Aaaa öyle bir şey yapılabiliyor mu ???bu çocuğun doğum taarihi az çok belli, çocuk doğmadan gidip çıkarcan nüfusu kendi istediğin isimle en fazla 3-5 gün fark olur :) böyle anlayışsız bencil insanların hakkından bu gelir, görsün bakalım el mi yaman bey mi yaman. çok sinir oluyorum bu konulara
ay ay ne inatci esin var yaDün eşimle konustum. Daha dogrusu o geldi. Benim bu isimleri cok istedigimi biliyosun niye boyle yapiyosun dedi. Bende dedim ki ısınamadigim isimler bunlar dedim sen bencilce davraniyorsun dedim. Sen isim konusunda ne kadar hevesliysen aynı şey benim için de geçerli dedim. Ben seni kirmamak icin aliyi kabul ettim sende beni kirmamak icin en azindan fikrimi sorup beni onemsesen dedim. Bu cocugun annesi de benim su an tüm sikintilari ceken de benim unutma dedim. Sonra kemal ismini niye istemiyosun dedi. Bende dedim ki madem babalarin ismi konuluyo benim babamin ismini koyalim niye senin baban dedim. Ben ikisinden bagimsiz bi isim istiyorum ali olcak zaten tüm sulaleyi isime katmanin ne anlami var dedim. Tamam diger 2isim olsun diyo hala bende eger o iki isim de olmicak sevmedim diyorum dedim. Yok illa baska isme bakma o iki isim diye diretirsen dedim kirilirim ve bi daha bu konuda duzelmem asla da bunu unutmam bu inadinin sonu cok kötü yerlere gider bunu da aklindan cikarma dedim. Tamam annemlere soralim diyo bu sefer bende dedim ki annenlere sormican kimse bu konuda fikrini bile soylemicek dedim. Bakalim sonu ne olacak.
canim cok cok uzme kendini sikma canini erkekler biyle bencil ve dusuncesiz olabiliyorDün eşimle konustum. Daha dogrusu o geldi. Benim bu isimleri cok istedigimi biliyosun niye boyle yapiyosun dedi. Bende dedim ki ısınamadigim isimler bunlar dedim sen bencilce davraniyorsun dedim. Sen isim konusunda ne kadar hevesliysen aynı şey benim için de geçerli dedim. Ben seni kirmamak icin aliyi kabul ettim sende beni kirmamak icin en azindan fikrimi sorup beni onemsesen dedim. Bu cocugun annesi de benim su an tüm sikintilari ceken de benim unutma dedim. Sonra kemal ismini niye istemiyosun dedi. Bende dedim ki madem babalarin ismi konuluyo benim babamin ismini koyalim niye senin baban dedim. Ben ikisinden bagimsiz bi isim istiyorum ali olcak zaten tüm sulaleyi isime katmanin ne anlami var dedim. Tamam diger 2isim olsun diyo hala bende eger o iki isim de olmicak sevmedim diyorum dedim. Yok illa baska isme bakma o iki isim diye diretirsen dedim kirilirim ve bi daha bu konuda duzelmem asla da bunu unutmam bu inadinin sonu cok kötü yerlere gider bunu da aklindan cikarma dedim. Tamam annemlere soralim diyo bu sefer bende dedim ki annenlere sormican kimse bu konuda fikrini bile soylemicek dedim. Bakalim sonu ne olacak.
Doğum belgesi istiyolar yapılmazAaaa öyle bir şey yapılabiliyor mu ???
Biraz araştırın sizde ogrenirsiniz.
orta yol bulunmalı tabıkıde ama bırıne oncelık verılıyorsa annenın kararı uygulanmalı bence..esim benim istedigim ismi koymayi kabul etti..dogum yaptim,kayitlara benim istedigim isimle gecti oglum..hastanede adamin gozu dalip dalip gidiyor,dokunsan aglicak..noldu dedim canin neye sIkildi..
