Doğuma Hazırlık İsim yardım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kurt seyit ve Şura döneminde bolca Şura yazdık nüfusta. Hatta bir kişi de oğluna seyit ismini koydu. Ah bu diziler...

Konu içinse diyeceğim zümrüt birgülden iyi ama sıkıcı bir isim sanki...
Bir nüfus memuru olarak sizin çocugunuz ismini çok merak ediyorum :) konu sahibi zümra dahagüzel sanki

Yaaa... bize öyle eski isim gibi gelmemişti hiç. Hatta arkadaşımın eşi sahne adı gibi dedi de zor ikna ettik
Arabesk /fantezi sanatçıların sahne ismi gibi duruyor.demode ve abartılılır.İrem,Elif,Esra gibi isimler klasik ve risksiz bence.buna benzer isimler üzerinde düşünebilirsiniz

Kurt seyit ve Şura döneminde bolca Şura yazdık nüfusta. Hatta bir kişi de oğluna seyit ismini koydu. Ah bu diziler...

Konu içinse diyeceğim zümrüt birgülden iyi ama sıkıcı bir isim sanki...
Şura yı bütün aile eledi "Bihter ve behlül"de konulmuşmudur acabaBen 2016 nın en çok konulan ismini koydum sare ama bi değişiklik yaptım "Nilsare" koydum birde baktım ki tanıdığım Ve o yıl bebeği olan herkes ikinci isim olarak sare koymuş

Ben bihter ve Behlül dönemlerinde nüfusta değildim. Ama kesin yazılmıştır bir dünya. Beren çok tercih ediliyor ki benim pek sevdiğim bir isim değil. Beren saat intikamda oynarken karakterinin adı derin di. O ara derin de çok yazdık.

Zümrüt ikinci sınıf türk dizisinde kötü kaynana karakteri ismi gibi.
Birgül de ne bileyim, pek hoş değil.
Ben oyumu ikisine de hayır diyerek kullanıyorum.

Arabesk /fantezi sanatçıların sahne ismi gibi duruyor.demode ve abartılılır.İrem,Elif,Esra gibi isimler klasik ve risksiz bence.buna benzer isimler üzerinde düşünebilirsiniz

2sinide beğenmedim nedense

Yok ben şura ve seyitten bahsettim. Zümrüt diye bildiğim dizi karakteri yok.

Ben de ikisini de beğenmeyenlerdenim.

Zümrüt ikinci sınıf türk dizisinde kötü kaynana karakteri ismi gibi.
Birgül de ne bileyim, pek hoş değil.
Ben oyumu ikisine de hayır diyerek kullanıyorum.

İkisi de çok eski ve güzel değil.

Zumrut olcana Gumus olsun daha iyi

Allah Allah beğenen çok beğeniyor beğenmeyen hiç beğenmiyor tuhaf bir durum oluştu. Çevrede bir iki kişi hariciyetinde herkes çok güzel eskimeyen isimlerden dedi hep bize. Yani Zeynep gibi bi isim her dönem var ama çirkin değil diye düşünmüştük biz. Bir ŞükriyeHayriye gibi eski değil. Hiç modası geçmez gibi geliyordu ama demek öyle değilmiş. Çok şaşırdık. Offff ne güzel kararlıydık

Eğer seçenek isterseniz berrak yaprak isimleride güzeldir

Ay canım ben ikisini de beğenmedim. Bebek için sanki çok ağır. Büyük insan ismi gibi. Bence ervanur çok güzel.

Birgülü beğenmedim eski, Zümrütte çok arabesk duruyor bence biraz daha düşünün:)

Ay canım ben ikisini de beğenmedim. Bebek için sanki çok ağır. Büyük insan ismi gibi. Bence ervanur çok güzel.
Ervanur mu? Yok artık sonunda nur, gül, su, can, ye vs takılı isimler bence hoş değil. Zümrüt bence de iyidir benim ünv hocamın ismi kadın gayet başarılı ve iyi bir kariyeri var tavsiye ederim. Ama bunların dışında en güzel isim bana göre Leyla'dır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…