- 26 Nisan 2011
- 110
- 17
- 298
- Konu Sahibi benesmeralda
-
Zümrüt dizide mi geçiyor anlamadımKurt seyit ve Şura döneminde bolca Şura yazdık nüfusta. Hatta bir kişi de oğluna seyit ismini koydu. Ah bu diziler...
Konu içinse diyeceğim zümrüt birgülden iyi ama sıkıcı bir isim sanki...
Bir nüfus memuru olarak sizin çocugunuz ismini çok merak ediyorum :) konu sahibi zümra dahagüzel sankiKurt seyit ve Şura döneminde bolca Şura yazdık nüfusta. Hatta bir kişi de oğluna seyit ismini koydu. Ah bu diziler...
Arabesk /fantezi sanatçıların sahne ismi gibi duruyor.demode ve abartılılır.İrem,Elif,Esra gibi isimler klasik ve risksiz bence.buna benzer isimler üzerinde düşünebilirsinizYaaa... bize öyle eski isim gibi gelmemişti hiç. Hatta arkadaşımın eşi sahne adı gibi dedi de zor ikna ettik
Şura yı bütün aile eledi "Bihter ve behlül"de konulmuşmudur acabaKurt seyit ve Şura döneminde bolca Şura yazdık nüfusta. Hatta bir kişi de oğluna seyit ismini koydu. Ah bu diziler...
Yok ben şura ve seyitten bahsettim. Zümrüt diye bildiğim dizi karakteri yok.Zümrüt dizide mi geçiyor anlamadım
Benim kızımın iki ismi var. İlk ismi çok sevdiğim rahmetli kayınvalidemin ismi, ikinci ismi de MasalBir nüfus memuru olarak sizin çocugunuz ismini çok merak ediyorum :) konu sahibi zümra dahagüzel sanki
Çok güzelmiş ama huzur verdi resmen :) Allah birlikte mutlu bir ömür versin masal tadında hayatı olsun :)Benim kızımın iki ismi var. İlk ismi çok sevdiğim rahmetli kayınvalidemin ismi, ikinci ismi de Masal
Ben bihter ve Behlül dönemlerinde nüfusta değildim. Ama kesin yazılmıştır bir dünya. Beren çok tercih ediliyor ki benim pek sevdiğim bir isim değil. Beren saat intikamda oynarken karakterinin adı derin di. O ara derin de çok yazdık.Şura yı bütün aile eledi "Bihter ve behlül"de konulmuşmudur acabaBen 2016 nın en çok konulan ismini koydum sare ama bi değişiklik yaptım "Nilsare" koydum birde baktım ki tanıdığım Ve o yıl bebeği olan herkes ikinci isim olarak sare koymuş
İnşallah hepimizin çocuklarının güzel hayatları olurÇok güzelmiş ama huzur verdi resmen :) Allah birlikte mutlu bir ömür versin masal tadında hayatı olsun :)
Yorumunuz beni güldürdü.:)İkisinden başka seçenek yoksa mecburen zümrüt...
Arabesk /fantezi sanatçıların sahne ismi gibi duruyor.demode ve abartılılır.İrem,Elif,Esra gibi isimler klasik ve risksiz bence.buna benzer isimler üzerinde düşünebilirsiniz
2sinide beğenmedim nedense
Yok ben şura ve seyitten bahsettim. Zümrüt diye bildiğim dizi karakteri yok.
Ben de ikisini de beğenmeyenlerdenim.
Zümrüt ikinci sınıf türk dizisinde kötü kaynana karakteri ismi gibi.
Birgül de ne bileyim, pek hoş değil.
Ben oyumu ikisine de hayır diyerek kullanıyorum.
İkisi de çok eski ve güzel değil.
Zumrut olcana Gumus olsun daha iyi
Ay canım ben ikisini de beğenmedim. Bebek için sanki çok ağır. Büyük insan ismi gibi. Bence ervanur çok güzel.kızlar arkadaşımın kızı olacak. İsim düşünüyoruz. biz Zümrüt ismini çok beğendik. Asaletli hoş bir isim. Ama eşi Birgül olsun diyor. İkisi bir arada hoş olmaz da. Zümrüt ismi nasıl bir isim?
Ervanur mu? Yok artıkAy canım ben ikisini de beğenmedim. Bebek için sanki çok ağır. Büyük insan ismi gibi. Bence ervanur çok güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?