- 19 Haziran 2015
- 2.014
- 3.012
- 133
- 38
- Konu Sahibi Melisagun08
-
Evet arıycam gecmiş olsun bahanesine .bunu akledememiş olamaz heralde..Nasılsa öğrenicem ..ailesini tembihlemiş olamaz değilmiAilesini arayıp sorun , hiç değilse işin aslını öğerenirsiniz .
Evet ama bu Adam çok dikkat etmez temizliğe şaşırdım ondan şüphelendimiyide adam yola cikacak hava zaten sicak bide alti yedi saat banyo yapmasi gayet normal.ailesinin yanina gidiyor tras olmassi da normal kendine ceki duzen vermesi.ailesiyle gorusuyon madem gecmis olsun diye ararsin hemde orda mi degil mi anlarsin.
Kendi arabasıyla gidecekBileti kk ile aldıysa hesap dökümünden falan bakarsın.
Evet arıycam gecmiş olsun bahanesine .bunu akledememiş olamaz heralde..Nasılsa öğrenicem ..ailesini tembihlemiş olamaz değilmi
Nasil gidilmez. Bir arkadas konu acmisti. Ise gidiyorum yurt disina diye kadini terk etmis adam kadinin haberi yok.Böyle gözene soka soka karıya kıza gidilmez sanki
- Sevgiliniz doğru söylüyor olabilir. Emin olmadan haksızlık etmeyin derim.
Bi gitsin de öyle arıycam.Bakalım neyapıcak..kızlar ben hissediyorum ahanda şuraya yazıyorum bariz kaçtı bu tatile gidiyor barizzzz...offffffBende merak ettim simdi.
Ara babasini gecmis olsun de. Ortaya cikar.
Offff Zaman geçmiyor kriz geçircemValla her halt beklenir
Ara bi bakalım
Bi gitsin de öyle arıycam.Bakalım neyapıcak..kızlar ben hissediyorum ahanda şuraya yazıyorum bariz kaçtı bu tatile gidiyor barizzzz...offffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?