Doğuma Hazırlık İsim yardım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Eylül
Deniz
Ipek
Inci
Ben biraz klasikciyim.. Gercekten zarif ve modasi geçmeyen isimler..

Valla canım ben ervanur u çok severim. Bi kizim daha olursa düşünürüm :)

Adı Zümrüt olan ve torununa vermeyin diyen bir tanıdığım var

Zümrüt ler huysuzdur der bizimkiler

Eskiden daha fazla kullanılırmış zira
konu sahibi bu detayi dikkate al eger varsa boyle bir inanis dogru olabilir valla. mesela ben nekadar Ahmet tanidiysam huysuz aksi ne kadar Emre tanidiysam palavraci dalavereci ne kadar Burcu tanidiysam gosterisi seven ama iyi kalpli isim karakter belirliyor.

Kurt seyit ve Şura döneminde bolca Şura yazdık nüfusta. Hatta bir kişi de oğluna seyit ismini koydu. Ah bu diziler...

Konu içinse diyeceğim zümrüt birgülden iyi ama sıkıcı bir isim sanki...
ya bisey sorcam bu ara kiz erkek hangi isimler daha cok. kizima az var cok kulagima gelmiyor diye bir isim koydum kafami cevirsem kizimin ismi cikiyor. simdi hamileyim nasip ederse oglum olacak bir isim dusunduk ama yine aynisey olur diye tirsiyoruz

Eğer seçenek isterseniz berrak yaprak isimleride güzeldir

Bunlari cok isteyen bir arkadasim vardi. Bir erkek arkasasij vazgecirmesi 30 snsini aldi. Naber berrragim derler alay konusu olur dedi. O cocugun boyle avam bir cumle kurmasi 8 yillik arkadasligimizda ilkti.

zümrüt ağır bir isim. yeni nesil değil ayrıca. başka seçenekler de olsa keşke.
seçmek zorunda isek ben Birgül.ü dühü bi çok beğendim sanki.

İki senedir doğum iznindeyim. Bir ara afranur ismi moda olmuştu burada hiç hoşuma gitmemişti. Bir ara eymen ve ecrin duymaktan daraldım. Hangi ismi koyarsanız koyun ama lütfen güzel türkçemize uygun mu diye bir bakın. Sevgiler...

Bunlari cok isteyen bir arkadasim vardi. Bir erkek arkasasij vazgecirmesi 30 snsini aldi. Naber berrragim derler alay konusu olur dedi. O cocugun boyle avam bir cumle kurmasi 8 yillik arkadasligimizda ilkti.
Berrak ismide yaprak ismide çok şık anlamları güzel isimler vazgeçmesini doğru bulmadım helede bu kadar istemişse
Münasebetsizlik yapmış arkadaşınız

Kurt seyit ve Şura döneminde bolca Şura yazdık nüfusta. Hatta bir kişi de oğluna seyit ismini koydu. Ah bu diziler...

Konu içinse diyeceğim zümrüt birgülden iyi ama sıkıcı bir isim sanki...
Şura nın üzerinde şapka var mı? ŞÛRA gibi.Benim oğlumun ismi yani 2. ismi AGÂH şapkalı yazdırdık

Bu arada Zümrüt isminin yanına ona uygun bir isim bulursanız daha hoş olur.Yani illa Zümrüt olacaksa isimlerden biri.
Birgül dışında tabi.

Berrak isminde yaprak isminde çok şık anlamları güzel isimler vazgeçmesini doğru bulmadım helede bu kadar istemişse
Münasebetsizlik yapmış arkadaşınız

Sadece olacaklari soyledi aslinda. Acimasiz cocuklarin oldugu okullarda okuyoruz. Ismin dalga konusu olduguna hic sahit olmadiniz mi? Anlami sahane ama sizin de sevmeyeceginiz pek cok isim vardir eminim. Ben cocuklari ilerde mutlu edecek isimler koyulmasi taraftariyim. O yuzden anlami guzel olsa da eski bir cok ismi elemisimdir. Arada insan ismiyle yasar ben mulayim koyacagim desem de

Zümrüt daha güzel bence, benzer anlamda bir isim olarak Yeşim olabilir.
Eğer çocuğunuzun isminin nadir koyulan isimlerden olmasını istiyorsanız TUİK'in çocuk sayfası var orada çocuk bilgilerini yazıp (daha çocuk doğmadıysa hayali birşeyler) kendi ilinizde ve ülke genelinde çocuğunuzun ismine sahip kaç kişi olduğunu görebiliyorsunuz.
Ben kızıma iki isim koydum ikisi de köklü olmasına rağmen modern duruyor yaşlı ismi gibi değil. Beraber aratınca Türkiye'de tek isim ayrı ayrı aratınca da oldukça nadir

Berrak isminde dalga geçilecek birşey yok ki ki öyleyse o zaman dalga konusu olmayacak isim bilmiyorum ben
Mülayim uysal insan anlamında
Şeyma isminden çokdaha anlamlı mesela:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…