- 25 Temmuz 2012
- 1.335
- 1.663
- 133
- Konu Sahibi Melisagun08
-
6saat falan kaldı gitmesine galiba...gece inecek annesini arayamam o saatte neyse artık sabaha gercekler cıkar ortaya
Biraz skstirsan sen bana guvenmiyormusun..yapacak adam her turlu yapar senin ruhun duymaz diyecektir
Eğer aldatmışsa değil Eskişehir'e onun için bakkala ekmeğe bile gitmem.Birde onun için yollarda merak içinde maddi manevi sıkıntıyla kendimi heba edemem.Zekasız insana tahammülüm yok.
Bu adam şimdi sabah bir berberde yaptırabileceği 5 liralık sakal traşı ve marketlerde bile satılan dandik bir deniz şortu yüzünden yakalanırsa kendisinin aptallığını geçtim, hakikaten sizin zekanıza da hakaret ediyor demektir.
Vücut dilini okudunuz ve yalan söylediği çıkarımını yaptınız, doğru veya yanlış orasını bilemem ama ben şahsen bu kadar huylansam araba, otobüs, uçak bir şekilde atlar giderdim Eskişehire.
"Neden geldin?" diye sorarsa da "Seni yolcu ettikten sonra baban için çok endişelendim, duramadım evde, sana destek olmak istedim" dersiniz.
Yemezse gargara yapsın.
Aynen sadece merak var İçimde belki konum isterim atarsa iyi atmazsa zaten bi b..k varyatıp uyumanı tavssiye edebilirim kendi kendini üzemesen mi diyorum
Yok daha 2 saat olduof aman hakkaten bu erkekleri boğmak geliyor içimden.
dersiz başa dert bunlar...
bazen şüphelendiğinle kalıyorsun, bişey yapmıyor ah yazııık ne kadar fesatım bile diyebilirsin.
şeytana pabucunu ters giydirir bunlar...
merak ettim ben de. varmadı mı daha?
Gitmem sonucu öğrenmeden ailesi söyler nasılsa ..görüşeceği kişi oradaysa ne yapmayı düşünüyorsun? atlayıp gitme şansın yok mu?
Eğer aldatmışsa değil Eskişehir'e onun için bakkala ekmeğe bile gitmem.Birde onun için yollarda merak içinde maddi manevi sıkıntıyla kendimi heba edemem.
Aldatmışsa yalansa söyledikleri direk eşyamı alıp çıkacağım okkalı bi mesaj atarım kendimce ister pişman olsun ister olmasın ..Ada'm olmayana harcayacak gücüm yok artık gidene güle güle anki gittiğine yar mı olacak birazda başladı çeker kahrını ..
Belki size fazla rahat geliyorum ama inanın yaş 29 artık uğraşacak halim yok böyle adamlarla. Seni kimseye değişmem seni asla kimseye vermem diyordu daha dün eğer yaptıysa böyle bişey s...sin gitsin bu kadar net..ne işim olur Eskişehir'de
Aynen sadece merak var İçimde belki konum isterim atarsa iyi atmazsa zaten bi b..k var
Yok daha 2 saat oldu
Gitmem sonucu öğrenmeden ailesi söyler nasılsa ..
bu durumlarda saatlerce merak eder beklersin sorarsın cevap tatmin etmez sormazsın için içini yer sonra o hiç bişey olmamış gibi geri gelip seni özlediğini söyler :S
Sonra sen trip atınca da suçlu olursun. Ben iyi yaklaşıyorum sen soğuksun diye devam eder o diyalog.
sonra olay şuna dönüşür
adam--benim derdim var sen neyin peşindesin ne yani ben o kadar güvenilmez bi adam mıyım
kadın--onu demek istemedim sadece içim rahat etmedi
adam--o zamann güvenmediğin bi adamla olma
kadın--aşkım öyle demek istemedim affeet
adam--(tripler tripler)
kadın--iyi ya defol o zaman güvenmiyorum ulan var mı ;
Diyebilen kadın nadirdir. O kadınları koruyalım, gururumuzun, onurumuzun temsilcileri.
ben de diyemeyen kadınlardandım aa baktım olmuyo git gide artıyo tripler kısıtlamalar aynen böyle dedim ''güvenmiyorum ulan var mı ''rahatlatıcı etkii ve özzgüürrrllüüükk
Sonra paşa paşa geri dönüyorlar ama. En güzel tarafı da o. Demek ki neymiş; dobra olmak lazımmış.
He o da var tabi..bilmiyorum ne ara Eskişehir'den kız ayarladı ne zamandır gitmiyordu sanmamGerçekten eskisehire gitse inanacak mısın peki? Ya aldattığı kız da oradaysa. GündüZ ana babasıyla takılır senle konuşturur, içini rahatlatır senin. Sonra çıkar o kızla buluşur. Böyle olabilir. Yada geldiğinde illaki teni yanık olacak ordan tatile gittiği de anlaşılır.
Aynen böyle olur..ama bizim iş o geri dönmeden bitecek gibi duruyor ..bu durumlarda saatlerce merak eder beklersin sorarsın cevap tatmin etmez sormazsın için içini yer sonra o hiç bişey olmamış gibi geri gelip seni özlediğini söyler :S
Aynen bu sondaki cümleyi çokça söyledim ona ama ikna etti bi şekilde bi kaç gün sonra...hem yalan söyleyip hem trip atana hiç tahammülüm yok okkalı bi küfür edip s...r etmeli:)sonra olay şuna dönüşür
adam--benim derdim var sen neyin peşindesin ne yani ben o kadar güvenilmez bi adam mıyım
kadın--onu demek istemedim sadece içim rahat etmedi
adam--o zamann güvenmediğin bi adamla olma
kadın--aşkım öyle demek istemedim affeet
adam--(tripler tripler)
kadın--iyi ya defol o zaman güvenmiyorum ulan var mı ;
Bende sanmıyorum başka kız için gitmez Oraya başka yere gidecek güya arayıp sormam sanıyorBide tatil için şüphelenmişsin ama adam brozlaşcak nasılsa muhakkak anlarsın ya. Başka bi kız için eskişehire gitcek kadar mal değildir. Ben eskişehirdeyim buralar baya sıcak ama
Diyebilen kadın nadirdir. O kadınları koruyalım, gururumuzun, onurumuzun temsilcileri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?