aynı zamanda doğumumuz dikkatimi çekti yazmak istedim:) cinsiyeti neydi?
Bebeğim kız olacak sizin bebeğinizin cinsiyeti ne? Allah hayırla kucağınıza almayı nasip eder inşallah
Nurullah diye bir kız ismi hiç duymadım da neyse..
Sakın Karpuz koymayın , Kavun daha iyi duruyo erkek olsa belki Karpuz giderdi ama Kavun daha narin daha dişisel.. Bence Kavun olsun Karpuz yerine..
Keşke önce isimde anlaşma yapsaydınız
Ya boşanacağım konusu işin şakası tabii ki benden habersiz gidip nüfus cüzdanı falan da çıkaramaz zorlar o biraz.. Bugün konuştuk madem meyve adı olacak ya kelek ya da ananas olsun dedik ananas biraz ağır bastışakası bi tarafa uzlaşabilecek bir isim bulamamak çok kötüymüş 4 ayımız var inşallah buluruz beğeneceğimiz bi isim... (bu arada anladığım kadarıyla ben sinir oldum diye çağlada ısrar ediyo) isim önerilerinizi bekliyorum...:18:
bizde eşimle bu konuyu çok tartıştık canım bir ara alparslan ismini tutturmuştu :) ben olmaz dedikçe o "alparslan oğlum " diye karnıma bağırıyordu...bende senin gibi eğer benim istemediğim bir ismi kendi başına gidip koyarsan ertesi gün bende mahkemeye giderim seni boşamak için dedim şu anda vazgecti ama benim bulduğum hiçbir ismi beğenmiyor :)
Anlaşmayı yaptık kavun karpuzdan vazcaydık hem batılı da olsun diye Ananas koymaya karar verdik içinde ana falan da var ya daha kadınsı duruyor
kesin istediğin ismi bulduktan sonra biraz psikolojik baskı biraz hamileyim ben acındırması biraz çamura yatma istediğin ismi kabul ettirme şansın artıyor.. Benim kocam 2 gün dayanabildi sonrasında kabullendi benim söylediğim ismi şimdi ben ona güzellik olsn diye başka bir isim de bakınıyorum ama iş tamamen benim beğenime kalmış durumda çünkü kocacım beni ÜZMEK istemiyor...Erkek için eğer beğenirsen Giray ismini düşünebilirsin belki o da Kırım hanlarına verilen isim hem de daha orijinal duruyor ya da nasıl bir isim istiyorsan buraya yaz ilginç şeyler çıkıyor benim kıza Nurullah çıktı mesela
Eymen daha güzel geliyor bence de kulağa gerçi Ege isimli çocuklar da sevimli zeki dozunda haylaz oluyorlar..
Benim de esim mitoloji hayrani oldugu icin kizimin isminin dafne olmasini ostiyordu..
Defne degil de dafne uzerinde israr etmesi evde inanilmaz boyutlarda kavgalara neden oldu.
Maalesef isim koyarken huZur da kacabiliyor. Umarim orta yolu bulursunuz. Gunes cok guzel bir isim. İki isim dusunurseniz nazli gunes, haluk leventin cook sevdigim bir sarkisinda gecer :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?