- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
- Konu Sahibi voodoobebegi
-
Ne kadar güzel . Allah birini iki etsin inşallah .
Bende de o hırs i o özgüven var çok şükür ama azıcık da destek istiyor insan arkasında .
Ciddiye alınmak önemsenmek
Ben üniversitenin ilk yıllarından beri özel dersler veriyorum . Haftasonları Matematik Öğretmeni olarak etüd merkezlerinde çalıştım .
Formasyonum yok ama başlayacağım dershanenin sözleşmesinde '' X dershanesi matematik öğretmeni eksisonsuz '' yazıyor .
Yani demem o ki ben matematik öğretmeniyim .
Umarım bu düşünceye bir an önce alışırlar:44:
Formasyonunu almadan da kolejlerde çalışan arkadaşlarım oldu memur kadrosunda gösteriyorlarmış sanırım o şekilde olabiliyormuş
Ama ne olursa olsun formasyon şart tabii
Aa formasyonun yoksa mutlaka al. Formasyonsuz öğretmenlik yapamazsın imza yetkin olmaz stajın kalkmaz vs vs bir sürü prosedürü var onun ihmal etme mutlaka al.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Öyle yapacağına dershanede çalış. Zaten özel okullarda adamın canına okuyorlar, üstelik bir de sürekli işten çıkarılma, sözleşmenin yenilenmemesi korkusu var öğretmenlerde. Üstüne üstlük bir de memur kadrosunda gösterileceksen, adamlar seninle bir yıllık öğretmen sözleşmesi bile yapmıyor demektir, e noldu öğretmenin özlük hakları? Öyle yapılan öğretmenliğe, öğretmenlik denmez.
Aa formasyonun yoksa mutlaka al. Formasyonsuz öğretmenlik yapamazsın imza yetkin olmaz stajın kalkmaz vs vs bir sürü prosedürü var onun ihmal etme mutlaka al.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Nefret edıyorum boyle insanlardan.
Okudugun cabaladıgın gelmez gozlerıne ne yapsan mutlaka bi söylenırler.
Canım ne ıstıyorsan onu yap. Kimseye kendini kanıtlamak zorunda değilsin. Haklısın once dershane sonra kolejle devam edersın.
Çok kolay sanıyorlar bu kadar okumayı sıkıntıyı. Birde kendini ıspatlamak zorunda kalıyorsun. Daha dogru duzgun bısey bilmeyen insanlar ( ailenden söz etmıyorum ) okudugun bölüm ya da yaptıgın ıs hakkında haldır hop eleştırı yaparlar.
Sozlesmemi ailemle de birlikte okuyup imzalamistim , 10 aylik bir sozlesme agir sartlari yok o konuda bir sikinti yok . Zaten ben sozlesme imzalayali 3 aydan fazla oldu .dershane stajı kalmadı artık. kaldırıldı o. sözleşmende ne yazdıgından daha çok koşulları dikkatli oku ve isteklerin varsa eklettir. Kolejlere öğretmen olarak atama göstermiyolar eğitmen olamıyorsun . dershanelerde uzman öğretici olarak milli eğitimden onayın geliyor. bu da bir şey değil. ileride formasyonsuz dershanelere öğretmen alınmayacak diye bir kanun bile çıkabilir. bir sürü detay var. . sözleşmene dikkat et !!
Cok haklisin ailemin disindan da cokca duydum bu sozleri zaten .
Devlet beni evimin yanindaki okula atadi da ben mi gitmedim , begenmedim sanki .
Ailemde egitimci hepsi universite mezunu bilgili insanlar ama neden bu kucumseme anlayamiyorum
Sozlesmemi ailemle de birlikte okuyup imzalamistim , 10 aylik bir sozlesme agir sartlari yok o konuda bir sikinti yok . Zaten ben sozlesme imzalayali 3 aydan fazla oldu .
Evet formasyon ayagima dolanabilir . Daha kaldirilacak diyolar o bile belli.degil ki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Büyük bir dershaneyle anlaştım . Kapanınca kolej olacak . Eğer kendimi kanıtlarsam benimde kolej kapım açılacak inşallah .
Ha deyince olmaz ki bu işler .
Bende isterim Zafer Kolejine gireyim hemen yarın ama olmuyor işte adım adım ilerliyor işler .
Dershane bende istemezdim ama şartlar işte .
Keşke ailem bu çabamdan dolayı gururlansa kazanacağım parayı küçümsemek yerine
Matematik ogretmeniyim demeniz için formasyonunuzun olmasi gerekli. Siz matematik mezunusunuz su aşamada.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
dershane stajı kalmadı artık. kaldırıldı o. sözleşmende ne yazdıgından daha çok koşulları dikkatli oku ve isteklerin varsa eklettir. Kolejlere öğretmen olarak atama göstermiyolar eğitmen olamıyorsun . dershanelerde uzman öğretici olarak milli eğitimden onayın geliyor. bu da bir şey değil. ileride formasyonsuz dershanelere öğretmen alınmayacak diye bir kanun bile çıkabilir. bir sürü detay var. . sözleşmene dikkat et !!
