Kızlar minik bi kuzum var çok detaya girmeden anlatayım 5 yıllık evlilik 7 yıllık birliktelik. 1 tanede minigimiz var. Görünürde çok güzel bi ilişki bizimki. Esim iyi bir insandir ilgili duygusal beni uzme neye calisir-di gelin görün ki çocuğumuz olana kadar. Çok zorlu bi dönem geçirdik uykuları falan sorunluydu çocuğumuzun. O yüzden ayrı yattığımiz çok oldu. Bu yaz da nerdeyse 2 ay annemdeydim. Hergün 1-2 saat telde konuşurduk ayrıyken. 3-4 günlüğüne eve geldim kavgalar başladı ne geldiniz gidin vs. Cinsellik derseniz o ne derim. O kadar ayrı kaldık insan hiç mi istemez zaten evlendigimizden beri isteyen taraf benim. Hamilelik çocuk derken ben de istemiyorum artik. Bazi seylerden suphelenmeye basladim cunku mailine arkadaslik sitelerinden msj geliyor arsma motorunda oyle bir kac siteye girilmis. Telefonu yanindan ayirmiyor falan.bi gun isyerine gittim habersiz beni gorunce sasirdi hemen internette acik sayfayi kapatmaya calisti olmadiki bilgisayari kapatti. Evde yine kavga gürültü neyse biz yine gittik aradan zaman geçti falan. Eve gelince geçmiş telefon faturalarını inceledim 6-7 sayfa internet özeti var. gece 3 lerde 4 lerde nete girmiş. Sonra geçen haftada içerden bi mirilti geliyor tabi ayrı yatıyorum yine kalkıp bakıyorum bu yatiyo ama horlamiyor (normalde horlar da) ben yatiyorum bi ayak sesleri yattığımi mi kontrol ediyor ne. Neyse telefonu 1 haftadir ses kayıtta açıyorum. Konuşma yakalamadim ama ayak sesleri bazen geç yatmalar bazen sabaha karşı uyanmalar. Bugün mesela 7de kalktım dedi ama işe gidince baktım 5 bucukta kalkmış. Neyse kızlar ben çözemedim sizce iskillenmeye gerek var mı yada uyku mu tutmadi acaba. Çocuğa karşı ilgisi gayet güzel ama bizim aramızda görünmeyen bi mesafe var gibi. Sizce ne yapmaliyim