Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SağolunDuru...
Çok sade,hoş.
TeşekkürlerNefes ya da Duru :)
Teşekkürler fikriniz için
Ben şuan hamileyim 6 haftalık henüz cinsiyeti belli değil ama kız gibi hissediyorum . Eğer nasip olursa" çiçek" ismini koymak istiyorum çünkü bence hayata dair ne varsa çiçek simgeliyor yani mutluluğumuzu sevgimizi mücadelemizi acımızı vs vs hep çiçekle ifade edebilirizKızıma isim önerisi lütfen benim suan hoşuma giden Zühre Zülal Ebrar Yaren Tanem Nefes Yüsra Duru ve Özüm sizce hangisi farklı önerilerde olur yardim lütfen
Gönlünüze göre olur inşallah güzel bı zihniyet hayırlısıyla kucagımiza almak nasip olsunBen şuan hamileyim 6 haftalık henüz cinsiyeti belli değil ama kız gibi hissediyorum . Eğer nasip olursa" çiçek" ismini koymak istiyorum çünkü bence hayata dair ne varsa çiçek simgeliyor yani mutluluğumuzu sevgimizi mücadelemizi acımızı vs vs hep çiçekle ifade edebiliriz
TeşekkürlerZühre çok güzel![]()
Özüm ismi biraz dalga geçmeye fazla müsait
Nefes ve Duru güzel
Alternatif olarak İdil, Dila
Öykü ve Pelin’i çok beğeniyorum ben deKızıma isim önerisi lütfen benim suan hoşuma giden Zühre Zülal Ebrar Yaren Tanem Nefes Yüsra Duru ve Özüm sizce hangisi farklı önerilerde olur yardim lütfen