işimden nefret ediyorum

cns_1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2011
190
0
46
İstanbul
kızlar ya 6 aydır çalısıorum önlisans mezunuyum aynı zamanda lisansa tamamlıyorum dışardan tabi zar zor iş buldum mezun olduktan sonra malum hayat şartları ortada ama 6 ay oldu hala işimi sevemedim hep kendimi avuttum severim zamanla diye ama olmuyo en küçük bişeyde bırakıp gidesim geliyo orayı bazen hiç gidesim bile gelmiyo resmen çalışmak için çalışıyorum işten ayrılmayı dile getirdiğimde ailem dahil başta herkes tepki gösteriyo artık napcağımı şaşırdım çok mutsuzumm

Canım insanın hayatının yarısı işte geçiyor. doğal olarak mutlu olduğun bir işte çalışman hayatını olumlu yönde etkiler.
Her gün zorla işe gitmek çok zor. bence yeni iş ilanlarına başvur çalışırken. belkii cevap gelirr ve görüşmeye gidersin. hoşuna giderse bu işi bırakırsın. ama hiç katlanamıycam diyorsan kendi sağlığından mutluluğundan önemli değil ayrıl. sonra Allah korusun depresyona girersin. ama tabii maddi imkanın çok kötü değilse diyorum.

canım 23 yaşındayım ön büro santraldeyimm ama çok yoğun telefonum hiç susmaz günde 150 kere çalar abartmıyorum bazen kafam patlıyo iş yerinde hiç arkadaşım yok malesef herkes benden yaşça büyük

maddi durumumdan yana pek sorun yok aslında ama bida iş bulamamkta beni korkutuo aslında çalıştığım yer kurum olarak çok iyi bi yer ama ben mutsuzum işte dediğin gibi ilanlara bakıyorum ama cvp yok yanii çok kararsızım bi mucize bekliyorumm

elbet birgün cevap gelicek canım. sen başvurmaya devam ett.

Canım bende ön lisans mezunuyum ve lisansa tamamlıyorum. Sen iş bulmuşsun ben 6aydır işsizim iş arıyorum daha bulamadım üstelik ön lisans bölümümü dereceyle bitirdim. Oyy oyy ben nerelere gideyim kendimi hangi dağa vurayım

herkesin bi derdi var işte merak etme bende 2 seneye yakın iş bulamadım işim olduğu için gene şükür ediyorum önceki yaşadıklarımı düşünerek çalışmaya devam ediyorum ama insanın nefret ederek çalışması kadar kötü bişey yok bende işim yokken nolursa olsun çalışırım yok öle böle dıodum ama sevmeyerekde çaısılmıyo ne bilim yaa öffff çatlıcam :):)

Merhaba
hangi sektorde calisiyorsun?

peki sunu yada bunu yapsam kendimi daha iyi hissederim dedigin bir sey var mi?

öncelikle telefondan nefret ettim kesinlikle ondan uzak olmak istiyorum :) benim istediğim hep bilgisayar başı bi iş olmuştur daha sakin kendi halinde çalışmaktan hiç şikayet etmem çok severim aslında ama yaptığım işi hiç sevemedim insanlarla uğraşmak çok zor

Emlakcilik geldi aklima bi anda , o sektore basvurabilirsin

bence bi arkadaş edinmeye bak sen idip konusmazsan kımse senle gelip konusmaz illa ki bos bi vakıt kalıyordur.yoğun olmak yorucu ama güzel bence bos oturmaktan ıyıdır.arkadas eındığın zaman vaktın nasıl gectığını anlmazsın.her ısın zorluğu var ben de suan nöbetteyım mesela zor ama ne yapalım

Canım eskiden ben de işimden nefret ettiğimi sanırdım ama aslında işimden değil iş arkadaşlarımdan nefret ettiğimi anlamadım.
Hadi biraz sabır dedim, sonra bölümüm değişti, biraz rahatladım. Şu an bayılıyorum diyemem ama işsiz kalmaktan iyidir.
O çok daha zor tecrübeyle sabit!

iş arkadaşlarım çok iyi ama benden herkez yaşca büyük benim olduğum yerde 2 kişiyiz ama o çalıştığım kişi istediği zman konuşur istediği zaman bütün gün agıznı açmaz masamda bilgisayar yok yapptığım iş çok kısıtlı zaman geçmiyo ne bilim bazen patlıyorumm işte

Canım aras kargo ya trakya şubesine(beylikdüzü-beykent) santral memuru alınacakmış bi ara konuş istersen..

Canım seni çok iyi anlıyorum bende bir ara 3 sene kadar santralde çalıştım inanılmaz stresli bir iş bütün gün telefon susmuyordu resmen piskolojim bozulmuştu orda. Tam ordan kurtuldum dedim bu sefer başka yere girdim burda işim telefonla değil ama burdada başka sıkıntılar var. Canım düzgün bir iş yeri yok ben bunu anladım heryerde bi olumsuzluk oluyor malesef.

ztn bunu anca bu işten çalışan anlar bide diodum ben cagrı merkezınde falan calısmak ıstıorum dıe aman aman ıyıkı gırmemısım burda bıle kjafam catlıo ve cok streslı cidden dogru dedıgın gıbı her ıste bı sorun var ama insanlarla ugrasmak kadar zor bişey yokkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…