Yok kız öyle şey olur mubilmiyorumki yapılıyomu, doğduğuna dair hastane kayıtları falan istiyolarmı hiç bi fikrim yok :) o an öyle aklıma geldi sinirle
adama bak ya, hala senin ne düşündüğünü önemsemiyo gidip annesine sorcak. madem konuyu açmışken kendin niyue istediğin isim sölemedin
Tamam o zaman annenle büyut bebegi dedim bende.bilmiyorumki yapılıyomu, doğduğuna dair hastane kayıtları falan istiyolarmı hiç bi fikrim yok :) o an öyle aklıma geldi sinirle
adama bak ya, hala senin ne düşündüğünü önemsemiyo gidip annesine sorcak. madem konuyu açmışken kendin niyue istediğin isim sölemedin
Ama bana bu 3isimle gelmedi tek isim soyledi eger hala o isimde kararli olsaydi ben zaten onun istegini kabul etcektim. Ama daha bana secenek sunuyosa demek ki onunda aklinda olan bi isim yok demektir. Ki hastaneden cikarken 2isim secenegi ile geldi aksam.da 3.bi secenek babasinin adiyla geldi. Hala bi net isim olmayipta bana da bu hakki vermemesine kiziyorum ben.Evlenmeden önce sana sormuş, sen de kabul etmişsin. Neden kabul ettin madem o zaman??? Şimdi bunu sen yapmış olsaydın, " kocam evlenmeden önce kabul etmişti şimdi kabul etmiyor benim istediğim isimleri, napıcam kızlar" diyor olacaktın bence....
Onun macolugu ben herseyi kırıp dokene kadar ki ben hala beklemedeyim. Daha israrci davranirsa yikip dökerim de.kocanız neden ıkıncı ısmı sıze sectırmıyor
ay zaten hamılesın hormonların oynuyor senle adamdakı cesarete sasırdım
bu ne kendını begenmıslık bu ne macoluk
Ben daha kırıp dokmedim.sadece konustum. Bi patlicam 2 3gun kavga döğüş olacak sonra o da rahtlicak onu bekliyor o. Bende dedim iyi oldu o zaman sende ananla buyut cocugu ben.dogurduktan sonra ihtiyac yok bana nasil.olsa dedim zaten,Annesine ne soracakmış pardon?
Ya sizi gaza getirmek istemem hiç ama alıp bir tavayı kafasına geçirseniz belki ayarları düzelir kocanızın.
hadi kendi istediğinde diretmesine bencillik huyu var dedik de o zaman anneme soralım demesine ne diyeceğiz.
Ya bu çocuğu doğuranın hiç mi söz söyleme hakkı yok.
bu arada çok sabırlısınız takdir ettim ama sanki bu isim mevzusunda kaybeden siz olacakmışsınız gibi hissettim.
Canim ayni hayaller benim icinde gecerli sonucta bende bebegimin isim konusunda bana sorulmasi benimde fikrimin olmasini istiyorum. Ilk bebegim ve ortak karar varken ben niye söz sahibi olamiyorum bu konuda anlamiyorum. Annesine bile soruyo ama benim konusmaya hakkim yokallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, ilerde inşallah kızınız olduğunda da siz koyarsınız, benim de inşallah bi bebeğim olursa kız olursa babası, erkek olursa ben isim seçeceğiz.
ilk isim kaynınızın adı olan ali olsun, ikincisi de soyadınıza göre seçin turan ya da tuğrul'u.
ali tuğrul bence çok güzel bir isim.
babanın diretmesi hoş olmamış tabi ama o da evladı için hayal kurmuştur, kendinizi de bebeği de üzmeyin bence.
Kadın olmadan nasıl baba tek başına gidip çıkarttırabiliyor sinirleniyorum aklıma geldikçe. Doğum belgesini doktor mu veriyor, aslında doktora desek ''Doğum belgesini vermeyeceksin'' diye. Korkuyorum ileride kocam bensiz gider isim yazdırırsa diye. Babamı kocamın başına dikicem git her yere doğum belgesini alıp nüfusa gitmesin diyeDoğum belgesi istiyolar yapılmaz
Dogrudur canim kocam cok vicdanli kadinlari bu sekilde hor gormelerine siddetle karsiyim bi insan degilmiyiz bu konuda doluyum neden dersen haber izleyemiyoruz heryerde kadina siddet kadin cinayeti biz insan degilmiyiz.. Biz olmask kadinlara siddet uygulayan erkekler bu dunyada olabilir miydi acaba sorarim?? Nankor kopekler kadin diye gucsuz diye boyle ezmeye haklari yok bu lafim kadin cinayeti ve siddet uygulayanlara konu sahibi yanlis anlamasin. Ne diyebilirim ki KADINA KALKAN ELLER KIRILSIN.....senin esin vicdanli adamlimis canin her erkek bu kadar vicdanli degil canim doguracak tabi diyo burda goruyoruz diger konularda okuyoruz karisina tamizlik muamelesi yapan adam cok
Sen anlama özürlü musun ben koymaktan gocunmam anlamadın galiba benim yavrularımin ismi kerem ve kerim mete ben koyamadim malasef esimin adı ali babamın adı ali dedemin adı ali dedemin dedesinin adı ali böyle uzayıp gidiyor nasıl konuşacağımi da sana sormam üzgünüm
