- 3 Şubat 2018
- 25.789
- 110.943
- 598
- Konu Sahibi tynkerbell
-
Evet üniversiteye baslamasi icin annemler cok zorladi en azindan bir meslegi, diplomasi olsun diye. Agresifligi zaten sadece annemlere karsi normalde cok kirilgan bir cocuk, yabanci biriyle konusurken kizarir eder öyle de özgüvensiz. Hayali yurtdisi öyle söylüyor sürekli, bir de yakin zaman da bana kizlarla nasil tanisilir diye sormustu:) Kiz arkadasi da olsun istiyor ama dedigim gibi cok cok cekingen.
Diger kardesim ve ben evde olursak cikiyor odasindan cogunlukla, beraber film izliyoruz, yemek falan yapiyoruz. Yemek yapmayi seviyor mesela, ama anne ve babamla anlasamiyor, onlar monoton diyor. Aramizda cok fazla yas farki olmasi onun dezavantaji oldu iste, diger kardesim ve ben evden ayrilip, hayatlarimizi kurduk o tek cocuk gibi kaldi evde.Psikolojik destek alması gerekiyor bence. Ülke şartlarında genel olarak gençlerin kaygı ve umutsuzluk seviyesi çok yüksek. Ama sanırım aile içinde de kendini rahat hissetmiyor ki iyice içine kapanmış
Neden bu halde olduğu da az çok ortada. çok eleştiri yapıyoruz ama neden bu hale gelmişler anlamak istemiyoruz gençlerinDiger kardesim ve ben evde olursak cikiyor odasindan cogunlukla, beraber film izliyoruz, yemek falan yapiyoruz. Yemek yapmayi seviyor mesela, ama anne ve babamla anlasamiyor, onlar monoton diyor. Aramizda cok fazla yas farki olmasi onun dezavantaji oldu iste, diger kardesim ve ben evden ayrilip, hayatlarimizi kurduk o tek cocuk gibi kaldi evde.
Spora gidiyordu düzenli, carpinti oluyor diye birakti o zaman dediginiz gibi panik atak bu. Her yerim agriyor diyor bugün de neren agriyor deyince bilmiyorum her yerim agriyor gibi diyor, panik atakta böyle bir sey oluyor mu ?Kardesiniz fark etmeden panik atak geciriyor muhtemelen..zamaninda belirtiler kalp sorunu isaret ettigi icin hastaneye bile yatirdilar beni. Ama kalpte sorun yok. Yatarken birden carpinti olmaya basliyorsa mesela veya biraz hareket edince oluyorsa panik atak olma ihtimali cok yüksek. Benim mesela bir kulagim da devamli kapanirdi
Annemler ona ayak uyduramiyorlar maalef, tabi yaslandilar da ama beraber vakit gecirmek cok önemli. Annem varsa yoksa dizi, babam haberler ve siyase, kardesim de oda da iste.Neden bu halde olduğu da az çok ortada. çok eleştiri yapıyoruz ama neden bu hale gelmişler anlamak istemiyoruz gençlerin
Spora gidiyordu düzenli, carpinti oluyor diye birakti o zaman dediginiz gibi panik atak bu. Her yerim agriyor diyor bugün de neren agriyor deyince bilmiyorum her yerim agriyor gibi diyor, panik atakta böyle bir sey oluyor mu ?
Valla onu bu hale getirenler utansın. Bir psokolova götürün. Sonra a pasaportu alip yurtdışina yollayın bari o kurtulsunIyi aksamlar herkese öyle doldum ki yine size danismaya karar verdim. Benim 22 yasinda bir erkek kardesim var onla nasil basedecegimizi bilemiyoruz. Iki kere üniversite sinavina girdi, ikincisinde ailemin yasadigi sehirde zor da olsa bir bölümü tutturdu. Ders calismaz, bilgisayar basindan kalkmaz, geceleri uyumaz, dogru düzgün arkadas cevresi yok, disariya karsi cok ice kapanik, özgüvensiz, evde asiri agresif; bir sey dense bagirir, kapisini carpar. Bugünlerde sürekli kalbim agriyor heryerim agriyor diyor, kalp doktoruna gittik bir sey cikmadi. Neden oluyor bilmiyoruz. Ben Türkiyeden nefret ediyorum diyor, mutsuzum diye agliyor, okusam ne olcak sanki diyor. Hic kiz arkadasi da olmadi, hayattan bir beklentisi yok. Ne yapacagimizi gercekten cok sasirdik. Sizce neler yapmaliyiz one nasil davranmaliz ?
Evet üniversiteye baslamasi icin annemler cok zorladi en azindan bir meslegi, diplomasi olsun diye. Agresifligi zaten sadece annemlere karsi normalde cok kirilgan bir cocuk, yabanci biriyle konusurken kizarir eder öyle de özgüvensiz. Hayali yurtdisi öyle söylüyor sürekli, bir de yakin zaman da bana kizlarla nasil tanisilir diye sormustu:) Kiz arkadasi da olsun istiyor ama dedigim gibi cok cok cekingen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?