`ben bebegi istedigim isimle cagiramazsam nasil kabullenirim.zaten simdiden bunalima girdim` dedi..baktim gercekten durum ciddi,hani oylesine laklak eden bi adam degil..tamam dedim,istedigin ismi de ekleyelim nufusa..nufusta iki isimle geciyor oglum,ben sadece kendi koydugum isimle sesleniyorum,esimde ortaya karisik sesleniyor yavruya..
bence cok fazla goz ardi edilmemeli babalarin istekleri,bi sekilde orta yol bulmak lazim..
bilmiyorumki yapılıyomu, doğduğuna dair hastane kayıtları falan istiyolarmı hiç bi fikrim yok :) o an öyle aklıma geldi sinirleAaaa öyle bir şey yapılabiliyor mu ???
adama bak ya, hala senin ne düşündüğünü önemsemiyo gidip annesine sorcak. madem konuyu açmışken kendin niyue istediğin isim sölemedinDün eşimle konustum. Daha dogrusu o geldi. Benim bu isimleri cok istedigimi biliyosun niye boyle yapiyosun dedi. Bende dedim ki ısınamadigim isimler bunlar dedim sen bencilce davraniyorsun dedim. Sen isim konusunda ne kadar hevesliysen aynı şey benim için de geçerli dedim. Ben seni kirmamak icin aliyi kabul ettim sende beni kirmamak icin en azindan fikrimi sorup beni onemsesen dedim. Bu cocugun annesi de benim su an tüm sikintilari ceken de benim unutma dedim. Sonra kemal ismini niye istemiyosun dedi. Bende dedim ki madem babalarin ismi konuluyo benim babamin ismini koyalim niye senin baban dedim. Ben ikisinden bagimsiz bi isim istiyorum ali olcak zaten tüm sulaleyi isime katmanin ne anlami var dedim. Tamam diger 2isim olsun diyo hala bende eger o iki isim de olmicak sevmedim diyorum dedim. Yok illa baska isme bakma o iki isim diye diretirsen dedim kirilirim ve bi daha bu konuda duzelmem asla da bunu unutmam bu inadinin sonu cok kötü yerlere gider bunu da aklindan cikarma dedim. Tamam annemlere soralim diyo bu sefer bende dedim ki annenlere sormican kimse bu konuda fikrini bile soylemicek dedim. Bakalim sonu ne olacak.
kocanız neden ıkıncı ısmı sıze sectırmıyorBen ortak olsun yine onunda icine sinmeyen bi isim olmasin ama fikrim alinsin istiyorum
Dün eşimle konustum. Daha dogrusu o geldi. Benim bu isimleri cok istedigimi biliyosun niye boyle yapiyosun dedi. Bende dedim ki ısınamadigim isimler bunlar dedim sen bencilce davraniyorsun dedim. Sen isim konusunda ne kadar hevesliysen aynı şey benim için de geçerli dedim. Ben seni kirmamak icin aliyi kabul ettim sende beni kirmamak icin en azindan fikrimi sorup beni onemsesen dedim. Bu cocugun annesi de benim su an tüm sikintilari ceken de benim unutma dedim. Sonra kemal ismini niye istemiyosun dedi. Bende dedim ki madem babalarin ismi konuluyo benim babamin ismini koyalim niye senin baban dedim. Ben ikisinden bagimsiz bi isim istiyorum ali olcak zaten tüm sulaleyi isime katmanin ne anlami var dedim. Tamam diger 2isim olsun diyo hala bende eger o iki isim de olmicak sevmedim diyorum dedim. Yok illa baska isme bakma o iki isim diye diretirsen dedim kirilirim ve bi daha bu konuda duzelmem asla da bunu unutmam bu inadinin sonu cok kötü yerlere gider bunu da aklindan cikarma dedim. Tamam annemlere soralim diyo bu sefer bende dedim ki annenlere sormican kimse bu konuda fikrini bile soylemicek dedim. Bakalim sonu ne olacak.
İnanma arkadaşım.ne yapabilirim yanı. Bencede uzatma daha fazla madem inanmıyorsun da..Aslında araştırırırım da, her yazana inanmamak gibi bir huyum vardır.
Biri diyorsa ki bu isim Allahın en sevdiği isimdir, o kişiye kim olursa olsun inanmam. Zira Allahın kitabında böyle bir ifade geçmemektedir.
Konu sahibinden özür dilerim, bu konuyu uzatan taraf ben oldum sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?