- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi Melisagun08
-
Bu kesin otele gitti orda havuz falan şortta ondan.Evet arkadaşlar çoğumuzun tahmini çıktı memlekete gitmedi...şok !
Sabah yedi gibi aradı nerdesin VARDIN mı dedim ben istanbuldayım DEDİ .Nasıl ya ne oldu dedim geliyorum anlatırım dedi.kaza mı oldu yok .Bak doğru söyle ciddi bi durum mu var yok..bekle geliyorum DEDİ.
Meraktan catladım buarada.Geldi ve yolda lastik patlamış geri döndüm DEDİ.Nasıl ya dedim nerde patladı istanbuldan çıkmadan patlamış güya o saate bulamamış lastikçi aramış baya yapılmış baya sürmüş sabaha karşı ve gelmiş!!!!
İnandım mı hayır tabiki...bu işin peşindeyim
Bu ne ucuz numara .Lastiği yaptırıp niye geliyon gitsene yoluna...
Tmm ederim..dediğim gibi çıkacak ya otel yada biri var sakladığı açıkcası artık bunalmış durumdayım.Off niye hemen yalana basvururlar ki!?
Gelişmelerden haberdar et bizi
Tmm ederim..dediğim gibi çıkacak ya otel yada biri var sakladığı açıkcası artık bunalmış durumdayım.
Kendimi mahvetmek ağlamak yalvarmak cıldırmak dövmek vurup kırmak istemiyorum deli değilim ..
Eski ben olsa vurup kıracak bağıracak ağlayacak YALAN diye inletecek ortalığı...
Ne işime yarayacak peki.Giden gitmiş,s..miş,b.k yemiş iş işten gecmiş bunlafı yapsam ne olacak kendime zarar vericem asaletimi yitirecem.kafayı yicem ağlamış şişmiş gözlerle baş Ağrı'sından uyuyamıyacağım.Hırs ve sinirden tırnaklarımı kemirip haince planlar yapacağım.Geri dönmesi için pişman olması için bin bir şey düşünüp stratejiden stratejiye koşacağım...Koşacağımda ne olacak...Bu Ada'm için değecek mi...HAYIR KOCA BİR HAYIR..
Bütün bunları yaptım sayıyorum ..Evet evet yaptım sayıyor ve hayatıma devam ediyorum .nasılsa yediği b.k çıkacak..ve %100 eminim yalan söylediği...lastik eski lastik çünkü patlamamış arkadaşlar.baktım diğerleriyle aynı.hatta sönük havası birinin lastikçi mutlaka şişirir hepsini bi boy yapar.patlak dediği lastik değiştirilmiş güya ilk başta söylerkende patlağı yaptı DEDİ.Patlayan yalanı oldu.
Dediğim gibi bağırdım çağırdım farzediyorum ben yoluma işime gücüme bakıyorum...
Ve sen onu evden postalayarak doğruyu yaptın değil mi? Aksi ise sana diyecek tek bir sözüm yok.Tmm ederim..dediğim gibi çıkacak ya otel yada biri var sakladığı açıkcası artık bunalmış durumdayım.
Kendimi mahvetmek ağlamak yalvarmak cıldırmak dövmek vurup kırmak istemiyorum deli değilim ..
Eski ben olsa vurup kıracak bağıracak ağlayacak YALAN diye inletecek ortalığı...
Ne işime yarayacak peki.Giden gitmiş,s..miş,b.k yemiş iş işten gecmiş bunlafı yapsam ne olacak kendime zarar vericem asaletimi yitirecem.kafayı yicem ağlamış şişmiş gözlerle baş Ağrı'sından uyuyamıyacağım.Hırs ve sinirden tırnaklarımı kemirip haince planlar yapacağım.Geri dönmesi için pişman olması için bin bir şey düşünüp stratejiden stratejiye koşacağım...Koşacağımda ne olacak...Bu Ada'm için değecek mi...HAYIR KOCA BİR HAYIR..
