- 16 Ocak 2020
- 164
- 73
- 28
- Konu Sahibi Mericeyncim
-
Evet koca vekil halkin sectigi vekil ne demek diyerek tek tarafli yargilama hakki olmadan aba altindan sopa gosteriyor.nerde adalet hatam varsa akrabani yonlendir devletin kurumlarina hakkini aramasi icin bende hesap vereyim adalet kessin parmagimi.Çok ilginç değil mi koskoca vekil özürdiletmek için adamını yolluyor şaka gibi uğraşılan şeylere bak nasıl bir ego varmış öyle iş arkadaşınızda tam haberlikmiş aslında böyle şeyler daha fazla medyada yer alacak aslında..
Oooo muhteşemsin ya helal olsun :)Helal ağzınıza yüreğinize sağlık.
Ben iş yerinde müdürlerim tarafından pek sevilmem hakkımı yedirtmediğim için. Buradaki özür dile diyen kadınlarla aynı zihniyette çalışıyorum. Müdür onları seviyor bana seninle aramız iyi değil Bi tek dedi bende yalaka değilim o yüzden dedim.
Bende işimle tehdit edildim cevabım buraya girmeden önce aç değildim buradan çıkıncada aç kalmam. Ama intihar mektubu yazar medyaya dağıtırım ölmem de ama siz uğraşır durursunuz dedim. Totoları tutuştu. Merhametten işime son vermiyormuşlar
karsi taraf tamamen haksiz bile olsa oyle bir zamandayiz ki hele ki oyle siyasi tanidiklari varsa bir iftiraya bakar ihraciniz.sonra avukatlarla mahkemelerle ugras dur.en iyisi ozur dileyip allaha havale etmek malesef.Peki bunu korktugunuz icin mi yapardiniz is endisesiyle yani yoksa oyle olmasi gerektigi icin vicdanen mi? Bende hata yok karsi tarafta kabul ediyor sadece benim vekil yakini oldugumu bilen arkadaslarimin onunde rezil oldum diyor ama bende onun davranisindan dolayi rezil oldum ordaki herkese.
Ma bu defa icim icimi yer Allah in yarattigi kuldan korktum diye. Allah da istemez bence bunu ay kafayi yiyorum galibakarsi taraf tamamen haksiz bile olsa oyle bir zamandayiz ki hele ki oyle siyasi tanidiklari varsa bir iftiraya bakar ihraciniz.sonra avukatlarla mahkemelerle ugras dur.en iyisi ozur dileyip allaha havale etmek malesef.
isinizi kaybetmek veya ihrac edilmekle ilgili bir kayginiz yoksa istediginiz gibi davranin tabi.bence cok riskli diye dusunuyorum.cevremde cok kisi var ihrac.baska ise de giremiyorlar sigorta yapmak istemiyor isverenler.cogu yurtdisina kacti ya da perisan halde.Ma bu defa icim icimi yer Allah in yarattigi kuldan korktum diye. Allah da istemez bence bunu ay kafayi yiyorum galiba
calistigim yerde bir kiz mudurumuze bagirir azarlardi.mudur ses cikarmazdi bir bakanin yegeni oldugu icin.gel zaman git zaman simdi o kiz 30 yasinda ya var ya yok ust duzey yonetici oldu.azarladigi mudurden de ust bi seviyede yani.malesef bu isler boyle.Yaniliyorsunuz belkide bu yuzden bukadar gururumun incindi disimle tirnagimla kimseye eyvaAllahim olmadan girdim bu kuruma alnimin teriyle.bende cok saskinim devlet kurumunda insanlar cok kolay sesini yukseltiyor apacik bagirarak tehdit hakaret savuruyor cunku herkes araya birini sokarak haksizken hakli cikiyor ve eziliyoruz sonra bisey olmamis gibi bak gordun mu diyerek yuzumuze bakiyorlar.hic boyle ummazdim devlet kurumlarini icine girene kadar adami olan parmak salliyor.herkeste bagirarak is halletme mantigi var yeterki benim isim olsunda ben hemen isimi halledeyimde gerisinden banane halleri kafayi yiyeyecegim.aslanin onune atilmis av gibi hissediyorum
Sendikanız yok muKendi hatasindan dolayi islemi uzadi ama olay benimle ilgili degil bende daha once geldiginde demistim bay x bu eksik bunu tamamlayip ilgili yere muracaat edip sonra isleminize devam edebilirsiniz demistim hersey guzel ha tamam oylemi oyleyse halledip geleyim dedi.birkac gun sonra haletmeden direk bana geldi tekrar guzelce izah ettim once ordan halledin sonra sizi buraya tekrar yonlendirecekler.beklemek zorunda kaldigi icin sinirlendi ama elimden gelen bisey yok terslendi arkadaslrinin yaninda ve diger bekleyenlerin icinde bisey demedim tekrar geldiginde evraklarini suratima carparcasina atinca lutfen saygili olun dedim bu yani o rezil olmus ben degil
Varda onlarda onlardan yana olur tabiSendikanız yok mu
Evet tam olarak sizden üstün kılan siyasi yakınlıkları. Bu hak yada doğru değil ama günümüzde bu işler böyle ilerliyor. Size tavsiyem yüzünüzü hiç hak etmediğiniz yere eğip özür dilemeniz. Zira dilemezseniz ki son derece haklı da olursunuz. Ama size iftira attıkları takdirde sadece işinizden değil özgürlüğünüzden bile olabilirsiniz. Dikkatli olmalısınız.Evet memurum ama hakliyim neden Allah i yarattigi kulundan korkmaliyim ki onu benden ustun kilan siyasi yakinliklari mi
En iyi yaptıkları şey zaten Allahin belaları partileriyle devletin kurumunda kimseye nefes aldırmamakZaten bu ikinci kez basima geliyor baska bir kisininde kaprisine maruz kalmistim partiden birilerine arattilar amirimi didisinin didisi kurumuma geldi herkesin icinde ayagina tas deger nerden geldigini bilmezsin diye tehditler aldim perisan oldum savciliga suc duyurusunda bulunacaktim amirim bunlar partiden gucluler yakarlar bizi dedi ailem icin sustum.degisen bisey yok adamlar dahada cesaretleniyorlar olan bana oldu psikolojim bozuldu surekli yasadiklarim gozumun onune geliyor cok uzgunum.tek istedigim saygi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?