işimden memnun değilim şımarıkmışım

Senin yerinde olsam ben de sıkılırdım açıkçası. Yeni mezunsun iş dediğinde pratikte öğreniliyor malum. Kendini geliştirebilmen için yeteneklerini keşfedebileceğin üretken bir ortamda olman gerektiği muhakkkak.

Velakin 8 senedir özel şirketlerde çalışıyorum hiç taciz edilmedim, yeltenen de olmadı. Kimsenin beğenmeyeceği biri de değilim. Bu taciz olayını bu kadar büyütmeyin bence. Her şirkette her erkek her kadına asılmıyor öyle ya da böyle taciz etmiyor.

Eğer eğitim gördüğün bölüm çok iyi bir bölüm değilse yüksek lisans yaparak değerlendirebilirsin bu zamanını bence. Başarılı bir eğitim hayatın olmuş bölümün ve okulunda iyiyse 2000 tl. Çok da iyi bir rakam değil ama daha önemlisi üretken olamamak.

Ben de hiç torpille iş yapmadım, hayatım boyunca torpil yapacak insanlar cıktı karsıma ama hıc yapamadım sonunda da tabır-i caizse eşek gb çalışıp yıprandım istifa ettim, Kul hakkının cok onemlı oldugunu dusundugum ıcın torpıl işlerine karşıyım cunku benım torpille girdiğim yere benden daha layık daha muhtac bırı benım yuzumden gırememısse bu onun hakkını gasp etmek gb gelmıstır her zaman bana ha bu kadar ıyı dusununce ıyı oluyormu hayır olmuyor, çünkü düzen kötü, sistem bozuk ülke olarak aradan iş yapmayı,insan kayırmayı çok seviyoruz :)) o yuzden konu sahıbını yadırgamıyorum aslında.. farkında bıle değil torpil olayının nelere sebeb oldugunun..

Bence haklisin. Sen o kadar oku, kendini gelistir, sonra bos bos oturdugun bir "is"in olsun. Bazilari maasa takmis. Iyi de konu sahibi maastan sikayet etmiyor ki, is yok diye sikayet ediyor. Yani paranin hakkini verememekten. Ki bence cok hakli. Bana gore mantikli ve hevesli hicbir insan kendini korelten bir iste calismak istemez.
Bence kendine baska bir is bakmalisin. Tacizi de gozunde fazla buyutme. Dedigin kadar da degil cunku. Senin arkadaslarin denk gelmisler, biraz da ne tur bir yerde calistiginla ilgili. Yoksa heryerde taciz var diye birsey yok. Boyle dusunursen es dost isyerinden uzaga acilamazsin.

Ne güzel işmiş o öyle ya ben öyle iş bulsam hiç sıkılmam valla. Ama sende haklısın bende senin gibi donanımlı olsam okul birincisi olsam banada dokunurdu. Bende çalışırken müşteri gelmediği zamanlarda çok sıkılıyordum ama benim önümde bilgisayar yoktu. Gazete kitap falan okuyamazdık. Ayakta boş boş dikil babam dikil zaman geçmezdi. Müşteri yoğun olduğu zaman yorulurduk ama zaman çabuk geçerdi hiç değilse.

ben iş bulmak ıcın ugrasıyorum en gırdım ama olmadı..maasınız cok ıyı su zamana gore..ve iş yok rahat ne dıyım kı sımdı sasırdım

O iş neredeymıs nasılmıs yahu banada bi öyle biyer çıksa

ben de bi ara öyle düsündüm.zaten onların da yaptığı iki üc is var onları da bana öğretip issiz kalmak istemiyolar sanırım.

memnun olmak herkese göre değişir.biri çıkar ayda bin lira alıyım ama haftasonu olmasın yeter der memnun olur.biri üç bin alıyım da eşşek gibi çalışsam da olur der.biri de çıkar iş yapıyım da parası çok da önemli değil der benim gibi.
benim yorulmakla ilgili bi sorunum yok ki.daha yaşım kaç şimdi yorulmicam 50 yaşına gelince mi yorulcam.
öyle yapıcam zaten master yapıyım bari.

bu da senin görüşün teşekkürler Allah sana da nasip etsin diyim madem o kadar beğendin.

bu sezon başlıyorum zaten önce master bitsin sonra kpss yapıyım bari hayat böyle geçmicek.

