Doğuma Hazırlık İsim tartışması yüzünden çok çok kötüyüm kızlar.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Salman ismine gülesim geldi

Dert etme Rabbim evlat nasip etmis ona sevin. Hele bi cinsiyeti belli olsun cocuk tutunsun dünyaya gelsin.

Doguma yakin rüya gördüm de yasli bir adam bu ismi koyun dedi deyin ( gönlünüzden geçen ismi ) o zaman herkes susup söylediğiniz ismi kabul etmek zorunda kaliyorlar acik ve net işe yarar..
32 yıl önce annem bnm ismimi bu şekil benzer bir yalanla koymuş.babamda inanmiş. Annem ne yapayım yoksa emine koycaktı diyor :) 8 yıl önce babamı kaybettim bu gerceği hiç öğrenemeden gitti babacazım

Ya çok affedersiniz salman diye sokaktaki kediye köpeğe denmez mi ? Bizim buralarda sokakta sahipsiz başiboş kedi mi var misal 'sarmal bu kedi' derler. Hatta evcil hayvanlara özel isim olarak bile konulur. Yine özür dileyerek yazıyorum ismi aşağilamak değil niyetim

Benimki de Mert

Canım maşallah çok şanslıymışsın bu konuda inşallah darısı başıma

Ya biliyo musun maalesef bunu bir kaç kişiden daha duydum onlarda sarman gibi o ne öyle dediler istememe nedenlerimden biri de bu. İlerde dalga geçilmesinden korkuyorum.

32 yıl önce annem bnm ismimi bu şekil benzer bir yalanla koymuş.babamda inanmiş. Annem ne yapayım yoksa emine koycaktı diyor :) 8 yıl önce babamı kaybettim bu gerceği hiç öğrenemeden gitti babacazım
Başınız sağolsun mekanı cennet olur inşallah.
Valla buda deneyeceklerim arasında her yolu deniycem her :)

Herkes kendi adı ile yaşasın .Kendi adini kendisi yaşatsın .Sanki nedir bu büyüklerin ismini koyma takıntısı anlamadimki.Herkes kendi cocuguna gonlunden geçen ismi versin.Genclerin hevesini kursağında birakiyorlar.Sanki hükümdar ailesinden geliyoruz da isim,soyisim devam ettirme takıntısı nedir anlamadım.İnat edin koymayın..

Benim kızımın da ismi için tutturdular Melisa olsun diye.Gayrimuslim ismi dedim bir de namazında hacı insanlar vazgeciremedim.En sonunda eşimi ikna etmeye çalışıyordum Duru ya da Defne olsun diye.İkindi vakti namaz kılıp yalvardım .Allah im kizimin adını sen bana ilet rüyamda diye.Hamilenin duası kabul olur çok inanırım.Kalbimden Duru ya da Defne birini ilet dedim ama rüyamda İpek ismi söylendi.Ben bunu gerçekten yaşadım.Kizim 4 aylık ve adı İpek. Eşime bunu anlatinca çok etkilendi ve ikiletmeden koyduk..

Canım çok güzel bir şey yaşamışsın ve niyetinde gerçekten çok güzelmiş bende Rabbime sığınıyorum inşallah eşim anlar adıyla yaşasın güzel yavrun

Kp in ismi boşanacak kadar kötü mü ?
Canım bu isimden ziyade hiç bir şekilde beni dinlememesi ve fikrime önem vermemesinden dolayı ona söylediğim bir şey sonuçta karnımda taş taşımıyorum. Elbette boşanacak değiliz bu kelimeyi zaten ilk defa kullandım ona ciddiyeti anlasın diye ama bakalım sonuç ne olacak ismi de cidden çok kaba ve anlamı boş ‘ Salman ‘

Selman yapsanız onu olmaz mı biraz daha kulağa iyi geliyor

Ay güldürdün beni. Neki isim. Benimkide tutturdu erkek olursa ezel koyucaz diyor, bende ezel ismini sevmiyorum. Kırmakta istemiyorum.

Ay güldürdün beni. Neki isim. Benimkide tutturdu erkek olursa ezel koyucaz diyor, bende ezel ismini sevmiyorum. Kırmakta istemiyorum.
Ben seviyorum ama biz avrupada onu koyamayiz maalesef. Ileride oglun avrupaya gidecek falan olur bossver koyma. Flamanca eşşek demek ezel

Oğlum ailenin ilk erkek torunuydu ve ben kp cok seviyordum isteyerek koyduk adını buna ailesi çok sevindi tabi bende sevindim ilk erkek torun adam 50 sinden sonra ismini torununda görünce mutlu oldu inşallah huyu da çeker dedesine kızımda da kaynanam ismimi sevmiyorum benim kaderimde çok güzel değil başka koyun dedi ki zaten ismimi koyun desede ne ben koyardım nede eşim. Allah evlerden uzak huyu suyu çeker mazallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…