- 21 Aralık 2014
- 2.017
- 1.768
- 333
- 37
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
-
Hiç bir sorun yokken sorun yaratan insanlar var sürekli açıklama yapmak zorundayım aynı şeyleri sürekli söylemek zorundayım insanlar bizim sadece çalışan olduğumuzu unutuyorlarAl benden de o kadar.
İşten çok insanların egolarından bıktım.
Hiç bir sorun yokken sorun yaratan insanlar var sürekli açıklama yapmak zorundayım aynı şeyleri sürekli söylemek zorundayım insanlar bizim sadece çalışan olduğumuzu unutuyorlar
Açıklama yapmam gereken bir işO yüzden herkese iyi olma.
Olunca tepene çıkıyor insancıklar.
Niye sürekli açıklama yapıyorsun ki ?
sabret yoluna girer herşey en azından 1 yıl zaman ver işe hala sevmiyosan bırakırsın7 sene sonra ilk defa çalışıyorum 3ay oldu ama son günlerde nefret etmeye başladım insanların egolarini tatmin etmeye çalışmasından hareketinden bıktım belkide hem ev işi hem çocuk hem iş hem eve tikilip kaldık sosyal hayatım yok ondandır belki de. İlk başta seviyordum çünkü bu iş bana bir anda hiç umudum yokken geldi ise de ihtiyacım var çıkamam bana tavsiyeleriniz varmıdır şimdiden teşekkür ederim
Bende öyle düşünüyorum 1 yıl çalışabilsem herşey daha güzel olabilir belki birimde değiştirebilirim zaten bırakamam işi yillarca kpss calistm olmadı artık mecbur tutunmak lazım bir yerde yaşta geçiyor bulamam artık sanırım burdan cikarsamsabret yoluna girer herşey en azından 1 yıl zaman ver işe hala sevmiyosan bırakırsın
Benimde suratım beş karış ama karşımdaki görmediği için ses tonumu duzeltiyorum sadece:)Ben de nefret ediyorum işten de, insanlardan da, angarya olsun da ne olursa olsun zihniyetiyle her saniye yeni iş cikartanla da, patrona yalaklanmak için akıl sır erdiremeyecek hareketlere girişene, benciline, saygisizina...
Gerçekten öyle zamanda okudum ki , şu an kafa göz girişesim var birilerine. Onun yerine 'hepinizden tiksiniyorum' suratımı taktım, pasif agresif çalışıyorum
Bende ancak öyle rahatlayabiliyorum çünkü sartlari piyasaya göre iyi aynı şartlarda iş bulamam tekraray sonunu düşünüp rahatla
Hemde nasil bozuk bir psikoloji anlatamam:) evden çalışma olmasa en azından bu kadar bunalmazdim sanırımMalesef,nereye gitseniz durum bu,
Egitim kurumu isletiyorum,her gun yasanan olaylara bakinca ,mazhar osman diye telefonu acasim geliyor,
Takilnayin,psikolojisi bozuk herkesin pandemi kaynakli zaten cahil egoist bir toplumduk iyice bozulduk
İşyerinden kimseyle problemim yok zaten evden çalışıyoruz beni deli eden egolu müşteriler hakaret eden bile var işleminde hiçbir sorun olmadığı halde 10 dk konuşan bile var sırf can sıkıntısı yani başka birşey değil birde ego tatminiKimseyle çok samimi olmayın, suratsız da olmayın, çok baskın durmayın ama çok naif de görünmeyin ezerler. Bir de uzun zaman çalışmadığınız için de iş yorgunluğu size ağır geliyor olabilir zamanla alışırsınız. Bunları yapmanıza karşın hala önemli sıkıntılar varsa da ayrılın. Çünkü ruh sağlığı herşeyden önemli. Üç ay çalıştığınız bi yerin etkisinden 1 sene kurtalamayabilirsiniz.
bir de hiçbir iş yerinde toz pembe değil ortam, sıkıntılı insanlar daima var önemli olan sizin iletişim kurma biçiminiz, bunun iş olduğunu kabullenip herşeyi çok içselleştirmemek.
Ek olarak evet icsellestirmemek gerek ancak beyin olarak çok yorucu birde ev isleri çocuk olunca kendime de vakit ayiramiyorum sanırım bundanda stres oldum hayırlısı artık sabretmeye çalışacağım bir süre dahaKimseyle çok samimi olmayın, suratsız da olmayın, çok baskın durmayın ama çok naif de görünmeyin ezerler. Bir de uzun zaman çalışmadığınız için de iş yorgunluğu size ağır geliyor olabilir zamanla alışırsınız. Bunları yapmanıza karşın hala önemli sıkıntılar varsa da ayrılın. Çünkü ruh sağlığı herşeyden önemli. Üç ay çalıştığınız bi yerin etkisinden 1 sene kurtalamayabilirsiniz.
bir de hiçbir iş yerinde toz pembe değil ortam, sıkıntılı insanlar daima var önemli olan sizin iletişim kurma biçiminiz, bunun iş olduğunu kabullenip herşeyi çok içselleştirmemek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?