İşin içinden çıkamadım!

Melisagun08

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2015
2.014
3.012
133
38
Kızlar erkek arkadaşım bugün aniden memlekete gitme kararı aldı ve eve gelip bi kac eşya aldı .Dün söylememişti babası rahatsızlanmış ona gidiyorum DEDİ.Hastaneye götüreyim dedi.buraya kadar normal tabi.
Şüpheli durumlar var işin içinde; işyerimden çıkıp geldik eve hemen banyo ya girdi traş oldu ??memlekete giderken olmaz normalde.banyo yaptı uzunca.ve valize kısa Deniz şortu koydu.ben tabi hemen durumu çaktım.şortu koyarken benim görmemem için aceleyle kıvırdı içine.ve yan gözle baktı.niye onu koydun tatile mi gidiyon kaçamak dedim.Ne bu falan diye cıldırdım ani.evde giyiyorum sıcak falan DEDİ.ama inanmadım .Niye o Zaman aceleyle sokuşturdu???birden şimşek yıldırım ne varsa Çaktı bende!
Ulan ne oluyoruz dedim bu memlekete gitmiyor besbelli.arayıp öğrenicem anasından bakalım gelecekmi?memleketi Eskişehir muhtemel 6-7 saate orda olur..ve yemin etti babam hasta gercekten ona gidiyorum diye..bu işin içinde bi iş var.Gitme bu gece kal yarın git falan dedim yok illa şimdi gidecem DEDİ çıktı.gece yolculuğu zor falan desemde çıktı yani.
Bu ani çıkış o şortu koyarkenki bakışı banyo traş.....bunlar besbelli bi aldatma!!
Eğer öyle bişey varda derhal terkedicem .Giderkende bi öpmeler sevmeler görseniz...şuan içim acımıyor inanın böyle bi şere....siz den kurtulurum evlilik öncesi zerre umrumda olmaz.tek damla gözyaşım akmaz yeterki gerçeği öğreneyim..kıcına tekmeyi basmaya ramak mı kaldı ne!!!
Offf sıkıldığı cok bunaldım .Öğrensemde bi an önce rahatlasam.
Çok yemin etti valla kimse yok babama gidiyorum diye .Ama inanamıyorum o şüpheli hareketlerden sonra...ay cıldıracam bi gelin

iyide adam yola cikacak hava zaten sicak bide alti yedi saat banyo yapmasi gayet normal.ailesinin yanina gidiyor tras olmassi da normal kendine ceki duzen vermesi.ailesiyle gorusuyon madem gecmis olsun diye ararsin hemde orda mi degil mi anlarsin.

Ailesini yada akrabalarından tanıdığın birini arasan ? Nasılsın fln diye konuyu açsan

Ailesini tanıyorsan senin onları arayacağını bildiğinden yalan söyleyip böyle bi riske gireceğini sanmıyorum

iyide adam yola cikacak hava zaten sicak bide alti yedi saat banyo yapmasi gayet normal.ailesinin yanina gidiyor tras olmassi da normal kendine ceki duzen vermesi.ailesiyle gorusuyon madem gecmis olsun diye ararsin hemde orda mi degil mi anlarsin.
Evet ama bu Adam çok dikkat etmez temizliğe şaşırdım ondan şüphelendim

Acele acele kadına mi gitti şimdi bu adam ?

Daha once suphelendiren hareketleri olmusmuydu

Whatsapp dan konum attırın Bu ani gidiş pek hayırlı görünmüyor. Hem ben de Eskişehir de yaşadım ağustos da evde şort giyilecek kadar sıcak olmaz artık oralar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…