Aynisini dusunuyorum. Ortak bi isim olacak diretmeyle olursa asla kabul etmem edemem. Bu konuda da her turlu tartismayi yaparim. Aslinda oda biliyo benim kabul etmicegimi ama yinede sansini zorluyo bencesızı bılmem de bızım henuz cınsıyet netlesmedı ama erkek olma ıhtımalı var , bız henuz dusunmedık bırsey ben arada bakınıyorum ısımlere modern ve anlamlı bır ısım ıstıyorum klasık ısımlerı hıc sevmıyorum, esım hıc dusunmus mudur bılmem ???? dusuncelerını pek soylemez ama bır ısım konulacaksa oncelık benım ıstegımdır her zaman begenmezse ıkı ısım konur bır benden bır babasından ama esım bır ısımde dıretıyor dıye ben kendımı kenara cekmem..
sızde cekmeyın bence o cocuk ıkınızın evladı bır ısım kararlaştırılacaksa ortak karar alınmalı..
Üslubunu düzelt zoruma gitmez yedi göbek Alıyız biz anlamı yüce ulu demek genelleme yapmak sana düşmez buda sana kapak olsun
valla 9 ay kahrını ceken de , omru bıllah cekecek olan da bız annelerız, babalar bır yere kadar sevıyor bı ryere kadar bakıyor kusura bakmasınlar da yok babamın adı, yok ben bunu cok sevıyom ıvır zıvır gececekler onları ya ortak alınır kararı, ya da bırıne oncelık verılecekse annenınkı on planda olmalı .. analık hakkı var herseyden önceAynisini dusunuyorum. Ortak bi isim olacak diretmeyle olursa asla kabul etmem edemem. Bu konuda da her turlu tartismayi yaparim. Aslinda oda biliyo benim kabul etmicegimi ama yinede sansini zorluyo bence
Sen anlama özürlü musun ben koymaktan gocunmam anlamadın galiba benim yavrularımin ismi kerem ve kerim mete ben koyamadim malasef esimin adı ali babamın adı ali dedemin adı ali dedemin dedesinin adı ali böyle uzayıp gidiyor nasıl konuşacağımi da sana sormam üzgünümben anlamıştım zaten ...madem bukadar gocunacaktınız koymayın ıstedıgınız ısmı koyacaksınız o zaman....burdada bıdı bıdı çok guzel ısım laf etmeyın gbı soylemlerde bulunmayacaksınız....sozunuzu gecırememıssınız burdan catıyorsunuz yemezler
Biraz araştırın sizde ogrenirsiniz.nereden biliyorsunuz :)
Kemal kp ismi o yuzden istemiyorum canim.
Bende modern isimleri cok sevmiyorum canim. Yusuf ali olabilir. Ali efe olabilir ama simdi diyince eymende guzel geldi ali eymen :)
valla 9 ay kahrını ceken de , omru bıllah cekecek olan da bız annelerız, babalar bır yere kadar sevıyor bı ryere kadar bakıyor kusura bakmasınlar da yok babamın adı, yok ben bunu cok sevıyom ıvır zıvır gececekler onları ya ortak alınır kararı, ya da bırıne oncelık verılecekse annenınkı on planda olmalı .. analık hakkı var herseyden önce
Benimde isyanim var sana katiliyorum sonuna kadar.Konu sahibi hanımefendinin sorunundan bağımsız olarak bir şey dile getirmek istiyorum: Neden herhangi bir konuda ilk söz sahibi erkekler oluyor? Nasıl oluyor da bebeği 9 ay taşıyıp doğuracak olan anneyken eşlerin aileleri bile kendilerini bebekle ilgili konularda anneden daha fazla söz sahibi görüyorlar?! Erkekler bencilce kendi isteklerinin olması için bastırırken kadınlar en iyi ihtimalle ara bulucu rolünü üstlenmek zorunda oluyorlar veya daha kötü ihtimalle "Şerefsizim bi' cinnet her şeyi halleder!" ruh hâline sokuluyorlar?!
Sözün kısası: "İsyanım var ulan!"
Eger o ilk isimde israrci olsaydi kabul ederdim. Ama baktim oda degistiriyo demek ki degisebiliyomus diye dusundum. Zaten ali olacak onu kabul ediyorum. Ama 2.isimde ortak bi isim olsun istiyorum:)İki başta kabul edip sonra Caymanİz hoş olmamış.2.ismini siz bulun olmaz mı
anladim cnm..evet eymen`de guzel isim
hoş olmayan derken Allah u tealla nın isimlerini çocuklarımıza koyarken çok dikkatli olmalıyız ve mümkünse koymamakta fayda var diye düşünüyorum. insanlar birbirlerine küfür ederken önce ismi söyleyip sonra küfürü sıralıyorlar. ince düşünmek lazım. ben bu isimleri özellikle koymak istemem ve her yerden de insanları dinle vurmamak lazım. herkes çok biliyor çok diline doluyor ne kadarını uygulayıp yaşayıp başkalarına öğüt veriyor anlamıyorum artık.Hoş olmayan dediğiniz abdurrahman ismi Allah u teala nin en sevdiği ısimlerden biridir.(diğeri de abdullah)
hoş olmayan derken Allah u tealla nın isimlerini çocuklarımıza koyarken çok dikkatli olmalıyız ve mümkünse koymamakta fayda var diye düşünüyorum. insanlar birbirlerine küfür ederken önce ismi söyleyip sonra küfürü sıralıyorlar. ince düşünmek lazım. ben bu isimleri özellikle koymak istemem ve her yerden de insanları dinle vurmamak lazım. herkes çok biliyor çok diline doluyor ne kadarını uygulayıp yaşayıp başkalarına öğüt veriyor anlamıyorum artık.[/QUOTE bahsettiklerim allahu tealanin isimleri değil zaten canım..Allah katında en makbul isimler dedim..allahu teala'nin isimleri tabiki konmaz. Uyardim sadece.bildiğim kadariyla.. bilmemek değil ogrenmemek ayipmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?