sen istediğin kadar düzenin dışında kalmaya çalış, farketmesen de içindesin halbuki.çünkü türkiyede torpil denen bişey olmasa zaten insanlar hakettiğini alabilirdi.haketmeyenler haketmedikleri yerlerde oldukları için bugün durum böyle.ben kendi donanımlarıma göre bu işi torpil olarak görmüyorum sadece türkiye gibi biyere göre torpil.

bence şımarıklık değil,
çünkü ev hanımı değilsiniz çalışansınız. ama çalışıyor ve para alıyorken karşılığında hiçbir şey yapmıyorsunuz. bu sizi hem vicdanen hem de eğitiminizi kullanamadığınız için rahatsız ediyor... eşinizi ikna edip başka bir işe girmeye çalışın, veya bu işte kendinize iş bulun???

o şirkette kimler neler yapıyor, siz iş yaratın insanlara sorun.

sizin geç gelip dizi izleyip uyuduğuunuzu görünce belki iş verecekelri varsa da vermiyorlardır hani nasılsa yapmaz geç yapar falan diye.
ama çalışkan insanlara iş yığınla gelir, yaptıkça daha çok işi olur.

Zamanla yükselmeyeceksen, seni tatmin etmeyecek bir işin varsa istifa etmeyi düşünebilirsin...
Ama önce yeni bir iş bulmalısın...
İş hayatında her türlü entrika dönüyor...
Bin bir umutla girilen işlerde hiç ummadık şeylerle, fitne ve fesatlıkla karşılaşabiliyor insan.
İş tanımında yazmayan bir sürü işten mesul tutulabiliyorsun...
Karar senin tabii ki ama burası Türkiye. Şartlar ortada...
Eğrisiyle doğrusuyla herşeyi masaya yatırarak düşünmeye çalış...

sonuçta...torpille işe girenlerde ihtiyaçları olduğu için işe girmiyormu,gerekli olduğu için girmiyormu?...işsiz kalan pek çok kişi var ve onlar bari şansları sayesinde iş sahihibi oluyorlar!!!adaletin aranacağı daha yakıcı konular var,zannımca???

torpille girdiğim için içim rahat olmazdı benim.
üstüne iş yapmadan para aldığım için de rahat olmazdı.
eğitimimi iş alanında kullanamadığım için de rahat olmazdı.

işe ilk başladığım 2 hafta hiç iş vermediler bana.
patladım sıkıntıdan.
şimdi çok işim var. hemen halledip boş kalan vakitlerimi buralarda geçiriyorum.
içim rahat çünkü elimdeki işleri bitirdim.
bütün gün boş kalmak beni üzerdi.

bence de master yapın en azından kendinizi geliştirmiş olursunuz.
dil falan öğrenin oturduğunuz yerden :)

yanlıs anlamayın ama düşüncem sudur heryerde ve herzaman söyledigim gibi. TORPİL.... TORPİL bana göre eşittir hakkıyloa gelecek biriinin koltuguna hayallerine emegine oturmaktır. eeeeee torpille girilmiş mutlu olunmamış .... olunmaz bence hakla mutlu olunmaz

torpille biryere girmek demek tanıdıgın oldugu için digerini elemektir niye onun tanıdıgı yok. tabi vicdan meselesi ama hak başka bişey....

ek olarak yapabileceğiniz bişeyler vardır bence , yabancı dilim var diyorsunuz boş vakitlerinizde çeviri yapın , bir arkadaşın dediğinede katılmadan edemiycem çocuk yapın inannın çocukla iş çok zor ve bu kadar rahat işiniz varken çocuk aradan çıkabilir

Torpilede boyle yaklasımı ılk sızden duyuyorum komık olmuş bıraz :) Türkiye torpil cenneti bir ülke kimin daha fazla bir işe muhtaç olduğunu belirlemek imkansız evet ama kimin bir işi daha hakkıyla yapacagı belirlenebilir değil mi..
Adalet her yerde her koşulda sağlanırsa ancak adalet olur arkadaşım omu bumu dıye sıraya konulmaz.

Şu iş yerinin adresini biz de alsak ya Biz sabahtan akşama çocuk sesleri çığlıkları arasında bir şeyler öğretmeye çalışırken canımız çıkıyor. Bulmuşsun öyle işi bence sesini çıkarma..

memurlarla ilgili bir siteye yazsanız şu torpille girdim lafını bayağı bir zılgıt yerdiniz

madem o kadar boş vaktiniz var .Çevirmenlik vs gibi işler yapabilirsiniz .

Konu neredeyse 2 senelik konu sahibi eylül 2014 den beri siteye girmemiş kim hortlattı konuyu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…