işimden, hayattan, insanlardan nefret ediyorum tek dayanağım minik kızım.

gizem00

..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2011
297
0
96
Aydın
kızlar bi kaç gündür canım çok sıkkın. dün işte bir hata yaptım çok büyük bir hata nasıl yaptığıma bende anlam veremiyorum. ama oldu işte. yerin dibindeim. kimse benle doğru düzgün konuşmuyor. işimi zaten sevmiyorum. iş arkadaşlarımıda sevmiyorum herkesin yaptığı gözüme batıyor bi kaç gündür. sanki hata yaptığım için arkamdan atıp tutuyorlar gülüşüyorlar diyo düşünüyor. kimse yüzüme bişey demiyor. kimse beni önemsemiyor.

o kadar çok bunaldım ki hayattan, işten, insanlardan nefret ediyorum. bu durumdan nasıl kurtulacam bilmiyorum. ne olur yardım edin bana. bütün işlerim ters gidiyor bu aralar.

canım işte biz buna hayat diyoruz herzman mutlu olamayız zaten bende neler çektim halende çekiyorum önemli olan kendinden fazla kimseyi önemsememen yoksa çok yıpranırsın düşün bir kim senden daha önemli olabilirki boşverrr takma kafana bu arada ne işle meşgulsün ve ne hata yaptın ?

ne hata yaptın ki..?
herşeyden soğuyacak kadar..?

geri dönüşü olmayan bir hata mı?
ne oldu ki.
belkide sana öyle geliyordur.
hamilesin hassas düşünüyor olabilirsin.
belkide herkes unuttu hatanı ama sen kendini suçladığın için herkesinde seni suçladığını düşünüyor olabilirsin.

sevmedıgınız bı ıste calısmaktansa,sevebılecegınız bı ısı yapmak ıcın sartlarınızı zorlamaya calısın..Belki sevebilecek daha cok sey bulursunuz..Hiç birsey acıkca yazmadıgınız ıcın size söyleyebileceklerim bunlarla sınırlı.. şirkettekı tek sıkıntınız bundan kaynaklı mı ?

normalde pek bişey takmamaya çalışlıyorum kafama. ama doğumuma az kaldı işteki son günlerim artık o kadar zor geliyorki çalışmak istemeye istemeye geliyorum. işten güçten elimi çektim pek ilgilenmiyorum. ilgilenmediğim için başıma böyle olay geldi. müdürüm allahtan çok anlayışlı biri el altından kapatmaya çalışıyor ama daha tam olarak kapanmadı. şimdi çalışıyorum ama yerin dibindeyim sanki müdürle konuşurken.

iş arkadaşlarımda benle konuşmayaı kesti sanki birden. önceden arada olsak konuşurduk şimdi pek pas veren yok. canım çıkacak sanki yerinden. kızıma üzülüyorum ben böyle stres içindeyken o kimbilir neler çekiyor.

ne olur kızlar bana dua edin.

önceden işe gidip gelirken zorla geliyordum hamile olduğum için artık yoruldum o yüzden ama böyle bi sıkıntı yaşayınca tuzu biberi oldu herşeyin.

sıkmayın kendinizi bu kadar. herkes hata yapabiliyor iş hayatında. önemli olan etrafınıza bunu belli etmeyin kendinize güveninizi dik duruşunuzu koruyun ki arkanızdan başarısız olduğunuzu düşünmesinler.. hamilesiniz yoruluyorsunuzdur ama doğum izni alacağınız günleri düşünüp rahatlayın veya şugünlerde bikaç günlük rapor alsanız olmaz mı. Bir de eğer ömür boyu çalışacaksınız işi sevmeye çalışmanız daha iyi olur. evde oturup ne yapacaksınız çalışan ayakları üzerinde duran bir anne olmak gibisi var mı. ileride çocuklarınız büyüyünce size dua edecekler onlara iyi bir hayat sunduğunuz için. kısaca işinizi sevmeye çalışın konsantre olun ve birkaç gün dinlenin derim. bakın benim çalıştığım şirkette üst düzey bir yöneticic eşi hamileydi ama son dakikaya kadar karda kışta işe gidip geldi. çok mu paraya ihtiyacı var hayır ama iş hayatı bunu gerektirir.

Son düzenleyen: Moderatör:

işimi pek sevdiğim söylenemez. iştede yetersiz olduğumu düşünüyorum eksiklerim var. kendimi toparlayıp kenmi geliştirmiyorum iş konusunda. birde iş arkadaşlarımdan pek haz almıyorum bununda etkisi var sabah gelmek istemiyorum hiç. birde hamile olduğum için iice kilo aldım yüzüm gözüm şişti kendimi çok çirkin hissediyorum. insanlarla konuşmamaya çalışıyorum kendime güvenim yok yani.

o yüzden herşeyden soğudum.

öyle düşünmeyin ya neden böyle diyorsunuz. tabiki kilo alıp şişeceksen hamilelik bu:) keşke ben de evlensem de hamile olsam işe öyle gelsem. çok özeniyorum hamile bayanlara çok güzel görünüyorlar.. bence bugünlerin tadını çıkarın sonra dinlenmeye vaktiniz olacak evde zaten. işinizi sevmiyorsanız yapacak pek birşey yok ama

neden bu kadar bunalıma girdin anlamadım,bir bayanın en güzel olduğu hal bence hamile olduğu halleridir :) ben 26 kilo aldım ama kendimi çok çok güzel hissederdim :) yakında işten çıkacağın için işten iyice kopmuşsun ve ilgilenmemişsin doğal olarakta hata yapmışsın suç sende,ne olursa olsun ekmeğini yediğin yere bunu yapmamalısın..arkadaşların konusuna gelince sen kendini gereksiz yere geri çektiysen onlarda senden uzaklaşmıştır bence..boşyere kuruntu ediyorsun..

Hata insanlar için, birde derler ya " iş yapan hata yapar" diye. Elalem hata yaptın diye surat asıyormuş, varsın assın minik kızını üzmeye değer mi ?

hamilelikten dolayı fazla hassas davranıyorsun gibi geldi bana:44:biraz da kendini yorgun hissediyorsun galiba.doğum yaptığında bu ruh halinden kurtulursun bence.iş arkadaşların konusuna gelince kimseyi umursama boşver.çalışma mecburiyetin varsa işini sevmeye çalış bu olumsuz düşünceleri kafandan atmaya çalış canım

az kalmış doğuma,zaruri değilse çalışmanız izin alabilirsiniz,hamile olduğunuz için herşeyi hassas düşünüyor olabilirsiniz,bebeğinizde sıkıntıya girer siz strese girdiğinizde,güzel günler sizi bekliyor küçük kızınızla bunları düşünün :124:

özel sektörde çalıştığım için doğum sonrası kullanmak için şimdi açlışıyorum. az kaldı ama inş. yakında ayrılıcam ama çok zor oluyor bu halde gelip çalışmak.

tatlım hatan nedir ya meraktan öleceğim ya söylermisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…