- 3 Eylül 2018
- 3.994
- 1.666
- 133
Salman ismine gülesim geldiKIzlar ben eksik anlattım konuyu size ona öyle evlilik biter dedim ama elbette bitirmem bunun için evliliği k.pederimin adı SALMAN
Güzellikle tatlılıkla konuştum ikna etmeye orta yol bulmaya çalıştım ama yok gerçekten bu ismi hiç istemediğim için çok çaresiz kaldım sizede danışmak istedim iki ismi bile kabul edecek gibi değil
32 yıl önce annem bnm ismimi bu şekil benzer bir yalanla koymuş.babamda inanmiş. Annem ne yapayım yoksa emine koycaktı diyor :) 8 yıl önce babamı kaybettim bu gerceği hiç öğrenemeden gitti babacazımDoguma yakin rüya gördüm de yasli bir adam bu ismi koyun dedi deyin ( gönlünüzden geçen ismi ) o zaman herkes susup söylediğiniz ismi kabul etmek zorunda kaliyorlar acik ve net işe yarar..
Benimki de MertAllahtan eşim nefret ediyor böyle es dost ana baba isimlerini çocuklarına koyanlardan..biz iki evladımız isminide beraber karar verip koyduk hatta mert dediğini görünce yazmak istedim oğlumun adı mert bende severek koydum bu ismi..İnşallah eşin ne kadar saçma düşündüğünü anlarda vazgeçer bu sevdadan
Canım maşallah çok şanslıymışsın bu konuda inşallah darısı başımaAllahtan eşim nefret ediyor böyle es dost ana baba isimlerini çocuklarına koyanlardan..biz iki evladımız isminide beraber karar verip koyduk hatta mert dediğini görünce yazmak istedim oğlumun adı mert bende severek koydum bu ismi..İnşallah eşin ne kadar saçma düşündüğünü anlarda vazgeçer bu sevdadan
Ya biliyo musun maalesef bunu bir kaç kişiden daha duydum onlarda sarman gibi o ne öyle dediler istememe nedenlerimden biri de bu. İlerde dalga geçilmesinden korkuyorum.Ya çok affedersiniz salman diye sokaktaki kediye köpeğe denmez mi ? Bizim buralarda sokakta sahipsiz başiboş kedi mi var misal 'sarmal bu kedi' derler. Hatta evcil hayvanlara özel isim olarak bile konulur. Yine özür dileyerek yazıyorum ismi aşağilamak değil niyetim
Amin amin Canım hayırlısıyla inşallahDert etme Rabbim evlat nasip etmis ona sevin. Hele bi cinsiyeti belli olsun cocuk tutunsun dünyaya gelsin.
Başınız sağolsun mekanı cennet olur inşallah.32 yıl önce annem bnm ismimi bu şekil benzer bir yalanla koymuş.babamda inanmiş. Annem ne yapayım yoksa emine koycaktı diyor :) 8 yıl önce babamı kaybettim bu gerceği hiç öğrenemeden gitti babacazım
Canım çok güzel bir şey yaşamışsın ve niyetinde gerçekten çok güzelmiş bende Rabbime sığınıyorum inşallah eşim anlarBenim kızımın da ismi için tutturdular Melisa olsun diye.Gayrimuslim ismi dedim bir de namazında hacı insanlar vazgeciremedim.En sonunda eşimi ikna etmeye çalışıyordum Duru ya da Defne olsun diye.İkindi vakti namaz kılıp yalvardım .Allah im kizimin adını sen bana ilet rüyamda diye.Hamilenin duası kabul olur çok inanırım.Kalbimden Duru ya da Defne birini ilet dedim ama rüyamda İpek ismi söylendi.Ben bunu gerçekten yaşadım.Kizim 4 aylık ve adı İpek. Eşime bunu anlatinca çok etkilendi ve ikiletmeden koyduk..
Selman olursa olabilir belkiYa biliyo musun maalesef bunu bir kaç kişiden daha duydum onlarda sarman gibi o ne öyle dediler istememe nedenlerimden biri de bu. İlerde dalga geçilmesinden korkuyorum.
Evet o hiç değilse bir nebze kullanılabilecek bir isim ama gel gör ki Salman :)Selman olursa olabilir belki
Canım bu isimden ziyade hiç bir şekilde beni dinlememesi ve fikrime önem vermemesinden dolayı ona söylediğim bir şey sonuçta karnımda taş taşımıyorum. Elbette boşanacak değiliz bu kelimeyi zaten ilk defa kullandım ona ciddiyeti anlasın diye ama bakalım sonuç ne olacak ismi de cidden çok kaba ve anlamı boş ‘ Salman ‘Kp in ismi boşanacak kadar kötü mü ?
Selman yapsanız onu olmaz mı biraz daha kulağa iyi geliyorYa dediğiniz gibi benimki de koyulacak gibi bir isim olsa bu kadar dert etmeyeceğim ama küçücük bebek ve Adı Salman sinir bir durum ve biliyorum benim inadıma da Salman diye dolaşacak ailesi yine de ilk çare direnmek baktım olmuyor aynen ikinci isim şart
Isim icin evlilik bitiriyosan pes dogrusu....
Bende hamileyim esim kp ismini istedi.. inan esimi kirmak istemedigime kabul ettim ismide cok cirkin vallahi ona ragmen kabul ettim uzmek istemedm. Isim.boncuktur. isim icin bosanacak kisi evlenmeseydi keske
Ben seviyorum ama biz avrupada onu koyamayiz maalesef. Ileride oglun avrupaya gidecek falan olur bossver koyma. Flamanca eşşek demek ezelAy güldürdün beni.Neki isim. Benimkide tutturdu erkek olursa ezel koyucaz diyor, bende ezel ismini sevmiyorum. Kırmakta istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?