- 16 Ocak 2020
- 164
- 73
- 28
- Konu Sahibi Mericeyncim
-
Evet memurum ama hakliyim neden Allah i yarattigi kulundan korkmaliyim ki onu benden ustun kilan siyasi yakinliklari miMemur musun? Memursan sanırım özür dilemekten başka çaren yok. Çünkü cidden çok kolay iftira atıyorlar.
Peki bunu korktugunuz icin mi yapardiniz is endisesiyle yani yoksa oyle olmasi gerektigi icin vicdanen mi? Bende hata yok karsi tarafta kabul ediyor sadece benim vekil yakini oldugumu bilen arkadaslarimin onunde rezil oldum diyor ama bende onun davranisindan dolayi rezil oldum ordaki herkese.Ben olsam
Evet o konuda hatalıydınız ama ben de tek kaldığımız bir zaman uyarabilirdim herkesin içinde bunu söylememe gerek yoktu kusura bakmayın derim
Ama asil rencide olan benim o rencide olmadiki gururu zedelendi siradan bi vatandassin sende yokki bi farkin ben dana sen bana saygili olmak zorundayiz.Konumda hakliydim ama insanlarin icinde rencide ettigim icin kusura bakma de. Issiz kalmak yaninda iftiralardab basin belaya girer. Ugrasma hic
Sendikanız falan yok mu? Mobbinge uğradığınızı söyleyin, bu ciddi bir suç.Peki bunu korktugunuz icin mi yapardiniz is endisesiyle yani yoksa oyle olmasi gerektigi icin vicdanen mi? Bende hata yok karsi tarafta kabul ediyor sadece benim vekil yakini oldugumu bilen arkadaslarimin onunde rezil oldum diyor ama bende onun davranisindan dolayi rezil oldum ordaki herkese.
Herkesin icinde ben rencide oldum ozur dilenmeyi hak eden benim bana insan muamelesi yapmadiki sirf guvencesi var diyeBen olsam
Evet o konuda hatalıydınız ama ben de tek kaldığımız bir zaman uyarabilirdim herkesin içinde bunu söylememe gerek yoktu kusura bakmayın derim
Malum örgüte üye derler mahkeme mahkeme gezersiniz.Peki bunu korktugunuz icin mi yapardiniz is endisesiyle yani yoksa oyle olmasi gerektigi icin vicdanen mi? Bende hata yok karsi tarafta kabul ediyor sadece benim vekil yakini oldugumu bilen arkadaslarimin onunde rezil oldum diyor ama bende onun davranisindan dolayi rezil oldum ordaki herkese.
Peki bunu korktugunuz icin mi yapardiniz is endisesiyle yani yoksa oyle olmasi gerektigi icin vicdanen mi? Bende hata yok karsi tarafta kabul ediyor sadece benim vekil yakini oldugumu bilen arkadaslarimin onunde rezil oldum diyor ama bende onun davranisindan dolayi rezil oldum ordaki herkese.
Peki bunu korktugunuz icin mi yapardiniz is endisesiyle yani yoksa oyle olmasi gerektigi icin vicdanen mi? Bende hata yok karsi tarafta kabul ediyor sadece benim vekil yakini oldugumu bilen arkadaslarimin onunde rezil oldum diyor ama bende onun davranisindan dolayi rezil oldum ordaki herkese.
Ama kabullenemiyorum ozru hak eden benim ben asagilandim ben kucuk goruldum neden onlar suan guclululer diye hakliyken ezilmeliyim halk seni halki temsil et adil ol diye secti sen bundan faydalanamazsin cok agrima gidiyor.İnsanın ekmeğiyle nasıl kolay oynuyorlar ya,inşallah çıksın bir yerden. Yukarda arkadaşların dediği gibi şöyle yapacak bişey yok.Hic uğruna mesleğinden olma.
çok haklısınız ama adam işi gücü bırakıp sizle uğraşmış.. bence şimdilik dileyin, işinizden olmamak adına.. intikam soğuk yenen bir yemektir bir gün intikamınızı alırsınız ama şu an işinizden olmamak adına yapın zira attırabilirler..Evet memurum ama hakliyim neden Allah i yarattigi kulundan korkmaliyim ki onu benden ustun kilan siyasi yakinliklari mi
Peki ama oda bana insan muamelesi yapmazken neden herkesin icinde yapiyor buna ragmen nasil hicbirsey olmamis gibi devam edebilirim elim ayagim bosaldi o anda tek yapabildigim litfe saygili olun demekti buVicdanen yapardım.
Kendimi yerine koydum adamın ve bozulduk gerçekten. Asla 3. Şahısları araya sokmaz yanınıza gelir söylerdim ya niye herkes içinde söylediniz ki derdim size.
Diğer yaptığı kesinlikle yanlış savunmam ama o da bozulmuş olaya.
Eğer siz sadece 2nizin olduğu bi zaman deseydiniz o da rezil olmayacaktı siz de. Ve olaylar bu boyutlara da gelmeyecekti
Anlıyorum,bana da çok ağır gelirdi muhtemelen.Menfaatin için yap. Merak etme Allah bırakmaz yanlarina.Ama kabullenemiyorum ozru hak eden benim ben asagilandim ben kucuk goruldum neden onlar suan guclululer diye hakliyken ezilmeliyim halk seni halki temsil et adil ol diye secti sen bundan faydalanamazsin cok agrima gidiyor.
Ben de kamuda muhendisim yasanilanlari hepimiz biliyoruz. Kusura bakma da issiz kalirim dersen kafa tutmaya devam et. Ben ozelde calisirken fabrika sahibinin yegeni ile boyle bir olayim olmustu resmsn isten atilmistim. Duzen boyle malesef.Ama asil rencide olan benim o rencide olmadiki gururu zedelendi siradan bi vatandassin sende yokki bi farkin ben dana sen bana saygili olmak zorundayiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?