İşin içinden çıkamadım lütfen akıl verin bana

gulguzeli_28

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
1.129
1.411
333
Herkese merhaba hanımlar,
Benim derdim daha evlenmeden sevgilimin annesi. Sevgilim Annesini haftanın 6 günü sabah 6 ta kalkıp işe götürüyor. Bende evlenince de mi böyle olacak diye sorduğumda bir çözüm yolu bulacağını söyledi ama ben çok inanmıyorum.
Annesinden de herhangi bir talep yok yani siz evlendiğinizde ben bir çözüm bulurum gibi . Taksi götürsün getirsin biz parasını ödeyelim diyorum onu babam kabul etmez diyor. Kendimi bilmesem götürsün derim ama haftanın 6 günü sabahın 6 sında kalkmak istemiyorum. Bende çalışıyorum ve haftanın 3 günü akşam mesaim oluyor ve 23.30 da işten çıkıyorum hafta sonu da dinlenmek istiyorum haliyle.

Ben işin içinden çıkamadım fazla mı abartıyorum bu konuda yardım istiyorum. Siz evlendiğinizde kabul eder misiniz?

Eşinde çalışmıyor mu ?
Annesi sonucta yıllarca onu okula götürdü geldi, işe götürmesinde ne varki anlayamadım...

Neden işe götürüyor kadın toplu taşıma kullanamıyor mu? Kullanamıyorsa neden çalışıyor ne işi bu? Siz evlenince eşi götürsün sonuçta evler ayrı olacak?

Eşinde çalışmıyor mu ?
Annesi sonucta yıllarca onu okula götürdü geldi, işe götürmesinde ne varki anlayamadım...

Daha eşim değil evlenince de mi sen götürüp getireceksin diye sorduğumda kesin bir şey söylemiyor yani olmazsa yine o götürecek. Babasının ehliyeti yok o yüzden sevgilim götürüyor.

Neden işe götürüyor kadın toplu taşıma kullanamıyor mu? Kullanamıyorsa neden çalışıyor ne işi bu? Siz evlenince eşi götürsün sonuçta evler ayrı olacak?
Hastanede çalışıyor servis yok. 2 vasıta değiştiriyor o yüzden de sevgilim götürüyor. Babasının ehliyeti yok.

Bir cok şehir de sabah 7 de basliyor toplu tasimalar. Bu bir çözüm olmayabilir :/

Eşinde çalışmıyor mu ?

Sorun şurada evlenince ters bir anıma gelir patlarım onu kırarım diye korkuyorum o yüzden sizden fikir almak istedim

Bence dert etmeyin, bir çözümü bulunur, sonucta sevgilinizde erken kalkmayacak mı iş için, annesi sonucta kuzeni muzeni değilki :110:

Sabah 6 da esiniz uyanip goturecek siz neden o saatte uyaniyorsunuz ki? Bu durumda fedakarlik yapmasi gereken kişi eşiniz. Yalniz kaynananizin calistigi hastanenin servisi olmamasi cok ilginc. Ozel bir hastane mi? Genel de hastaneler calisanlarina servis ayarliyor.

• Beğen
Reactions: KV_
Bir cok şehir de sabah 7 de basliyor toplu tasimalar. Bu bir çözüm olmayabilir :/
Hastanede çalışıyor servis yok. 2 vasıta değiştiriyor o yüzden de sevgilim götürüyor. Babasının ehliyeti yok.
Anladım. Eşinin ehliyeti olmaması tuhaf.
Durumları kötü mü çıksa işten anne hanım? Yani evler ayrı olunca kalk giyin anneyi işe bırak ordan işe geç zor olacak. Hiç sabah şekerlemesi yapamayacaksınız askeriye gibi.

Sabah 6 da esiniz uyanip goturecek siz neden o saatte uyaniyorsunuz ki? Bu durumda fedakarlik yapmasi gereken kişi eşiniz. Yalniz kaynananizin calistigi hastanenin servisi olmamasi cok ilginc. Ozel bir hastane mi? Genel de hastaneler calisanlarina servis ayarliyor.
Yanınızda uyuyan adamın alarmı yada telefonu çalsa siz uyanmaz mısınız ben en ufak bir sese uyandığım için zaten ona patlamaktan korkuyorum. Annesini götürmek için kalkmazsa biz 7.30 da kalkıp işe birlikte gideriz sonuçta bende gece mesaisine kalıyorum eve gitmem 24:00 te oluyor uyuyayım derken 1 oluyor sabahta haliyle geç kalmak istiyorum.
Özel hastane değil devlet hastanesi.

Anladım. Eşinin ehliyeti olmaması tuhaf.
Durumları kötü mü çıksa işten anne hanım? Yani evler ayrı olunca kalk giyin anneyi işe bırak ordan işe geç zor olacak. Hiç sabah şekerlemesi yapamayacaksınız askeriye gibi.
Evet benimde korkum bu zaten ben çıkamadım işin içinden belki siz farklı bir çözüm bulursunuz diye konuyu açtım haftanın 6 günü erken kalkacak. Yeni evli çift olacağız sonuçta bende vakit geçirmek istiyorum.

Yanınızda uyuyan adamın alarmı yada telefonu çalsa siz uyanmaz mısınız ben en ufak bir sese uyandığım için zaten ona patlamaktan korkuyorum. Annesini götürmek için kalkmazsa biz 7.30 da kalkıp işe birlikte gideriz sonuçta bende gece mesaisine kalıyorum eve gitmem 24:00 te oluyor uyuyayım derken 1 oluyor sabahta haliyle geç kalmak istiyorum.
Özel hastane değil devlet hastanesi.
Uyanirim tabi de ama hemen geri dalabilirim o yuzden sordum. Neyse evlenince duzene biner heralde. Uzak yerlerden ev begenirsiniz, her sabah esiniz de zorlanir bir sure sonra pes eder.

Şimdiden neyin telaşı?
Evlenince aynı evde yaşamayacaksanız eşiniz götürmezki zaten.
Diyelim götürmek istedi,her sabah 5buçukta kalkıp 6 da anasını işe götürmek için onun evine,ordan hastaneye gitmek ona zor gelecektir,dolayısıyla akıl kârı değil.
Çözüm bulunur.

Ha eğer,annemi götürüyorum bahanesi ile aynı ev,aynı bina önerecekse direkt kaçın zaten.
Ama şimdiden böyle alarm çalar uyanırım diye hesaplar yapmayın,gereksiz takarsınız kafanıza.
Siz evinizi nerede kuracaksınız bu önemli

Şimdiden neyin telaşı?
Evlenince aynı evde yaşamayacaksanız eşiniz götürmezki zaten.
Diyelim götürmek istedi,her sabah 5buçukta kalkıp 6 da anasını işe götürmek için onun evine,ordan hastaneye gitmek ona zor gelecektir,dolayısıyla akıl kârı değil.
Çözüm bulunur.

Ha eğer,annemi götürüyorum bahanesi ile aynı ev,aynı bina önerecekse direkt kaçın zaten.
Ama şimdiden böyle alarm çalar uyanırım diye hesaplar yapmayın,gereksiz takarsınız kafanıza.
Siz evinizi nerede kuracaksınız bu önemli

Aynı evde kalmayacağız ama aynı ilçede kalacağız uzak değil evlerimiz.

Back
X