İsim tartışması

Aynisini dusunuyorum. Ortak bi isim olacak diretmeyle olursa asla kabul etmem edemem. Bu konuda da her turlu tartismayi yaparim. Aslinda oda biliyo benim kabul etmicegimi ama yinede sansini zorluyo bence

Üslubunu düzelt zoruma gitmez yedi göbek Alıyız biz anlamı yüce ulu demek genelleme yapmak sana düşmez buda sana kapak olsun

ben anlamıştım zaten ...madem bukadar gocunacaktınız koymayın ıstedıgınız ısmı koyacaksınız o zaman....burdada bıdı bıdı çok guzel ısım laf etmeyın gbı soylemlerde bulunmayacaksınız....sozunuzu gecırememıssınız burdan catıyorsunuz yemezler

Aynisini dusunuyorum. Ortak bi isim olacak diretmeyle olursa asla kabul etmem edemem. Bu konuda da her turlu tartismayi yaparim. Aslinda oda biliyo benim kabul etmicegimi ama yinede sansini zorluyo bence
valla 9 ay kahrını ceken de , omru bıllah cekecek olan da bız annelerız, babalar bır yere kadar sevıyor bı ryere kadar bakıyor kusura bakmasınlar da yok babamın adı, yok ben bunu cok sevıyom ıvır zıvır gececekler onları ya ortak alınır kararı, ya da bırıne oncelık verılecekse annenınkı on planda olmalı .. analık hakkı var herseyden önce

Canım smdi bsy deme o zaman konuşursun esimde geçen babamın ismini.koycam sadece dedi sok oldum halbuki benm begendigim isimle birlikte koycaktik hiç bisey demedm.o.zaman bi gelsnde

Valla cokda istese bencillik bu yani.bizde nasip olursa bekliyoruz bebegimizi. Ben heo derdim erkek olursa recep olucak bir adı diye. Esimde hic itiraz etmedi. 2. Ismide ona bıraktım. Eşiniz de aliye takmis bence siz alinin yanina kendi sevdiğiniz bir isim bulun altdan altdan eşinize sevdirin o ismide. Hem onun hem sizin istediginiz olsun

Sen anlama özürlü musun ben koymaktan gocunmam anlamadın galiba benim yavrularımin ismi kerem ve kerim mete ben koyamadim malasef esimin adı ali babamın adı ali dedemin adı ali dedemin dedesinin adı ali böyle uzayıp gidiyor nasıl konuşacağımi da sana sormam üzgünüm

Bebeği 9 ay karnınızda taşıyorsanız en çok sizin isim seçmeye hakkınız var.
Eşiniz çok bencil davranıyor isim konusunda.

Ayni durumu bende yasamistim.bi kaynimin ismi olsun bi dedesinin ismi olsun yedik birbirimizi 9ay boyunca alkah icimi biliyoki oglusum kandil aksami geldi dunyaya mirac emir koyduk 15.05.2015 sukrediyorum allaha

Konu sahibi hanımefendinin sorunundan bağımsız olarak bir şey dile getirmek istiyorum: Neden herhangi bir konuda ilk söz sahibi erkekler oluyor? Nasıl oluyor da bebeği 9 ay taşıyıp doğuracak olan anneyken eşlerin aileleri bile kendilerini bebekle ilgili konularda anneden daha fazla söz sahibi görüyorlar?! Erkekler bencilce kendi isteklerinin olması için bastırırken kadınlar en iyi ihtimalle ara bulucu rolünü üstlenmek zorunda oluyorlar veya daha kötü ihtimalle "Şerefsizim bi' cinnet her şeyi halleder!" ruh hâline sokuluyorlar?!

Sözün kısası: "İsyanım var ulan!"

İki başta kabul edip sonra Caymanİz hoş olmamış.2.ismini siz bulun olmaz mı

Kemal kp ismi o yuzden istemiyorum canim.

Bende modern isimleri cok sevmiyorum canim. Yusuf ali olabilir. Ali efe olabilir ama simdi diyince eymende guzel geldi ali eymen :)

anladim cnm..evet eymen`de guzel isim

esim benim istedigim ismi koymayi kabul etti..dogum yaptim,kayitlara benim istedigim isimle gecti oglum..hastanede adamin gozu dalip dalip gidiyor,dokunsan aglicak..noldu dedim canin neye sIkildi..
`ben bebegi istedigim isimle cagiramazsam nasil kabullenirim.zaten simdiden bunalima girdim` dedi..baktim gercekten durum ciddi,hani oylesine laklak eden bi adam degil..tamam dedim,istedigin ismi de ekleyelim nufusa..nufusta iki isimle geciyor oglum,ben sadece kendi koydugum isimle sesleniyorum,esimde ortaya karisik sesleniyor yavruya..
bence cok fazla goz ardi edilmemeli babalarin istekleri,bi sekilde orta yol bulmak lazim..

Benimde isyanim var sana katiliyorum sonuna kadar.
İki başta kabul edip sonra Caymanİz hoş olmamış.2.ismini siz bulun olmaz mı
Eger o ilk isimde israrci olsaydi kabul ederdim. Ama baktim oda degistiriyo demek ki degisebiliyomus diye dusundum. Zaten ali olacak onu kabul ediyorum. Ama 2.isimde ortak bi isim olsun istiyorum:)

anladim cnm..evet eymen`de guzel isim

Hatta bugun dusundum Ali Eymen kafama yatti gibi:)) esimden de yorum gelmedi:)))

Hoş olmayan dediğiniz abdurrahman ismi Allah u teala nin en sevdiği ısimlerden biridir.(diğeri de abdullah)
hoş olmayan derken Allah u tealla nın isimlerini çocuklarımıza koyarken çok dikkatli olmalıyız ve mümkünse koymamakta fayda var diye düşünüyorum. insanlar birbirlerine küfür ederken önce ismi söyleyip sonra küfürü sıralıyorlar. ince düşünmek lazım. ben bu isimleri özellikle koymak istemem ve her yerden de insanları dinle vurmamak lazım. herkes çok biliyor çok diline doluyor ne kadarını uygulayıp yaşayıp başkalarına öğüt veriyor anlamıyorum artık.

Ali eskiden hoşlandığım bir çocuğun adı de geç sende. O zaman koyar mi gör bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…