Doğuma Hazırlık İsim tartışması yüzünden çok çok kötüyüm kızlar.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ne guzel isimiş. Benim icin bu konu cok absürt.
Kimse kayinpederi icin ölmuyo. Ama sahsen ben sevmesemde koyardim. Hamileligim boyunca isim icin dua etmezdm. Saglikli olmasi icin kendimi yorardim.
Elbette oturup sadece isim için dua etmiyoruz sağlığı içinde her şeyi yapıyoruz anneyiz her ama her ayrıntıyı düşünüyor insan. Benimki gerçekten çok kaba bir isim Salman yani.

Elbette oturup sadece isim için dua etmiyoruz sağlığı içinde her şeyi yapıyoruz anneyiz her ama her ayrıntıyı düşünüyor insan. Benimki gerçekten çok kaba bir isim Salman yani.
Bende hamileyim ve erkek kp ismini koyacam. Inanin bana kalsa hic koymak istemem. Ama esimin hayali buymuş. Ismide hic guzel degil. Amaa isim nedir ki ? Onemli olan saglikli ve guzel kaderli olmasi.
Vallahi salmani kendi ismimden tercih ederm. Degisik kimsede yok oyle dusunun...
Ben esimi isim icin kirmadim. Kizimin ismini ben koymustum. Oglumunkunu o koysun isterim.

Aynı durum bendede var canım bu şekil düşünmen çok güzel bende kendimi rahatlatmaya çalışıyorum kafamı değiştirmeye çalışıyorum ama bakalım hayırlısı inşallah orta bir yol buluruz. Peki Senin k.pederin ismi ne ?

Erkeklerin ısrarla babasının ismini koyması ne kadar saçma bırde bunu direterek yapmaları pes dedirtiyor. Sadece bizim ülkemizde vardır herhalde bir isim için kavgaların çıkması gerçekten çok komik milletiz. Bende olsam koymak istemezdim keşke ikiniz karar verip uygun bir isim koysanız.

Gerçekten ya güzellikle olsa şöyle bir orta yol bulunsa Allah’ım ne güzel bir mucize vermiş moral bozmaya ne gerek var üstelik ben şunuda diyorum tamam hayatım adını sen koy ama günümüze uygun hoş bir isim olsun kabul ediyorum her türlü diye.

Doguma yakin rüya gördüm de yasli bir adam bu ismi koyun dedi deyin ( gönlünüzden geçen ismi ) o zaman herkes susup söylediğiniz ismi kabul etmek zorunda kaliyorlar acik ve net işe yarar..
Bunuda düşündüm gerçekten ama benim kocama söker mi sanmam oda der bende gördüm illa bu olacak diye kız hiç eyvallahı yok

Valla ne sacma hala su muhabbetlerin olmasi.. bu erkeklerdeki egonun dogmamiş cocuklardam çikmasi..
Gun doğmadan neler dogar. Kyinbabanmi istiyor bunu

hala Ana Baba ismi koyulmasi Bunin icin kavga yapilmasi bana inanilmaz geliyor.
Bizim milletimiz bambaska gercekten
Bir dokun bin ah işit evet aynen böyle bende kocamın böyle düşünmesine ifrit oluyorum.

Valla ne sacma hala su muhabbetlerin olmasi.. bu erkeklerdeki egonun dogmamiş cocuklardam çikmasi..
Gun doğmadan neler dogar. Kyinbabanmi istiyor bunu
İnşallah canım inşallah. yani açıkça dediği bir şey yok ama bayılır erir biter sülalede bu çok var a bak babasının adını koymuş oda olucak kaynanamda k.pederimde eriycek.

İnşallah canım inşallah. yani açıkça dediği bir şey yok ama bayılır erir biter sülalede bu çok var a bak babasının adını koymuş oda olucak kaynanamda k.pederimde eriycek.
Gercekten ifrit edici.. bence yapmak zorunda olmadiğiniz birseyi yapmayin.
Esinizle bitiririm ederim diye konusmayin daha farkli yaklaşin. Evlilik bitmez bunun icin.
Hele saglikla dogsun bi..
Siz esinizi bi sekilde ikna edin. Bu arada ismi ney kp in?

Elbette bitmez Canım ya bakalım her yolu deneyeceğim isim cidden kaba Salman

Bende kalsin. Burda eskilerdenim ifşa olmim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…