• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık İsim sorunsalı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Eslemak

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2015
1.398
1.087
133
Merhabalar, yaklaşık 10 gün sonra kızım olacak ancak hala isim konusu netleşmedi. Erva ismini çok beğeniyorum ancak yanına bir isim daha koymak istiyorum nette çok araştırdım ancak yanina tam uyan bir isim bulamadım nette yanına nur naz gibi isimlerin uyayacagi yazıyordu, sizce Erva isminin yanına ne koyabilirim şimdiden teşekkürler..

Arzum erva, ayben erva , aydan erva , ayşen erva , bahat erva , banu erva , Begüm erva , berrak erva, deniz erva . Anlamlarina bakarak buldum.
Ervanur da guzel bence ☺️

Merhabalar, yaklaşık 10 gün sonra kızım olacak ancak hala isim konusu netleşmedi. Erva ismini çok beğeniyorum ancak yanına bir isim daha koymak istiyorum nette çok araştırdım ancak yanina tam uyan bir isim bulamadım nette yanına nur naz gibi isimlerin uyayacagi yazıyordu, sizce Erva isminin yanına ne koyabilirim şimdiden teşekkürler..
Ayşe Erva ya da Erva Ayse gayet güzel Asya Erva da güzel

Erva Su kesinlikle😍

Erva ismini tek kullanın bence. Soyadınız 2 harf ise hele kesinlikle tek kalmalı isim roman gibi soyad kısacık hoş olmuyor birde ileride 2 soy ad kullanabilir tek isim iyidir

Kısa olsun başkasının değil sizin çocuğunuz...nasıl isterseniz öyle yapın...başkalarına bakıp da ikinci isme gerek yok. Siz en çok sesleneceksiniz...Erva yerine Eva deseniz Havva demek bu arada söylemek istedim :)

Back
X