İbrahimSizin adınıza o kadar çok sevindimki gerçekten inşallah aynı güzel sonucu bende alırım benim eşimde tıpkı sizin eşiniz gibi ısrarcı inatçı değildir ama tutturdu işte bu arada sizin k.pederin adı neydi
Ne guzel isimiş. Benim icin bu konu cok absürt.İbrahim
Elbette oturup sadece isim için dua etmiyoruz sağlığı içinde her şeyi yapıyoruz anneyiz her ama her ayrıntıyı düşünüyor insan. Benimki gerçekten çok kaba bir isim Salman yani.Ne guzel isimiş. Benim icin bu konu cok absürt.
Kimse kayinpederi icin ölmuyo. Ama sahsen ben sevmesemde koyardim. Hamileligim boyunca isim icin dua etmezdm. Saglikli olmasi icin kendimi yorardim.
Bende hamileyim ve erkek kp ismini koyacam. Inanin bana kalsa hic koymak istemem. Ama esimin hayali buymuş. Ismide hic guzel degil. Amaa isim nedir ki ? Onemli olan saglikli ve guzel kaderli olmasi.Elbette oturup sadece isim için dua etmiyoruz sağlığı içinde her şeyi yapıyoruz anneyiz her ama her ayrıntıyı düşünüyor insan. Benimki gerçekten çok kaba bir isim Salman yani.
Aynı durum bendede var canım bu şekil düşünmen çok güzel bende kendimi rahatlatmaya çalışıyorum kafamı değiştirmeye çalışıyorum ama bakalım hayırlısı inşallah orta bir yol buluruz. Peki Senin k.pederin ismi ne ?Bende hamileyim ve erkek kp ismini koyacam. Inanin bana kalsa hic koymak istemem. Ama esimin hayali buymuş. Ismide hic guzel degil. Amaa isim nedir ki ? Onemli olan saglikli ve guzel kaderli olmasi.
Vallahi salmani kendi ismimden tercih ederm. Degisik kimsede yok oyle dusunun...
Ben esimi isim icin kirmadim. Kizimin ismini ben koymustum. Oglumunkunu o koysun isterim.
Gerçekten ya güzellikle olsa şöyle bir orta yol bulunsa Allah’ım ne güzel bir mucize vermiş moral bozmaya ne gerek var üstelik ben şunuda diyorum tamam hayatım adını sen koy ama günümüze uygun hoş bir isim olsun kabul ediyorum her türlü diye.Erkeklerin ısrarla babasının ismini koyması ne kadar saçma bırde bunu direterek yapmaları pes dedirtiyor. Sadece bizim ülkemizde vardır herhalde bir isim için kavgaların çıkması gerçekten çok komik milletiz. Bende olsam koymak istemezdim keşke ikiniz karar verip uygun bir isim koysanız.
Bunuda düşündüm gerçektenDoguma yakin rüya gördüm de yasli bir adam bu ismi koyun dedi deyin ( gönlünüzden geçen ismi ) o zaman herkes susup söylediğiniz ismi kabul etmek zorunda kaliyorlar acik ve net işe yarar..
hala Ana Baba ismi koyulmasi Bunin icin kavga yapilmasi bana inanilmaz geliyor.
Bizim milletimiz bambaska gercekten
Bir dokun bin ah işit evet aynen böyle bende kocamın böyle düşünmesine ifrit oluyorum.ya isim ne olursa olsun önemi yok bence. Sen Babanın ismini koymak istesen ne tepki verilir acaba ? Bu evliliklerde neden hep erkek tarafı önde olur hiç anlamıyorum arkadaş bizde kaya deliğinden çıkmadık bizimde ailemiz var
İnşallah canım inşallah. yani açıkça dediği bir şey yok ama bayılır erir biter sülalede bu çok var a bak babasının adını koymuş oda olucak kaynanamda k.pederimde eriycek.Valla ne sacma hala su muhabbetlerin olmasi.. bu erkeklerdeki egonun dogmamiş cocuklardam çikmasi..
Gun doğmadan neler dogar. Kyinbabanmi istiyor bunu
Gercekten ifrit edici.. bence yapmak zorunda olmadiğiniz birseyi yapmayin.İnşallah canım inşallah. yani açıkça dediği bir şey yok ama bayılır erir biter sülalede bu çok var a bak babasının adını koymuş oda olucak kaynanamda k.pederimde eriycek.
Elbette bitmez Canım ya bakalım her yolu deneyeceğim isim cidden kaba SalmanGercekten ifrit edici.. bence yapmak zorunda olmadiğiniz birseyi yapmayin.
Esinizle bitiririm ederim diye konusmayin daha farkli yaklaşin. Evlilik bitmez bunun icin.
Hele saglikla dogsun bi..
Siz esinizi bi sekilde ikna edin. Bu arada ismi ney kp in?
Salman mi.. yok ya beģenmedim.Elbette bitmez Canım ya bakalım her yolu deneyeceğim isim cidden kaba Salman
İnşallah bulacağım CanımSalman mi.. yok ya beģenmedim.
Neyse bi hal caresi bulunur umarim. Simdi bunu dusunmeyin bebişiniz buyusun saglikla :)
Bende kalsin. Burda eskilerdenim ifşa olmimAynı durum bendede var canım bu şekil düşünmen çok güzel bende kendimi rahatlatmaya çalışıyorum kafamı değiştirmeye çalışıyorum ama bakalım hayırlısı inşallah orta bir yol buluruz. Peki Senin k.pederin ismi ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?