- 20 Mart 2008
- 141.973
- 213.956
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi Dumadumadum
elbette. Kadınlar kulubü olmadan olur mu hiç![]()
Olmaz tabiki :13:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elbette. Kadınlar kulubü olmadan olur mu hiç![]()
sağ ol canım :)
ben senın hakkında neler neler düşünüyorum
bir bilsençok enterasan bir karaktersin
insan hiç mi sinirlenmez yahu
![]()
beetlee : kafasına koyduğunu, doğrusunu çekinmeden söyleyebilen dürüst insan
yaseminA : oyun bölümünde denk gelirdim,çok şen şakrak bi hatun
lovefairy : bayadır denk gelmedik ama bi sıra oldukça denk geliyorduk![]()
Sör bak şimdi harbiden de merak ettim canım ya :) neyim enteresan Allah iyiliğini versin emi![]()
isim veriyorsak eğer, çok tehlikeli burası
daha beni yazan olmamış![]()
tburcu ve pufpuff, benim canım oyundaşlarımikisi de çok açıksözlü ve hayat dolu insanlar
bi gün geyik yapmak isterim onlarla:13:
best_ ,kknın bana kazandırmış olduğu iyi bi arkadaş, sırdaş
kazen, soğuk biri gibi:26:
surrender, kesinlikle kitap kurdu, bazen topiğne uğruyorum ama itiraf edeyimki 2 gün rapor verme zorunluluğu varmış, o yüzden yazmadım hiç, kızmasın bana. bu arada 3-4 aydır düzenli olarak kitap okuyorum
kedidirkedi, bana spor alışkanlığımı tekrar kazandıran hatunher ne kadar topiğe girip yazmasam da artık, takipteyim
![]()
tburcu ve pufpuff, benim canım oyundaşlarımikisi de çok açıksözlü ve hayat dolu insanlar
bi gün geyik yapmak isterim onlarla:13:
best_ ,kknın bana kazandırmış olduğu iyi bi arkadaş, sırdaş
kazen, soğuk biri gibi:26:
surrender, kesinlikle kitap kurdu, bazen topiğne uğruyorum ama itiraf edeyimki 2 gün rapor verme zorunluluğu varmış, o yüzden yazmadım hiç, kızmasın bana. bu arada 3-4 aydır düzenli olarak kitap okuyorum
kedidirkedi, bana spor alışkanlığımı tekrar kazandıran hatunher ne kadar topiğe girip yazmasam da artık, takipteyim
![]()
BEETLE ; onaa bayılıyorummm o kadar güzelll , o kadar temiz kalpli veee o kadar güzelyürekli ki onunlaaa her türlüüü irtibat halinde olmaktan ve onun arkadaslığını kazanmış olmaktan dolayı çok mutluyummm ...![]()
MEDCEZİR ; seni seviorummmm anladın sn onu zaten![]()
MEG ; ölürümmmmm ölürümmmmmmcan dostum yastığım dicem kızcak şimdiiiiii öyleeee marifetliiii , öyle cana yakın öyle içten öyle samimisin kiiii senin dostlugunu aslaaa kaybetmemmmm iyi ki varsınn melegimmm
HAYYAL ; Sana diorum kiii geri dön geri dön ne olur geri dön![]()
Güzel olan sensin, kalbin, yüzün herşeyin
İyi ki tanımışım
Seninle arap şükrü'de böyle yapacaz
Yanında da bunu dinleyecezzzz ZEKİ MÜREN - KAHIR MEKTUBU - YouTube
beetlee beni öldürüyosun kanka yaaa![]()