Doğuma Hazırlık İsim tartışması yüzünden çok çok kötüyüm kızlar.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
İsim nedir ki demeyin . İsim kaderindir huyundur insan ismiyle yaşar ve bir isim sahibini yansıtır o yüzden çok çok önemli bence . Anlamı boş isimler konmamalı

Bende 2 isimliyim ama hayatım boyunca herkes ilk ismimi söyledi

İsim nedir ki demeyin . İsim kaderindir huyundur insan ismiyle yaşar ve bir isim sahibini yansıtır o yüzden çok çok önemli bence . Anlamı boş isimler konmamalı
Bence de
Bende 2 isimliyim ama hayatım boyunca herkes ilk ismimi söyledi
Benimkilere hep ikinci isimle sesleniyorlar ki ben ilki kullanirim genelde,ikisi de benim secimim sorun degil:))
Peki okulda da ilk adi mi soylediler?

Sende oyle yap bacim strese girme kendini de üzme koy iki isim bak keyfine bende cok merakli deilim kp ismi koymaya ama napim benim istediklerim olcaksa kocaminda istedigi olsun bi kereden bisi olmaz

Doguma yakin rüya gördüm de yasli bir adam bu ismi koyun dedi deyin ( gönlünüzden geçen ismi ) o zaman herkes susup söylediğiniz ismi kabul etmek zorunda kaliyorlar acik ve net işe yarar..
Ruyaya yalan katmak cok günahtır,Hadisi serifte yerilmistir.
Arti bir evlada yalanla baslamak hayir getirmez dusunceme göre.
Kv ve kardesleri yapar arada,cok yapmacik oluyor...

Bardak cardak koymasinlar tabi. Ama anlami kotu degilse koymanin dinen sakincasi yok.

Ismini begenmiyorum ama cook hayal ettigi birseydi o yuzdek kiramadim. Ama anlami kotu olmamasi rahatlatiyo beni.. ismin degisik bir enerjisi olduguna bende inaniyorum.

Ben size çok hak verdim. Bana da kayınvalidem Nükhet koy demişti. Kendi hiç sevmediği kayinvalidesinin ismiymiş. Dalga geçtim. Çok kızdım. Hala arada laf sokuyorum. Nükhet ne ya isim çok önemli. Çocuk bir ömür isminden utanabilir. Neden böyle bir şey yaşasın kızım. Nasıl bencilliktir. Biz eşimle ortak bir isim seçtik. Onun jenerasyonuna uygu, budik gubudik anlamsiz olmayan, söylenmesi kolay, Türkçe ve Zarif bir isim olması konusundaki hemfikirdik. Karşılıklı beğendigimiz isimleri sıraladık. Onun asla istemedine ben illa olsun demedim. Benim istemedigim isme o diretmedi. İkimizin en beğendigi ismi koyduk. Çok beğenerek sesleniyorum. Güzeller güzeli kızıma da çok yakışıyor. Umarım eşiniz insafa gelir. Kolay gelsin diyorum.

Ruyaya yalan katmak cok günahtır,Hadisi serifte yerilmistir.
Arti bir evlada yalanla baslamak hayir getirmez dusunceme göre.
Kv ve kardesleri yapar arada,cok yapmacik oluyor...
O sizin düşünceniz. İsim bulup şunu koy bunu koy diyen insan önce beni sevsin sonra isim düşünseydi yalan katmazdim araya

Bacim musade etmiolar ki koyalim cocugumuza isim
Canim benim. Erkek olursa oyle olur insaallah.kalp atislarindan kiz galiba dedi doktorum melek duru yada beril dusunuyorum kiz olarak baska bisiler de olabilir daha coook var

İşte ya eş bu anlayış bu incelik bu maşallah

Ismini begenmiyorum ama cook hayal ettigi birseydi o yuzdek kiramadim. Ama anlami kotu olmamasi rahatlatiyo beni.. ismin degisik bir enerjisi olduguna bende inaniyorum.
Adiyla yasasin kuzunuz,belki kendi de iyi ki der,arti ismi guzellestiren sahibidir.
Yaprak Toprak olmasindan iyidir sonucta...

Benim eşimde bana sormadan daha hamileligimi öğrenir öğrenmez cinsiyeti bilmedigimizde erke olursa babamin adı diye başladı 5 aylıkken cinsiyetini öğrendim bi kiz bi erkek diye diye doktorlardan o zmana kadar herkese yaydı ben yok dediğim halde kız olsaydı da benm istediğim bir isim olacaktı kendi de sevmişti kabul etmişti. Hâlâ da pek istemiyorum ama ne fayda

salman kulağa güzel gelen bir isim ben beğendim sadece birazcık kedi ismi gibi

ikinizinde gönlündeki olması sanki daha mantıklı , bana da iki isim daha iyi olur gibi.. ben seni anladım canım senin sinirin tepene atmış ve o anlık sinirle evlilik biter diye şantaj yapmışsın ama elbette bu konuda ciddi olmadığını anlayabiliyorum.. bu konuyu kaynanan ile konuşsan peki ? Anneler oğullarına daha makul gelir hep tabi kaynanan da bu konuda makul ise..

Ah ah canım bende işte böyle bir dokun bin ah işit.

Bu mesajın bana ne kadar iyi geldi bir bilsen insanın anlaşılması çok güzel daha bugün konusu yine açıldı ben hiç Salman koymak istemiyorken adamı iki ismi olsun diye zor ikna edeceğim gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…