İsimden edilmekle tehdit ediliyorum.

Evet buna kalpten inaniyorum.Allah a inaniyorum o zaman diyorum sadece Allah tan kork bekle.

O

Böyle konuları okuyunca memurluğun ne biçim bı çark ve iş olduğunu gördüm.
Valla özel sektörde çalıştım bı memurun aldığı maaştan daha fazla maaş aldım denklik olarak.
Ve şu konudaki gibi yaşanan olaylarda milletin öyle bı ...... yapa yapa hakkımızı aradık ki...
Hatta geçen bı konuya yorum yazdım kurumsal firma da yoneticimi yerinden nasıl ettiğime dair. En son çalıştığım şirkette de kafamızı attıracak bi olay olduğunda çatır çatır hakkımızı aradık.
Memur olucam diye kanser oluyorsunuz resmen....
Dert dert dert, yerimden edilme korkusu vs vs, hayat böyle geçer mi???

Geçmiş olsun
Herkes özür dile demiş ama ben olsam asla dilemezdim haklı olduğunuz bir durumda haksız duruma düşmeyin ezdirmeyin kendinizi güçlü durun sağlam durun ağlamayın sakın başınız dik kendinizden emin bir şekilde tavrınızı alın müdürünüze net konuşun tabi son karar sizin.
aç kalırım ama kimseye minnet etmem ben ki etmedim de

Sonuna kadar hakliyim olaya sahit olanlarda ayni seyi soyluyor hatan yok diyorlar.karsi taraf hem hatali hemde hatasini siyasi gucunu kullanarak lehine cevirmek isityor ne diyeyim Allah buyuk.
yalnız şu an size haklısın diyenler yarın öbür gün dediğiniz gibi iş mahkemelik olursa tanıklık etmez. insanların haklısın demesine aldanıp gaza gelmeyin.

Evet memurum ama hakliyim neden Allah i yarattigi kulundan korkmaliyim ki onu benden ustun kilan siyasi yakinliklari mi
Üstün mü? Dünyanın en aciz insanı. Aciz olmasa hemen başkalarını devreye sokar mıydı? Adalete inancım kalmadı, kalsa peşine düş derdim bu işin. Şikayet etsen, mobbinge uğruyorum desen dönüp kimse bakmaz bile. Maalesef. Ne acı.

Özür dilemem ben olsam.şimdilik bence sessiz kalın.gün gelir devran döner bu arkası sağlamlar aciz duruma düşerler merak etmeyin kimsenin ahı kimsede kalmıyor.bir yerden çıkıyor.sizi işinizden ederse sizde şikayet edin arkasını bırakmayın.memur olmak kolay değil ama sırf bu yüzden insanların kulu kölesi olacak değilsiniz.

Merak ettim nasıl yaptınız

Anlattiginiza gore siz onu rencide etmemissiniz. Ne demek yuzunuze evrak firlatmak. Ben olsam boyun egmem. Acarim bir twitter hesabi olanlari anlatirim. Siyasi guclerini kullanarak iftira atmakla, işimden etmekle tehtid ediyorlar derim isim vermem parti ismi veririm. Zaten ozaman tutusurlar. Gelir senden ozur diler o vekil yakini.

Allahim ne hallere geldi ulke yarabbim. Cok uzuluyorum cok!!!

Madem devir onların devri sen de git yandaş sendikaya üye ol ve kadın kollarından bir tanıdık bul. O zaman dersin ki ben de onlardanım zqten bana dokunamazlar. Ama bunları yapamayacaksan, bu işte rahatsan, ihtiyacın varsa o zaman özür dile uğraşma

Şahitleriniz varsa koca koca insanlar yalan söylemez herkes görmüştür herhalde dosyayı kabaca fırlattığını bir sorun olduğunda sizin yanınızda olurlar inşallah .Siz haklisiniz kesinlikle olması gerekeni yapmışsınız herkes böyle bir uyarıda bulunur.Siz durduk yere tepki vermemişsiniz hatta az bile demişsiniz o dosyayı alıp kafasına çarpsanız yeridir yani .Özür dilwmeyin bence bakalım ne olacak sizde gerekli yerlere taşırsınız bu olayı bu kadar basit ..

valla koca koca insanlar iş şahitliğe gelince öyle de yalan söyler ki..
değil mahkeme daha müdürün kapısının önünde değişirler.
bu devirde çok zor şahitliğe güvenmek. herkes kendi ekmeğini korur önce.

Gizli saklı yapılmıyor mu bu şahitlik işi kimin ne dediği saklı kalıyor diye biliyorum .

Delil toplayın özür dilemeniz konusunda baskı yaptıklarına dair. Sosyal medya işi çözer. Sizde onları tehdit edin.
Evet aslında herşwyi tutanak altına almak lazım dosyayı fırlattığını müdürün size dediklerini falan şimdilik sessiz kalın bakalım bir sorun olunca avukatla görüşebilirsiniz. İşten atılma değil ama takarlarsa yerinizi değiştirmeye çalışabilirler kötü bir yere
.

Siyasî yakınını kullananları Allah perişan etsin. Siz özRunuzu söyleyin o işi kolay kazanmadınız sonuçta bellli ki çok uğraşacaklar sizde politik davranın şuan için başka çare yok gibi

Gizli saklı yapılmıyor mu bu şahitlik işi kimin ne dediği saklı kalıyor diye biliyorum .

gizli saklı yapılıyor mu bilemiyorum. öyleyse de ifadeleri karşı tarafın öğrenme hakkı vardır diye düşünüyorum. kimin söylediğini kurum içi ilişkilerden çok rahat tahmin ederler.

o işler o kadar kolay değil yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…