- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Ha ama bi daha çocuğum olduğunda kız sa da erkek se de ben istediğimi koyacağım. Insan küçüklükten böyle hikayeler kurardı ya canm benm de hep böyle çocuklarımın isimleri birbirine benzer olsun isterdim de işte. Allahtan kötü bir ismi bari yokAh ah canım bende işte böyle bir dokun bin ah işit.
Bu arada Canım kaynana kısmına cevap vermeyi unutmuşum maalesef kaynanam sülalesindeki diğer gelinler çocuklarına hep eşlerinin babalarının ismini verdiği için (en azından bunu kabul ettikleri için) o k.pederimden daha çok ister onun adını koymamızı böyle saçma bir gösteriş var işte geldi oda beni buldu. Zaten eşimde bence çoğunlukla bu yüzden babasının adını koymak istiyor.salman kulağa güzel gelen bir isim ben beğendim sadece birazcık kedi ismi gibi
ikinizinde gönlündeki olması sanki daha mantıklı , bana da iki isim daha iyi olur gibi.. ben seni anladım canım senin sinirin tepene atmış ve o anlık sinirle evlilik biter diye şantaj yapmışsın ama elbette bu konuda ciddi olmadığını anlayabiliyorum.. bu konuyu kaynanan ile konuşsan peki ? Anneler oğullarına daha makul gelir hep tabi kaynanan da bu konuda makul ise..
Çok şükür canım o açıdan sevindim adınaHa ama bi daha çocuğum olduğunda kız sa da erkek se de ben istediğimi koyacağım. Insan küçüklükten böyle hikayeler kurardı ya canm benm de hep böyle çocuklarımın isimleri birbirine benzer olsun isterdim de işte. Allahtan kötü bir ismi bari yok
Kadir olacak aslında kimlikte sadece musa ama bunlar kadir gecesi doğdu die kadir demişler kimliğe yazılmamış. Eşim ilk musa kadir dedi de vazgeçti iki isimden şükürÇok şükür canım o açıdan sevindim adınasenin k.pederin adı ne peki?
Ah kuzum ya kıyamam sana inşallah en büyük sorunun bu isim konusu olur ve hayatında başka hiçbir problem yaşamazsın ve tabi temennim bu süreci hiç sorunsuz geçirmen.. kaynanan konusunda da diyecek bir şey bulamadım Kadın da heves etmiş belli ki başkalarına karşı. İnşallah iki isim konusunda ikna olurlarBu mesajın bana ne kadar iyi geldi bir bilsen insanın anlaşılması çok güzel daha bugün konusu yine açıldı ben hiç Salman koymak istemiyorken adamı iki ismi olsun diye zor ikna edeceğim gibi.
Çocuk ismi koymak anneye aittir bunu elinden kimsenin almasına izin verme. Çocuğu anne taşıyor karnında bütün zorluğunu çekiyor doğuruyor ağrılı ağrılı emziriyor vs. istemediği adı koyduramazlar.
Amin güzel dileklerin için çok çok teşekkür ederim canımmAh kuzum ya kıyamam sana inşallah en büyük sorunun bu isim konusu olur ve hayatında başka hiçbir problem yaşamazsın ve tabi temennim bu süreci hiç sorunsuz geçirmen.. kaynanan konusunda da diyecek bir şey bulamadım Kadın da heves etmiş belli ki başkalarına karşı. İnşallah iki isim konusunda ikna olurlar ☺
Evet canım oda ayrı bir mesele çok şükür sağlığımız yerinde. Kendimi de çok çok üzüp yıprattım artık zaten vazgeçtim şuan için mecbur iki isim olacak. Evlilik bitmez bunun için bir anlık söylenen ve üstünde durulmayan bir konu oldu öylece kapandı zatenya arkadaşlar hamileliginizin tadını çıkarın lütfen.
2. isim koyarsınız boşyere agzınızın tadını bozmayın.
