- 13 Ağustos 2020
- 31
- 13
- 3
- 25
- Konu Sahibi yksogrencisiolanbirisi
-
Bunları bilmiyorum ama bence etkiliyor. Tanıdığım tüm Emre'ler aşırı yaramazdı. Tüm Merve'ler ben dahil değişik tiplerdi.
Hepsi sorumsuz tiplerdi bu isimde tanıdıklarım. Ay özellikle Erenler. Halil'ler bi tık daha oturaklıydı.Selimler? Haliller? Talhalar? Erenler?
Sence hangi isimleri önerirsin?Hepsi sorumsuz tiplerdi bu isimde tanıdıklarım. Ay özellikle Erenler. Halil'ler bi tık daha oturaklıydı.
Kesin etkiliyor hayatımda tanıdığım murat isminde kim varsa en gıcık en hayırsız insan oldular hiç şaşmadı buSelam Hanımlar,
İsimler kişiliği etkiler mi?
Mesela Eren - Halil - Selim ismine sahip insanlar genellikle nasıl olur ?
Halil isminin yanına hangi isimler güzel olur ?
Talha isminin yanına hangi isimler güzel olur ?
Halil Eren ismi nasıl?
Talha Eren ismi nasıl?
Önerebileceğiniz güzel isimler nelerdir ?
Manası güzel isim koyunca çocuğun karakteri otomatik olarak güzelleşmiyor. İyi yeyiştirmek önemli olan. Öneremem ben milyon tane isim var ne beğenirseniz o olsun.Sence hangi isimleri önerirsin?
Üzdün.Kesin etkiliyor hayatımda tanıdığım murat isminde kim varsa en gıcık en hayırsız insan oldular hiç şaşmadı bu
Ben isimlerin karakteri etkiledigini düşünüyorum. Erenler genelde zeki ve çok yaramaz oluyorlar. Ali eren, muhammet eren hepsi ayni. Güzleride güzel ve sevimli olur
Akif emre isminde bir ögrencim vardı. Çok akıllı ve olgun bir çocuktu. Aklınızda bulunsun.
Kesin etkiliyor hayatımda tanıdığım murat isminde kim varsa en gıcık en hayırsız insan oldular hiç şaşmadı bu
Eren isminde iki arkadaşım vardı ikisi de gıcık sinsi karakterdiler. Ama mana olarak çok güzel tabii. Talha komşumun oğlu çok akıllı sakin bir çocuk maşallah. Benim oğlum olursa, ilk sırada Ahmet ikinci sırada Berat isimleri var :)Peki başka hangi isimleri önerirsiniz?
Haliller,Talhalar,Selimler,Erenler?
Selim’ler sakin olur genelde tanıdıklarıma istinaden söylüyorum.. Erenler biraz hareketliSelimler? Haliller? Talhalar? Erenler?
Yavuz Selim ismindeki çocuklar çok zeki ve olgun oluyorlar yegenimin ismi ve ömrümde bu kadar farklı bir çocuk daha görmedim ben kendi bebegime alp kutay ismini koyacağım onun dışında Yagız, Alparslan,Gediz isimleri de güzel düşünebilirsin aklında isim yokmu hiçSence hangi isimleri önerirsin?
Talha Selim nasıl?Yavuz Selim ismindeki çocuklar çok zeki ve olgun oluyorlar yegenimin ismi ve ömrümde bu kadar farklı bir çocuk daha görmedim ben kendi bebegime alp kutay ismini koyacağım onun dışında Yagız, Alparslan,Gediz isimleri de güzel düşünebilirsin aklında isim yokmu hiç
Sence hangi isimleri önerirsin?Selim’ler sakin olur genelde tanıdıklarıma istinaden söylüyorum.. Erenler biraz hareketli
Selimler nasıl ? Sence hangi isimleri önerirsin?Eren isminde iki arkadaşım vardı ikisi de gıcık sinsi karakterdiler. Ama mana olarak çok güzel tabii. Talha komşumun oğlu çok akıllı sakin bir çocuk maşallah. Benim oğlum olursa, ilk sırada Ahmet ikinci sırada Berat isimleri var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?