Bütün bunları yaptım sayıyorum ..Evet evet yaptım sayıyor ve hayatıma devam ediyorum .nasılsa yediği b.k çıkacak..ve %100 eminim yalan söylediği...lastik eski lastik çünkü patlamamış arkadaşlar.baktım diğerleriyle aynı.hatta sönük havası birinin lastikçi mutlaka şişirir hepsini bi boy yapar.patlak dediği lastik değiştirilmiş güya ilk başta söylerkende patlağı yaptı DEDİ.Patlayan yalanı oldu.
Dediğim gibi bağırdım çağırdım farzediyorum ben yoluma işime gücüme bakıyorum...
Şuan yalanlıyor tek bildiğim lastik değişmemiş..yani ne b.k yaptı bilmiyorum.güvenimi kaybettiğimi yalan olduğunu bildiğimi söyledim sakince ve istemiyorum devam etmek dedim böyle biriyle evlilik yapamam diye 2-3dk konuştum.sacmalama abartıyorsun diyip yeminler ediyor..ev onun o yüzden bi yer bulup gitmem gerekiyor resmi olarak bitirdiğimi SÖYLedim çabalıyor ama içim ısınmıyor bu durumu kabul edemem.Canim kendini yıpratma lütfen ya bırak şunu. . Ama icine de atma bence suan iyi dayaniyorsun ben senin yerinde olsam teror estirmistim
Bu aralar böyle başka bi hareketini gördün mü? Muhtemelen tek gecelik bi ilişki yaşadı arkadaşın yazdığı gibi de eline yüzüne bulastirdi. .
Bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsun? Aranız nasıl şuan
Ya bı de yalanina nasıl ailesini de katıyor ya yazik yani
Evet.Sakince konultum dediğim gibi hiç bağırmadım sadece karaktersiz biriyle devam edemem dedim ne ağladım ne zırladım .Evden çıktım o da işe gitti bende gezmeye.Ayrildin mi?
Ev onun Can'ım bi yer bulup gideceğim.bu gece yada en geç yarın sabaha..offf of .midem kaldırmayacak Gercekleri araştırmak bile istemiyorumVe sen onu evden postalayarak doğruyu yaptın değil mi? Aksi ise sana diyecek tek bir sözüm yok.
Dediği gibi babası hasta diye köyüne gidecek olsa istanbuldan sonra geri dönmez.Evet arkadaşlar çoğumuzun tahmini çıktı memlekete gitmedi...şok !
Sabah yedi gibi aradı nerdesin VARDIN mı dedim ben istanbuldayım DEDİ .Nasıl ya ne oldu dedim geliyorum anlatırım dedi.kaza mı oldu yok .Bak doğru söyle ciddi bi durum mu var yok..bekle geliyorum DEDİ.
Meraktan catladım buarada.Geldi ve yolda lastik patlamış geri döndüm DEDİ.Nasıl ya dedim nerde patladı istanbuldan çıkmadan patlamış güya o saate bulamamış lastikçi aramış baya yapılmış baya sürmüş sabaha karşı ve gelmiş!!!!
İnandım mı hayır tabiki...bu işin peşindeyim
Bu ne ucuz numara .Lastiği yaptırıp niye geliyon gitsene yoluna...
Aynen gece boyu telini acmadı dua ettim kaza bela mı diye korkudan öldüm. Dua edip yatmaya çalıştım uyuyamadım.teli açmamış telaş yapmayım diye neymiş lastik patladı dese sanki geberirdi yani arkadaşlar bi ağız dolusu küfürlü hakediyor ama dediğin gibi zerre ona bişey yapmayacağım çünkü bıktım evlilik yapılacak Ada'm değil vessalemİnanmıyorum ya. Bir tarafta sevgilisini merak eden, onun için endişelenen, çabalayan bir kadın.. Diğer tarafta bu yalanı sevgilisine yedireceğine inanan düşüncesiz bir , adam(!) .. Bariz yalan söylemiş maalesef. Yalanın sebebini bilmemek hala soru işareti bırakıyor kafalarda. Gerçekten başka biriyle aldatmamış olma ihtimalini düşünecek olsak bile yalanlarıyla zihnen aldatmış oluyor zaten. Tek kelime; yazık!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?