Doğuma Hazırlık İsim yüzünden boşanan ilk ben olacağım :)))

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
güneş diye bir erkek arkadaş vardı ortaokulda,kendinden önce isminin karizması dolduruyordu ortamı :)
Kız ismi olarak düşününce de gayet zarif geliyor,neden olmasın?

Güneş ismini ben de çok seviyorum, son sayfalara bakmadım.. kesinleşti mi kararınız bilmiyorum ama ben de "güneş" diyorum.
Minik bir güneş doğar evinize :)

Güneş ismi gayet hoş bence,Ateş ismi ile de uyumlu.Ayrıca eşiniz çok yaşlı demiş ya; şu açıdan düşünün kızınızda güneş kadar uzun ömürlü olup çok yaşasın ki yaşlansın ama hep genç ve enerjik görünsün.Bu arada branş felsefe mi acaba,merak ettim

koptum gülmekten sen çok yaşa herkese hakkını vermişsin

Branş felsefe değil Tiyatro ama uzun zaman bir felsefe grubuyla felsefe çalıştım. Son 1 yıldr düzenli devam edemiyorum muhtemler önümüzdeki sene yeniden başlayacağım felsefe çalışmaya... Güneş için benim kararım kesin gibi sorduğum herkes de çok beğeniyor ama eşim hala kararsız sadece beni üzmemek için tamam diyor. Bakalım yani hala alternatif bakıyorum ama %70 Güneş koyacağım kızımın adını

bence güneş ismi gzel fakat orjinal bi isim değil oğlunun ismi ateşmiydi bak o daha orjinal mesela:)
bu tarz isimlerde VENÜS ismini beğeniorum

Venüs anlam ve söyleniş olarak çok güzel ama bende ilk çağrıştırdığı şey bira.bide ileride sondaki nüs ü başka yerlere çeken,dalga geçen olabilir maalesef

Bence ateş güneş gibi isimler çok ağır.kivılcımı da beğenmedim kusura bakmayın zevk meselesi.size birkaç isim önerim var.
Ece
Cemre
Defne
Selva
Reyyan..kızımin adı Ece,ikinci bebeğimmde kız olsaydı Cemre koyacaktım ama erkekmiş

Niran:Ateşler demek

Rosa:Gül rengi

Aleda:Nazlı

Eva:Havva,yaratılan ilk kadın

Jeyan:Kükreyen

yaren olabılır,yaqmur ,toprak ,nehir bunlar olabılır mesela tartsmaya gerek yk ne senın kı olsun ne onun kı baska bır ısımde oratak karar verın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…