Doğuma Hazırlık İsim önerisi lütfeeen🫣

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kayrq lina

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2022
26
12
1
22
Hanımlar merhabaaa🥰 bnm sizlerin önerinize ihtiyacım var😇 ben Allah izin verirse 18 gün sonra kızımı kucağıma alıcam🥹🤲 ismini Ravza Masal olarak koyucam ama herkesin ağzından keşke onu koysanda bunu koymadan yada o değilde bu olsa falan diyorlar sizce seçtiğimiz isimler nasıl?🙄

Hanımlar merhabaaa🥰 bnm sizlerin önerinize ihtiyacım var😇 ben Allah izin verirse 18 gün sonra kızımı kucağıma alıcam🥹🤲 ismini Ravza Masal olarak koyucam ama herkesin ağzından keşke onu koysanda bunu koymadan yada o değilde bu olsa falan diyorlar sizce seçtiğimiz isimler nasıl?🙄
Ben Ravza’yı çok ağır ve zor buldum. Ravza Masal da alakasız duruyor biraz. Masal güzel tek başına ama

İki isim severim ama seçtiğiniz isimler tek konunca daha iyi duran isimler bence. Ya ravza ya da masal olmalı

Masal bir çocuğa yakışan bir isim lakin bir kadında çocuksu durur
İki isim tercih etmeniz güzel
Sıkıştığı tercih etmediği durumlarda diğerini kulanabilir
BU çocuk çocuk olarak kalmayacak düşünün bir yönetici masal hanım cıx olmaz bence

Ravza ismini söylemesi zor. Kızınızın ileride problem yaşama ihtimali çok yüksek. Tek başına Masal iyi

Bence bu isimler kızınızi meslek hayatında zora sokar..
Farkli olayım derken çocuklara öyle isimler veriliyor ki ; çilesini bir omur çekiyor çocuklar..
Yine sıradışı koyulan isimler,çocuğun eğitim hayatinda yahut arkadaş gruplarinda kendisiyle dalga geçilmesine neden olabiliyor.
Aklınızda bulunsun..

Masal küçücük bir bebise yakışır😊😊👍 ama bizim yaşlarda masal teyze masal hala masal komsu gibi gibi ne bileyim tuhaf geliyor

Ravza manası bakımında çok ama.cok güzel özel bir isim özel bir yer hatta inançli kişilerin gitmek görmek istedigi bir yer

Fakat ağır bir isim okul zamanı ayrımcılık o bu yasiyabilir ağır ve zor bir isim mana bakımından

Bilemedim

Rana masal olabilir mesela

Çocuk 4-5 yaşına gelene kadar ravza ismini söyleyemeyebilir. Başka seçenek yok mu

Ravza’yı beğenmedim açıkçası.
Tek Masal güzel bence gerek yok karışık isme.

Back
X