Doğuma Hazırlık İsim önerisi lütfeeen🫣

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
evett yaa cevremde 4 tane masal var oğlumun okulun da masal lina mina derin arden başka isim yok gibi bütün kızların isimleri aynı artık en azından ravza duyulmamış isim ...benim kızım olsa ayça koyardım ama :KK66:
Kuzenimin kızının adı Ravza Semra, 12 yaşında. Kız Ravza ismini beğenmiyor, okulda herkese Semra dedirtiyormuş, çok yeni nesil isim olmamasına rağmen. Biraz makul isimler düşünün bence de. Ravza Masal o kadar olmamış ki, altı Şişhane üstü memişhane misali.

Kuzenimin kızının adı Ravza Semra, 12 yaşında. Kız Ravza ismini beğenmiyor, okulda herkese Semra dedirtiyormuş, çok yeni nesil isim olmamasına rağmen. Biraz makul isimler düşünün bence de. Ravza Masal o kadar olmamış ki, altı Şişhane üstü memişhane misali.
Çok kararsızım ama yinede önerinizi düşünürüm 😇 teşekkür ederim 🥰

Ben İrem Ada isimlerini beğeniyorum şu anda :KK48: ileride kızım olursa ikisinden birini koyarım diye düşünüyorum ya da ikisini bilemiyorum. İki isim sevmiyorum ama o anki ruh halimi bilemeyeceğim.

Masal ismini daha çok eşim istiyo bende düşündüm acaba ismini taşıyabilirmi kaldırabilir mi diye isim arayışına girdim mihra nareyi buldum eşim o neymiş öyle diyo şimdi🙄 anlaşamadık pek🫣😂
Neden değişik olsun diye uğraşıyorsunuz ki? Çocuğun yaşamını zorlaştıracak isimlerden uzak durmanızı tavsiye ederim. İki adı kullanacaksanız koyun yoksa tek isim yeterli. Benim oğlumun iki adı var ama ikisini de kullanıyoruz. Kendi de alışkın olduğu için tek adını kullananları uyarıyor adım bu diye

Neden değişik olsun diye uğraşıyorsunuz ki? Çocuğun yaşamını zorlaştıracak isimlerden uzak durmanızı tavsiye ederim. İki adı kullanacaksanız koyun yoksa tek isim yeterli. Benim oğlumun iki adı var ama ikisini de kullanıyoruz. Kendi de alışkın olduğu için tek adını kullananları uyarıyor adım bu diye
Bende ztn iki isim koyulduğu zmn iki isminde söylenmesi taraftarıyım aile bireyleri de bu bilinen isimleri kullabınca bende böyle düşündüm 🤷🙄

mihra nare evet güzel isim ama tek tek güzel ya mihra ya nare koy bari
parkta bağırıyosun çocuğuna düşün meselaa mihraaa nareeeee çok zor bence
..bi kadın vardı aklıma geldi anlatıyım: parkta işte kızını çağırıyor zeynebinkiiiii zeynebinkiiiii
allahım diyom bu kadın ne diyo bu kızın adı ne meğer zeynep ilke imiş

..bi kadın vardı aklıma geldi anlatıyım: parkta işte kızını çağırıyor zeynebinkiiiii zeynebinkiiiii
😂😂😂😂😂 İlk defa bir yoruma bu kadar çok güldüm desem🫣 Nare ismini çok sevdim ben aslında aklımda hep Nare kuşum diye dolanıyorum bulduğumdan beri ama işte bide eş durumu olunca🙄🤷

Bir benzerini de markette yaşadım ben. Ortalarda bir çocuk koşturuyor, annesi de 'buğleeee madaaaaa, buğleeğğ madaaaaa' diye bağırınıyor.. Meğerse çocuğun adı Buğlem Ada'ymış :KK45:

Hanımlar merhabaaa🥰 bnm sizlerin önerinize ihtiyacım var😇 ben Allah izin verirse 18 gün sonra kızımı kucağıma alıcam🥹🤲 ismini Ravza Masal olarak koyucam ama herkesin ağzından keşke onu koysanda bunu koymadan yada o değilde bu olsa falan diyorlar sizce seçtiğimiz isimler nasıl?🙄
İkisi inanılmaz alakasız…

Hanımlar merhabaaa🥰 bnm sizlerin önerinize ihtiyacım var😇 ben Allah izin verirse 18 gün sonra kızımı kucağıma alıcam🥹🤲 ismini Ravza Masal olarak koyucam ama herkesin ağzından keşke onu koysanda bunu koymadan yada o değilde bu olsa falan diyorlar sizce seçtiğimiz isimler nasıl?🙄
Ben sadece cocukken kullanabileceği ya da şöyle diyim cocuğa hitap eden isimlerden hoşlanmıyorum. Bana göre ismin bir ağırlığı olmalı. Çünkü yetişkinliğinde ve yaşlılığında da kullanacak o ismi.

İkisi yanyana pek uyumlu değil bence de masal tek daha iyi manası güzel isimlerden de koyabilirsiniz masal da basit isim bana gore

Masal ismini daha çok eşim istiyo bende düşündüm acaba ismini taşıyabilirmi kaldırabilir mi diye isim arayışına girdim mihra nareyi buldum eşim o neymiş öyle diyo şimdi🙄 anlaşamadık pek🫣😂
Eğer ismini rüyanızda gördüyse başka isim koymayın derim rüyanızda gördüğünüz ismi koymanız daha iyi ismi zaten konulmuş benim hala bı çocuğum yok ama rüyamda bı oglumun olduğunu kolunda bileklik olduğunu ve o bilekliği in üstünde Allah'ın ve kucağındaki bebeğin ismi yazıyordu bı oğlum olursa o ismi koyacağım ailemde kim rüyasında ismini gördüyse o ismi koydu böyle daha iyi

Bunu okuyunca benim de aklima geldi.. Bir gun kizimi parka goturdum, bi cocukla oynadilar tanisti falan. Kizim ismini sordu cocuk İlteras diyor. Defalarca sordu ama kizim 😃 Ben de diyorum bu nasil isimmis boyle 🤣 Babasi konusmalarini duydu, ismini soyledi. Yigit Arasmis meger cocugun ismi..

Konu sahibi bence Masal ismi guzel, yanina Ravza yerine daha sade bisey dusunebilirsiniz. Ada gibi, Duru gibi... Mihra Nare bana bile zor geldi bayagi bi karmasik.

Bu isimlerin soylenisi zor. Biz zeynep ismini cok seviyoruz kizimiz olsa baska isim düşünmüyorduk.
Zeynep Duru tavsiye ederim. Ben bir de defne ismini cok beğeniyorum. Cocuğa da yakisiyor yetiskine de

Masal küçücük bir bebise yakışır😊😊👍 ama bizim yaşlarda masal teyze masal hala masal komsu gibi gibi ne bileyim tuhaf geliyor

Ravza manası bakımında çok ama.cok güzel özel bir isim özel bir yer hatta inançli kişilerin gitmek görmek istedigi bir yer

Fakat ağır bir isim okul zamanı ayrımcılık o bu yasiyabilir ağır ve zor bir isim mana bakımından

Bilemedim

Rana masal olabilir mesela
Berkcan dede gibi aynen

Nare ismi çok kibar bence bir arkadaşım koydu kızı da çok sevimli herkes de çok beğeniyor ismini

Back
X