Gerçek anlama özürlüsun üzgünümtamam o zaman onların ısmını begenmıyorsun dıye burda cazgırlama....guzel ısımmış....o zaman sende Alı koysaydın....he madem sence hakketen guzel ısımdı burda atlamazdım yazdıgıma...kendını ele verdın uzgunum
Gerçek anlama özürlüsun üzgünüm
Bilgi vereyim sen istemexsen yapamaz korkma dogum yapinca hastaneden cikarken veriyolar cikis islemi yaparken evraklari ver hayatim kaybolur der alirsin saklarsin yada cikis islemini sen yap iyi olursan sen al belgeyi belge elindeyse anne veya baba cikartir bebegin kimliginiKadın olmadan nasıl baba tek başına gidip çıkarttırabiliyor sinirleniyorum aklıma geldikçe. Doğum belgesini doktor mu veriyor, aslında doktora desek ''Doğum belgesini vermeyeceksin'' diye. Korkuyorum ileride kocam bensiz gider isim yazdırırsa diye. Babamı kocamın başına dikicem git her yere doğum belgesini alıp nüfusa gitmesin diye
Hastaneden çıkış yapmadan alınamıyor mu yani? Doğum belgesini ben istemezsem alamaz mı?? Hastaneye anons bile yaptırırımBilgi vereyim sen istemexsen yapamaz korkma dogum yapinca hastaneden cikarken veriyolar cikis islemi yaparken evraklari ver hayatim kaybolur der alirsin saklarsin yada cikis islemini sen yap iyi olursan sen al belgeyi belge elindeyse anne veya baba cikartir bebegin kimligini
Ozelde yaparsan alamaz söylersin sana verirler doğum belgesini ben rahatsızdım dikişlerim vardı devlette doğum yapmıştım işlemleri eşim yaptı getirdi belgeleri bana verdi sakla dedi. Ben doğum hediyesi istemiyorum istediğim isin olsun demiştim işe yaradı dene istersen ismi muhammetHastaneden çıkış yapmadan alınamıyor mu yani? Doğum belgesini ben istemezsem alamaz mı?? Hastaneye anons bile yaptırırım
Denerim :) Abime de kısaltılmışını koymayı tercih etmişler Mehmet :) Özelde yapayım o zaman doktora diyeyim vermesinler kimseciklereOzelde yaparsan alamaz söylersin sana verirler doğum belgesini ben rahatsızdım dikişlerim vardı devlette doğum yapmıştım işlemleri eşim yaptı getirdi belgeleri bana verdi sakla dedi. Ben doğum hediyesi istemiyorum istediğim isin olsun demiştim işe yaradı dene istersen ismi muhammet
Esim ilk gunden aynı isimde kararli dursaydi bende kabul etcektim, ama o 3isme cikip degisiyosa bende benimde söz hakkim olur diye düşündüm ki itiraz ettigimde bana annemlere soralim diyen bi adam demekki o ismi cokta istemiyodur diye düşünüyorumKusura bakmayin ama bu konuda haksizsiniz.. Once kabul etmeyecektiniz.. Once soz verip sonra sozunden donmek ne demek sizce? Ayni sey size yapilsaydi inatlasmazmiydiniz? Ya soz vermeyecektiniz ya da yerine getireceksiniz..ayrica sevinemedim diyorsun.. Deselerdi bebeginin sagliginda sorun var ne yapardin? Yapmayin gozunuzu seveyim., karnindaki yavrununda hakkina giriyorsun boyle yaparak
O zaman is degisir.. Ben ilk postuna bakarak yazdim.. Bu kadar cabuk kararindandan donuyorsa demekki seni biseylere alistirmaya calisiyor. Asil istedigi annesigillere sormak galiba uzgunum.Esim ilk gunden aynı isimde kararli dursaydi bende kabul etcektim, ama o 3isme cikip degisiyosa bende benimde söz hakkim olur diye düşündüm ki itiraz ettigimde bana annemlere soralim diyen bi adam demekki o ismi cokta istemiyodur diye düşünüyorum
Iste benim sinirlendigim nokta da bu. Ilk 1isimdi ki ben erkek olursa o ismi koyacaz demistim. Hastaneden sonra 3isim oldu ki biri de babasinin adi. Ben itiraz edince annemlere soralim oldu. Bana senin begendigin isimleride bakalim karar verelim demesi yeterliydi. Illa ki benim dedigim isim olsun diye diretmiyorum. Ortak karar verelim diyorumO zaman is degisir.. Ben ilk postuna bakarak yazdim.. Bu kadar cabuk kararindandan donuyorsa demekki seni biseylere alistirmaya calisiyor. Asil istedigi annesigillere sormak galiba uzgunum.
İlk karariniz olsun o zaman.. Esin doneklik yapmasin.. Hem hangi devirde yasiyoruz yaa dede nine karisiyor mu hala torunun ismine.. Onlar siralarini savmislar.. Artik siz karar vereceksiniz buna..Iste benim sinirlendigim nokta da bu. Ilk 1isimdi ki ben erkek olursa o ismi koyacaz demistim. Hastaneden sonra 3isim oldu ki biri de babasinin adi. Ben itiraz edince annemlere soralim oldu. Bana senin begendigin isimleride bakalim karar verelim demesi yeterliydi. Illa ki benim dedigim isim olsun diye diretmiyorum. Ortak karar verelim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?