- 16 Ocak 2020
- 164
- 73
- 28
- Konu Sahibi Mericeyncim
-
Mesai arkadaslarim sahit duruma cidden bu kadar kolau mi bi indani ekmeginden etmek nasil rahat uyuyorlar bilmiyorumtamam işte karşılıklı ikinizde eşit durumda rezil olmuşsunuz.
bence uzatmayın arkadaşlar çok güzel söylemişler, özür dileyin geçin.
hem haksız ve hem işsiz bırakılmanın ne gereği var.
bir süre sonra unutulur gider zaten. işsiz kalmaya değer mi?
iftira atıldığını, kanıtlıyamadığınızı, bu yüzden işsiz kaldığınızı düşünün sindirebilir misiniz.
Mesai arkadaslarim sahit duruma cidden bu kadar kolau mi bi indani ekmeginden etmek nasil rahat uyuyorlar bilmiyorum
Evet var ama bana ayni seyleri tekrarlayacaklar gel sen ozur dile.tek basimayim yani.Sendikanız falan yok mu? Mobbinge uğradığınızı söyleyin, bu ciddi bir suç.
kendisiyle basbasa kalacagimiz bir durumda degiliz ki ayrica haksiz bi insani cocuk gibi kenara cekip bu yaptiginiz cok ayip demek bana tuhaf geliyor.asla bir tartisma olmadi sesler yukselmedi yalnizca uyardim.bu demek oluyorki sen insansan bende insanim.İsyerindeki insanlarla problem yasadigimizda bunu basbasa halletmeliyiz. Mahalle kavgasi gibi millete rezil etmeye calisinca iste boyle oluyor. Herkesin bir yerlerde tanidigi var ve bunu cok guzel kullaniyorlar. Evet maalesef devir de onlarin devri. Ozur dilemelisiniz ama hataniz basbasa konusmamis olmak bu sebepten,vekil yakinligindan degil.
Evet ne yazikki oda koltugundan olmaktan korkuyor.bana ozur diletmekle gorevlendirilmis sanki.Bir de bu nasıl iş, vekil arayıp özür dileyecek mi diyor? Bu nasıl bir saçmalık?
Amiriniz de çanak tutana kadar çağırsın odasına ikinizi, karşılıklı konuşup halledin meseleyi. Ne beceriksiz amirmiş sizi çağırıp özür dile de bitsin diyor.
Aslinda olayin gidisatina gore bende tek basima elimden geleni yapacagim tabi simdilik bekliyorumİfşa et onları sosyal medyada, mahvolsunlar. Artık öyle kolay değil bu işler. Sonra kendileri gelip özür dilerler
Zaten bay x surekli gelir gider kurumuma hicbir sorunumuz yoktu gayet yolundaydi hersey ogun kendi hatasina kizip bana mal etti ve saygisizca bi hareket yapti ve cok uzuldum bay x lutfen saygili olur musunuz dedim?ve sonra aglamakli halimle isime devam etmek zorundaydim ne yazik ki.kendisi bilir vebal almak kolay ama sonrasi onun altinda ezilir.Bir insanı ekmeğinden etmek bu kadar kolay mi ya insanlar ne zorluklarla iş buluyorlar çabalıyorlar. O arkadaş acaba vicdanen rahat edecek mi siz işinizden olsanız ayıp gerçekten ben olsam özür dilemem en fazla uyarı kınama falan alırsınız
Kendi hatasindan dolayi islemi uzadi ama olay benimle ilgili degil bende daha once geldiginde demistim bay x bu eksik bunu tamamlayip ilgili yere muracaat edip sonra isleminize devam edebilirsiniz demistim hersey guzel ha tamam oylemi oyleyse halledip geleyim dedi.birkac gun sonra haletmeden direk bana geldi tekrar guzelce izah ettim once ordan halledin sonra sizi buraya tekrar yonlendirecekler.beklemek zorunda kaldigi icin sinirlendi ama elimden gelen bisey yok terslendi arkadaslrinin yaninda ve diger bekleyenlerin icinde bisey demedim tekrar geldiginde evraklarini suratima carparcasina atinca lutfen saygili olun dedim bu yani o rezil olmus ben degilTabi biz tek taraflı bakıyoruz olaya tam olarak bilmiyoruz açıkçası hangi konuda uyardınız üslubunuz nasıldı bu adam bu kadar neden kinlenmiş yada o size ne dediki siz o kadar tepki verdiniz vs.olay çok açık değil
Evet dusunuyorum ama oncelikle nasil bir aksiyon alacaklar bekliyorum elik kolim bagli sonrasinda oncelikle mahkemede ararim hakkimi ve nereye ulasabilirsem ulasirim cunku cidden hakliyim.Sosyal medya ile gündem yap ozman büyük sayfalara msj at ama gerçekten haklı isen sosyal medya korkusu yeter onlara
Evet dusunuyorum ama oncelikle nasil bir aksiyon alacaklar bekliyorum elik kolim bagli sonrasinda oncelikle mahkemede ararim hakkimi ve nereye ulasabilirsem ulasirim cunku cidden hakliyim.
[/QUOTE milletvekili iktidarda mi
Millet vekili iktidarmı yoksa muhalefet miEvet dusunuyorum ama oncelikle nasil bir aksiyon alacaklar bekliyorum elik kolim bagli sonrasinda oncelikle mahkemede ararim hakkimi ve nereye ulasabilirsem ulasirim cunku cidden hakliyim.
Acaba direk isim versem cunku kendisi dahil oldu bu olaya.durum baska durumlara evrilir mi bilemiyorum.O güçlü bu güçlüden ziyade sizin topluluk içinde uyarmanız hoş değil bence etik de değil. Bu konuda özür dileyebilirsiniz. Onun haricinde evet haklısınız ama cidden uğraşırlar yaptıkları da bu dünyada gayet yanlarına kalıyor gibi görünüyor şimdilik. Bu insanlar için mesleğinizden olmanıza değmez. Tabi yok ben illa uğraşırım diyorsanız sosyal medyayı tavsiye ederim. İsimlerini vermeden olayı anlatıp destek isteyin. Destek vereceklerine eminim.
Sonuna kadar hakliyim olaya sahit olanlarda ayni seyi soyluyor hatan yok diyorlar.karsi taraf hem hatali hemde hatasini siyasi gucunu kullanarak lehine cevirmek isityor ne diyeyim Allah buyuk.Sosyal medya ile gündem yap ozman büyük sayfalara msj at ama gerçekten haklı isen sosyal medya korkusu yeter onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?