• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsim polemiği

bebeğiniz sağlıklı sıhhatli olsunda ismi ha ahmet olmuş ha mehmet ne farkeder..
bu kadar sıkıntıya girmeye ne gerek var arkadaşım..

ya ne kadar yanlış davranıyo bu büyükler dinimizde çocuğa isim koyma hakkı annenin diye biliyorum.. herşey de bizim dediğimiz olsun sözümzden çıkmasınlar mantğında olmaları çok yanlış.. bak canım senin eşinde sana tamam diyo bence sıkma canını sen şu anın tadını çıkart eşinde senden yana olduktan sonra istediğini koyarsın.. hayırlısıyla kavuş bebeğine inşallah:emir_bebek:

hamileliğin keyfini çıkar sen de diyorsun cinsiyeti daha belli değil diye.........ben çocuk ismiyle gelir diye inananlardanım o kadar isim düşün nafile son anda doğduktan sonra kararı kesin veriyorsun.... daha da olmadı senin sevdiğin isimle kayınvalidenin beğendiği ahmet adını koyarsınız kimsenin kalbi kırılmamış olur .artık göbek adı da baki olur ..............sağlıkla kucağına al önemli olan o... kaydirigubbakcemile5

kayınıdeye bas gıt denmez ama oyle de ıcınden gecır hayatım ve uzak tut oolur mu yahu,
sen el bebek gul bebek hıc zorlanmadan bıle dogurmus olsan hamıle olmus olsan bu kadar karısmaya hakkı yok
mesela benım bır sevgılım babasının ısmını koymak ıstıyordu cok cok kötuydu bana gore hayır dıye bagarmıstım banane
sımdıkısı de soyadını koyucakmıs düşünün ahmet ahmet der gıbı
ay hayır ınanamıyorum benım uygun gordugum bır ısım var ve o cok uygun.
sen de oyle yap
hayırlısıyla dogsun demıyorlar isim kavgasına gırıyorlar
bır kere senın ıstedıgın ısımın konması cok onemlı annesı sensın
benım annem hıc karıstırtmamıs wallahı hep kararsız kalmıslar sonra buldugu ılk isimlerı yapıstırmıslar bızlere gayet ıyı olmus sen de oyle yap ve bı ısım bul hemen bu uyghun de
esınle konus ıkna et dogumdan sonra senın eşin ve annen ya da baban bırını gönder yanında senın ıstedıgın ısmı koydurt
dogumdan sonra annesıyle gıtmesınler ona da dıkkat et.

an meselesı canım esınle de annen baban bırını yanında göndert oyle cıkarsınlar nufus kagıdını dıkkat et. kolay gelsın hayırlı dogumlar nasıp olsun canım :)

haklısınız da bunu dert etmeye gerek yok...
bir cinsiyeti belli olsun ona göre düşünürüz deyin...
kendiniz ne istiyorsanız onu düşünün..
büyük ihtimalle eşiniz gidecek nüfus dairesine kayınvalideniz değil...
siz eşinizle kararı verip uyguladıktan sonra kayınvalideniz konuşur sadece...
biz böyle uygun gördük der eşiniz sizde geçersiniz kenara...
bu kadar basit..
eşinizle halledeceğiniz mesele için "ben haklıyım değil mi" diye uğraşmayın bence...

Back
X