Doğuma Hazırlık İsim tartışması yüzünden çok çok kötüyüm kızlar.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ee tabi. Tup bebekten dolayi yeterince bilgi verdim burada. Cok kabalaik aileyiz aşiret desem yeri
Benm asiret tanidigim yok.. cok genis degilmis demekki:)
Didisinin didisiii trans yaa :)
Benm hic haberm yok mesela kime verdin bilgileri kiz

Benm asiret tanidigim yok.. cok genis degilmis demekki:)
Didisinin didisiii trans yaa :)
Benm hic haberm yok mesela kime verdin bilgileri kiz
Yardim amacli Topiklerde soranlara canim heryere girip girip bilgilerimi yazdigim yok. Hatta basima geldi 2 akrabami 1 arkadasimi buldum burdan.

Bunuda düşündüm gerçekten ama benim kocama söker mi sanmam oda der bende gördüm illa bu olacak diye kız hiç eyvallahı yok
O zaman 2 isim koyarsınız senin dediginde olmus olacak onunda sende ona kendi koydugun isimle seslenirsn herkeste öyle bilir benim kizimda 2 ismi var ilk ismini babasi koydu kimsenin haberi bile yok benim koydugum isimle biliyorlar :)

>

Zorla bu ismi koymasi kotu bisey tabiki ama salman i farsi cennetle mujdelenen ilk muslumanlardan bildigim kadariyla. Yani kp ismi belki ama guzel bi isim

O zaman 2 isim koyarsınız senin dediginde olmus olacak onunda sende ona kendi koydugun isimle seslenirsn herkeste öyle bilir benim kizimda 2 ismi var ilk ismini babasi koydu kimsenin haberi bile yok benim koydugum isimle biliyorlar :)
Evet zaten koymak mecburiyetinde kalırsam hiç söylemem bile benimde düşündüğüm Mert yada Mete :)

Ne guzel isimiş. Benim icin bu konu cok absürt.
Kimse kayinpederi icin ölmuyo. Ama sahsen ben sevmesemde koyardim. Hamileligim boyunca isim icin dua etmezdm. Saglikli olmasi icin kendimi yorardim.
Benim de tek derdim bu değildi emin olun şımarıklık olsun diye isim kaprisi yapmadım ama canınızdan kanınızdan bütün zorluğu çekerek 9 ay karnında taşıyıp ömür boyu hiç sevmediğin bir isimle seslenmekte büyük sorun benim için. insanları tanımadan yargılamayın lütfen.

Allahtan eşim nefret ediyor böyle es dost ana baba isimlerini çocuklarına koyanlardan..biz iki evladımız isminide beraber karar verip koyduk hatta mert dediğini görünce yazmak istedim oğlumun adı mert bende severek koydum bu ismi..İnşallah eşin ne kadar saçma düşündüğünü anlarda vazgeçer bu sevdadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…