlar yedi aylık hamileyim oğlum olacak nasipse

ama çocuğumuzun cinsiyetini öğrendiğimizden beri her gün bir sinir harbi yaşıyoruz hamileliğimi bu isim mevzusu yüzünden stres ve sıkıntıyla geçirdim desem yeridir

sebep kocamın çocuğumuzun ismini deli dehşet Alamir koymak istemesi

evet yanlış duymadınız alamir ne ya

bir hükümdarmış tarihte önemli bir zatmış

Türkiye de bu ismi taşıyan var mi merak ediyorum. Google a yazdığında bile Balamir mi demek istediniz diye düzeltiyor: Balamir de ayrı itici ya neyse
Asla geri adım atmıyor bunu ben koyucam bundan sonrakilere asla karışmam söz diyor

benim aklımda şu olsun diye bir isim yok ama Alamir olmasını istemediğimi çok iyi biliyorum

ağlıyorum ediyorum yok çocuk doğunca kimliği çıkartıp gelecek biliyorum. Hiç saygı duymuyosun hayalimdi oğlum olsun adını Alamir koyayım diyor

deliricem ben napıcam
Eşinin hayali ise şu an isim değiştirmek bir dilekçeye bakıyor. Gitsin ismini Alamir yapsın 😒😒

Kocanız uyduruyor bence önemli bi hükümdar olsa Google da olurdu zaten çok anlamsız bir bir isim bence inatla vazgeçirmeye çalışın ve demek kimliği çıkartıp gelir sizin soz hakkınız yok mu çocuk hakkında

Ben katiliyorum. Ünlü komutanın adı Balamir, koca bu ismi duymuş aklında yanlış kalmış. Kulaktan dolma şekilde bir isim uyduruyor şimdi de.

Kız ağlama aaaaa 😮
Mantıklı bir açıklama yap. Sırf sen istediğin için araştırdım o ismi de. Senin dediğin gibi Alamir değil Al-amir miş arapcaymıs de. Türkçesi de Ali Emir miş çok istiyorsan onu koyalım arapça isim koymak istemiyorum de. Ne bileyim belki tutar 🤔

Bence bu gayet tutabilir. Amir, Arapça farsça tarafında hükümdar demek, al amir de yönetici/hükümdar oluyor saf Arapça, Türkçe isim koymak isteyen birinin asla koymak istemeyeceği bir isim.

Kız ağlama aaaaa 😮

Evet bunu yapın:anne:

Back
X