Ben Kızıma EŞİMİN İLK SEVGİLİSİNİN adını koydum.ne olacak isim bu önemli olan Sağlıklınsıhhatli kucagına almak annelik duygusunu tatmak için kaç yıl bekleyen insan var . Böylesi şeylerle kendinizi boşuna üzüyorsunuz. EVLİLİK BİTİRMEKTE NE DEMEK
Kııız ne demek eşim ilk sevgilisinin adını koydu, vışşş benim koca dese yoların o adamı oracıktaya arkadaşlar hamileliginizin tadını çıkarın lütfen.
Ben Kızıma EŞİMİN İLK SEVGİLİSİNİN adını koydum.ne olacak isim bu önemli olan Sağlıklınsıhhatli kucagına almak annelik duygusunu tatmak için kaç yıl bekleyen insan var . Böylesi şeylerle kendinizi boşuna üzüyorsunuz. EVLİLİK BİTİRMEKTE NE DEMEK
Ben de ASSSSSSSSLLLLLAAAAAAKııız ne demek eşim ilk sevgilisinin adını koydu, vışşş benim koca dese yoların o adamı oracıktakendi adımı koyarım yine de başka aşkının adını koydurtmazdım anam ben kıskanırım gı ne kadar bitmiş gitmiş çocukluk aşkı bilem olsa bu konu da dar görüşlüyüm yapacak bişey yok Not: ortalığı yıkarım benden habersiz koyulduysa gidip ondan habersiz nüfus dairesinde değiştiririm, bir kereye mahsus değişebiliyor isimlerimiz artık kanun çıktı davaya gerek olmadan yoook dayanamam karnımda taşımışım elin karılarının adlarını koymak için mi
Sütüm kesilirdi kız benim ben çok takıyorum böyle şeyleriBen de ASSSSSSSSLLLLLAAAAAA
Adam silah mi dayadi naapti,yoksa mumkun mu
Ne dedi esiniz size?ya arkadaşlar hamileliginizin tadını çıkarın lütfen.
Ya ne oldu biliyormusun,oglumun asisina gitmistim,esime yillarca yakistirilan kisi de yegenini getirmis,ayni arabayla geri donduk .Hicte oyle duygulara kapilmadim hatta kiz bana trip yaptiSütüm kesilirdi kız benim ben çok takıyorum böyle şeyleri
Vışşş onu da yolarım ne trip yapıyomuş be şey midir nedir "şey"Ya ne oldu biliyormusun,oglumun asisina gitmistim,esime yillarca yakistirilan kisi de yegenini getirmis,ayni arabayla geri donduk .Hicte oyle duygulara kapilmadim hatta kiz bana trip yapti
Ama ayni ismi koymam yani ne munasebet:))
Ay ne bileyim,esim konuyu ozetleyip gecmisti bana.Sonra esimin teyzesi anlatmisti,biz istedik ama yegenim kabul etmedi,seni tanimiyorduk o zamanlar,iyiki de sen olmussun demisti.Vışşş onu da yolarım ne trip yapıyomuş be şey midir nedir "şey"
Aman kocan seni almış diye kıskanmış o, buna muratın yanııık yanık görümceee diye bağırışından yapmak istiyorum yanııık yanııık karıııAy ne bileyim,esim konuyu ozetleyip gecmisti bana.Sonra esimin teyzesi anlatmisti,biz istedik ama yegenim kabul etmedi,seni tanimiyorduk o zamanlar,iyiki de sen olmussun demisti.
Son cumleyi gonul almak icin soylemis olabilir de haberim vardi yani.
Tesaduf rastlasinca ben herhangi biri gibi konustum,tavirlar boyle
Yok ya ben takmam oyle seyleri.Aman kocan seni almış diye kıskanmış o, buna muratın yanııık yanık görümceee diye bağırışından yapmak istiyorum yanııık yanııık karıııolan olmuş elin kocasında gözün kalmasın yanııık oy sen takma onu kafana ben saçını başını yolmuş kadar oldum onun uykusundan sabah şeye uğramış gibi kalkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?