• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMIYORUM ACIL YARDIM

Daha yolun çok başındasın. Şimdi ak dediğin şeye 4 yılın sonunda kara diyeceksin. Zaten sen şimdiden ak demiyosun yıllar sonra düşüncelerinin nasıl değişeceği şimdiden belli. Ayrıca kardeşim için diye hiç düşünme. Bugün tamam der yarın tamam demeyeceği ne malüm? Senin bu kararsız hallerini farkeden adam yarın da işine gelirse der o zaman ne diyeceksin? Sen aslında vermişsin kararını, biraz daha kendinle kalırsan doğruyu bulacaksın. Hayatta bol şans :KK9:

Evlilik için daha çok erken üniversite bitince çok daha farklı bir düşünce yapısına sahip olursun. Şu zamana kadar erkek kardeşine bakan olmadı bir süre daha idare edebilirsin.Para kazanabilecek düzeye geldiğinde parayla yardımcı olabilecek birini bulabilirsin.

sen bu kafayla zaten cok dayak yersin. aklini basina topla sevmedigin adamla evlenme once okulunu bitir ayaklarinin ustunde durmayi ogrende kardesine kendin bak kimseden medet umma. sunuda unutma kimse seni ezmez sen kendini ezdirirsin! dayak yicemde ne demek oluyor sen bunu kendine nasil yakistirabiliyorsun?

İnsanları küçümsemiyorum kesinlikle. Ancak statü farkı ne yazık ki var.. Ben yaşamış birisi olarak tecrübe ettim bunu. Üniversite okuyan ile okumayan arasında kabul etmek istemesem bile çok fark var.. Çevremde de bizzat yaşıyorum bunu.. Sana şimdiden bu denli evlilikle alakalı baskılar kuruyor olması, evlendikten sonra okuma durumunun pek gerçekçi olmadığını düşündürdü bana.. Riske girme.. İlla kardeşine bakılacak diye düşünüyorsan, al eline mesleğini, onu kimseye muhtaç etmeden en güzel şekilde bak yahut baktır.. Kendini kurtaramazsan, kardeşini hiç kurtaramazsın bunu unutma.

Back
X