İşin içinden çıkamadım lütfen akıl verin bana

Çalışacak tabiki bizim evden çıkışımız 7.30 olucak ama 6 değil annesini bırakmazsa tabi
Anladım..
Zor o iş.
Bırakır evlenince;)
5 dk daha uyumak için deliriyor insanlar.
O zaman üşenir aynı evde olmayacağı için.
Bu zamana kadar bile her gün götürmesi ilginç aslında,çoktan başka seçenek bulunmalıydı.
Toplu taşıma kaç vesayit olursa olsun,her gün işe gidiyorsan bineceksin.
Veya özel araç kulanacaksın.
Sevgilinizin çıkış saati aynı olsa,istikameti aynı olsa yadırgamazdım.ama şuan tuhaf buldum.
Ana kuzusu sendromunda olmasın da,gerisi kolay

Neden toplu taşımaya binemiyor?çalışan insan korkacak hali yok herhalde ayrıca sabah 6 nedir yahu kaçta başlıyor bu mesai. Şimdiden dert etmeniz de enteresan daha sözlü değilsiniz nişanlı değilsiniz zaten mantık olarak ayrı evde oturacağınıza göre gidip götürecek hali yok acaba evlenince daha neleri takacaksınız merak içindeyim. Arabası varsa annesinin toplu taşımada uğraşmasını istemiyordur o razı ve memnun evlenince de böyle mi olacak diye sormak abes yani şimdiden

Neden toplu taşımaya binemiyor?çalışan insan korkacak hali yok herhalde ayrıca sabah 6 nedir yahu kaçta başlıyor bu mesai. Şimdiden dert etmeniz de enteresan daha sözlü değilsiniz nişanlı değilsiniz zaten mantık olarak ayrı evde oturacağınıza göre gidip götürecek hali yok acaba evlenince daha neleri takacaksınız merak içindeyim. Arabası varsa annesinin toplu taşımada uğraşmasını istemiyordur o razı ve memnun evlenince de böyle mi olacak diye sormak abes yani şimdiden
2 hafta sonra nişanım var ve mayısta evleniyoruz o yüzden şimdiden bir çözüm yolu bulmak amacım nişan olunca ayrılmak şimdikinden daha zor oluyor.

Evler arası mesafe olursa nasıl götürecekki zaten?
Belki ortada daha resmi bir şey yok diye kimse belirli plan yapmıyordur.
Eğer çok aklınızı kurcalıyorsa ciddi bir cevap almak için tekrar sorun. Bu evlenince benim için şu şu sebeplerden sorun olur diye anlatın..

Back
X