İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMIYORUM ACIL YARDIM

Yavrum evladim, bunu burda imseye yazmadim ama sen salak misin ?

ele bu admala evlenmezsen dayak yiyecegin gibi bir cikarim yapmissin, orda koptum zaten, gerisini okumadim.

Ne mantik evliligi bu yasta, onune kimler kimler cikar ,seversin sevilirsin.

16 yasindaki halinle neden yasitlarina bakmadin, ne isin vardi internette, hem de abin gibi gorunen bir adamla?

Net soyluyorum, ayril cunku sevmiyorsun ve birbirinize ugun degilsiniz. Universiteye git, adam gibi yasi, sartlari, ortami seninkine benzer yasitin genclerle flort et, hayati tani, ne evlenmesi?

Kesinlikle evlenme, sevmedigin biriyle evlenme, 18 yasinda evlenme, universiteye evli gitmek gibi aptalca bir dusunceye hic mi hic kapilma. Gencligini heba etme, hayatini heba etme.

Sen kafani bir temizle kardesim, bu garip dusuncelerden kurtul.

1. Ayril.
2. Universiteye git.

Tamma mi?

Zagi
Yok gülüm yok evlenme. Hele mantik evliliği hic yapma ayril zaten sevmiyosun öyle hayat mi geçer ve kardesin konusunda seni cok iyi anliyorum ama o vaatler yerine gelmez benden soylemesi..
Zayıf noktamı biliyor ve o konuda güven verdi

La havle vela kuvvete..
. Yahu sen okuyup kendi mesleğini al, karşına kimler çıkar senin. Kardeşin için önüne ne fırsatlar gelir. Okula gönderirsin, eğitimini aldırırsın kardeşine. 18 yaşında kuracak başka hayallerin yok mu senin? Geleceğinle, mesleğinle, kardeşinle ilgili. Ya ben 18 yaşında donumu toplayamıyordum, annem topluyordu odamı siz ne çabuk evlenmeyi düşünüyorsunuz ben var anlamamak.

Bu yaşta ne evliliği canımın içi.Daha 18 yaşındasın neler neler çıkar karşına.Hem sevmiyorsun da.Evlilik öyle sadece mantıkla olmuyor canım.Aynı hayatı paylaşacağın insana birşey hissetmeden olurmu hiç?
Hem eline mesleğini almadan olmaz,olmamalı.
Fırsat bu fırsat ayrıl derim ben.

ablacığım daha çok küçüksün sen ne evliliği Allah aşkına hem okulun var önünde en az 4-5 yıl var. saf msın saftirik misin evet seni sevebilir bir sürü güzel söz söyleyebilir ama yapma ablacığım her söylenen söz doğru olsaydı meydan doğrucu davutla dolup taşardı evlilik kolay mı sanıosun sen kardeşini de sorun etme allahım sağlık verin. sevemediğin bi insanla nasıl aynı yatak da yatacaksın bi düşünür müsün ve kararını ona göre ver bir ömür ne demek ya

cevap basit ayrıl hemen

Annem bize karisamaz diyor ama yasıtlarim evlendi bana akrabamlarim evde kalmış diyor derhal istemeye gelelim diyor. Şimdiden akrabalarının ağzına baktığı belli evlendikten sonrada annesinin her şekilde müdahale edeceğinden emin olabilirsin.

ayrıca kardeşinizin bakımı bu adama mı kaldı ya dünya da erkek bitti herşeyi geçtim siz zaten öğretmenlik okuyorsunuz ileride sizi çok iyi bir gelecek bekliyor zaten tek başınıza bile herşeyin üstesinden gelebilirsiniz.

Canım bak, herşeyi bir yana bırak, 18 yaşında bir kıza evlenelim diye bu kadar baskı yapması, ağlayıp zırlayıp, yok ben evde kaldım, senin ne eksiğin olacak, okursun da kardeşine de bakarsın da diye manupule etmesii çoook yalnış. 24 yaşında bir erkeğin ne evde kalmasııı yahuuu? Evlilikle sana ne kadar sorumluluk yükleneceğinin farkında mısın? Kumarbaz bir KP'de başka bir sorun tabii.
Çok küçüksün, evlilik hem aklına hem kalbine yatan biriyle olmalı, seni zaaflarını kullanarak elinde tutmaya çalışan biriyle değil. Okuyacağım; işimi ele almadan evlilik düşünmüyorum de, çık. Bu küçük yaşta saçma sapan insanların içine karışıp gelecek umutlarını karartma lütfen.

Şimdi okuldan geldiğim zaman ilgileniyorum. Annem de ilgileniyor ama sanki ona benden başkası bakınva içim rahat etmiyor. Bakan annem olsa bile. Hep dua ediyorum rabbim onu benden ayırmasın diye
annen varmis iste, daha 18 yasindasin, lutfen bi delilik yapma ve o adamla gorusmeyi bitir.. sivri dilliyim dayak yerim diyosun ya, bu adamin yapmayacagina nasil eminsin? hem sozler, vaatler vermek zor degil, icraat onemli..
bir de, insanlar cok sevse bile bazen katlanamiyor, kucucuk yasinda sevmedigin biriyle evlenip bi yükü sirtlanacaksin.. ne olur.. yapma..

Cunku baskasiyla evlenirsem kardesime baktirmayacakmis, kaynana yla ugrasacagim, hatta dayak yiyecegim gibime geliyor. Kararini verene kadar beni arama dedi......................

Yok böyle bişe tatlım o seni kaybetmemek için böyle laflar ediyor. sen işine başla kimse sana karışmaz kardeşinede sen rahatlıkla bakarsın kimseye muhtaç olmazsın.... sevmiyosun madem neden konuşyosunkii bitir gitsin. ne onu kandır nede kendini

Güzel dileklerin için teşekkür ederim
Tesekkur ederim bugun arayip söyleyecegim hakkımda hayirlisi

Insanlar diyorki kardesin enişteye el kaldirdigi vakit adam göz yummaz tutar kapının önüne koyar diyor en büyük korkum bu. Ben ahirette anne babama ne derim emanetinize sahip cikamadim diye kendi ve kardesimin gelecegi icin ensiseleniyorum

isin icinden cikamayacak bir durum yok.. hem begenmiyorsun onu, hem icine sinmiyor, hem daha 1.siniftasin, hem adamin sabit bir isi yok, sen ogretmen olacaksin, evliyken okumak da nesi, 18 yasindasin ne evliligi...

Evlenince okutturmaz kardesine baktirmaz bu işler yaş güzelim hep böyle olur böyle derler sonra ailene gitmek isteyince doverler bile. Yaşı geldigi icin senle evlenmek istiyor seni çok sevdiginden değil yani. Oku meslegini eline al bak ne güzel öğretmenlik okuyormussun. Kendine yakisaninla birlikte ol çok pişman olursun yoksa.

Kendin söylüyorsun sevememişsin büyük hata edersin evlenme

Canım bu yaşta ne evlenmesi, üstelik de sevmediğini biriyle. Anladığım kadarıyla bu adama karşı güven de duymuyosun. İleride mesleğini eline aldığında kardeşinle ilgilenirsin en güzel şekilde. Evlerek kendini yakarsın. Kurtul o adamdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…