Merhaba kızlar
Hemen konuya giriyorum .
Ben yeni mezun çiçeği burnunda bir Matematik öğretmeniyim . Ve 22 yaşındayım
Fen edebiyat mezunu olduğum için ekstradan formasyon falan almam gerekiyor . İlerleyen zamanlarda onu da yapacağım inşallah
eğitimci bir ailenin eğitimci kızıyım .
Hepsi devletteler ama ben asla devlette öğretmen olmak istemiyorum .
Ömrümün en güzel yıllarını ailemden , dostlarımdan uzak geçirmek istemiyorum .
Bu yüzden daha mezun bile olmadan referansla bir dershaneyle anlaştım .
Normalin bir hayli üstünde , yeni mezun olan birinin alacağından hallice bir maaşla başlayacağım
Çok azimliyim ben ve bilgime de fazlasıyla güvenirim .
Bugüne kadar 15'e yakın özel öğrencimi matematikle barıştırdım , sevdirdim , öğrettim .
Sorun şu ki ;
Kimse benim işimi ciddiye almıyor .
Lafı geçince eksisonsuz da bir işini gücünü bulsaydı deniyor .
Yahu buldum işte işimi gücümü daha ne yapacağım .
Ben dershaneyle başladığım kariyerimi kolejle devam ettirmek istiyorum .
Bu güce sahibim bunu izah edemiyorum
Zor , yorucu olduğunu biliyorum .
Ama üstesinden gelirim taşı sıksam suyu çıkar .
Araba aldılar mezuniyet hediyesi
Sürekli babamın dediği şey işini gücünü bul da vergisini falan kendin öde .
Ben arabamın benzinini de koyarım , vergisini algısını da öderim dediğimde ;
Neymiş kazanacağım para , öğrenciyken harcadığım kadarmış ne gerek varmış evde oturup kpss çalışsaymışım
Kendi emeğimle kazanacağım parayı küçümsüyor
Birileri ee senin küçük kız mezun oldu ne yapacak şimdi dediklerinde nasip deyip geçiştiriyor
Söylemiyor bile dershanede öğretmen olduğumu .
Bu durum artık o kadar canımı sıktı ki sabah tartıştık bu sebepten .
Kabullendiremiyorum ya .
Herkes devlette çalışmak mı zorunda anlamıyorum
Nasıl artık benim bir işim olduğuna ikna edeceğim ben annemi babamı
Merhaba kızlar
Hemen konuya giriyorum .
Ben yeni mezun çiçeği burnunda bir Matematik öğretmeniyim . Ve 22 yaşındayım
Fen edebiyat mezunu olduğum için ekstradan formasyon falan almam gerekiyor . İlerleyen zamanlarda onu da yapacağım inşallah
eğitimci bir ailenin eğitimci kızıyım .
Hepsi devletteler ama ben asla devlette öğretmen olmak istemiyorum .
Ömrümün en güzel yıllarını ailemden , dostlarımdan uzak geçirmek istemiyorum .
Bu yüzden daha mezun bile olmadan referansla bir dershaneyle anlaştım .
Normalin bir hayli üstünde , yeni mezun olan birinin alacağından hallice bir maaşla başlayacağım
Çok azimliyim ben ve bilgime de fazlasıyla güvenirim .
Bugüne kadar 15'e yakın özel öğrencimi matematikle barıştırdım , sevdirdim , öğrettim .
Sorun şu ki ;
Kimse benim işimi ciddiye almıyor .
Lafı geçince eksisonsuz da bir işini gücünü bulsaydı deniyor .
Yahu buldum işte işimi gücümü daha ne yapacağım .
Ben dershaneyle başladığım kariyerimi kolejle devam ettirmek istiyorum .
Bu güce sahibim bunu izah edemiyorum
Zor , yorucu olduğunu biliyorum .
Ama üstesinden gelirim taşı sıksam suyu çıkar .
Araba aldılar mezuniyet hediyesi
Sürekli babamın dediği şey işini gücünü bul da vergisini falan kendin öde .
Ben arabamın benzinini de koyarım , vergisini algısını da öderim dediğimde ;
Neymiş kazanacağım para , öğrenciyken harcadığım kadarmış ne gerek varmış evde oturup kpss çalışsaymışım
Kendi emeğimle kazanacağım parayı küçümsüyor
Birileri ee senin küçük kız mezun oldu ne yapacak şimdi dediklerinde nasip deyip geçiştiriyor
Söylemiyor bile dershanede öğretmen olduğumu .
Bu durum artık o kadar canımı sıktı ki sabah tartıştık bu sebepten .
Kabullendiremiyorum ya .
Herkes devlette çalışmak mı zorunda anlamıyorum
Nasıl artık benim bir işim olduğuna ikna edeceğim ben annemi babamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?