İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMIYORUM ACIL YARDIM

18 yaşında daha çocuk sayılırsın.. ne evliliği ya? Bu kadar acele niye? Hem sevmiyorsun, tipini beğenmiyorsun ve "tanımıyorsun" da... bitir okulunu, evlenme...

daha çok küçüksün, sakın evlenmeyi falan düşünme güzelim. adam senin zayıf noktanı bulmuş kardeşine bakarım diye kandırıp evlenme peşinde. hem evlilik, hem okul, hem kardeşine bakmak çok fazla bir yük olur senin için

okulunu bitir, mesleğini eline al , bekle hayat sana neler getirecek o zamana kadar

seviyor olsan bir derece anlarım da bir de sevmiyorsun beğenmiyorsun adamı, kendine yazık etme lütfen

Kardeşim saldırgan, sinirlendi mi vurur kırar döker eşyaları atar soyunur çırılçıplak kalır diyorsun.
Kimse kabul etmez. Eğri oturup doğru konuşalım kimse kardeşini kabul etmeyecek, şuan sana edeceğim gel evlenelim diyen adamda etmez.
Düşünsene evlendiniz kardeşin sizde enişteye el kaldırıyor valla basar enişte tokadı tutar atar dışarı.
Ayrıca kimse kabul etmek zorunda da değil. Çocuğun değil ki kardeşin.
Anan baban bakmıyor sana kalmış yazık ya

Mantık bu işin neresinde ben göremedim. Mantık dediğin evlilik mantık dışı. .

Sen once okulunu bitir. Meslegini al eline ekonomik ozgurlugun olsun sen bakarsin
.kimseye ihtiyacin olmaz.

18 yasinda kizlarin okullari yerine buraya evlenmek lazim diye koni acmalari beni cok sinirlendiriyor gercekten erkekler sizi kandiriyor kizlar gencsiniz cahilsiniz ne isterlerse yaparsiniz ya sonda 28 yasiniza geldiginizde yasamak istemeyeceginiz bir hayatiniz olacak gencliginizin tadini cikarin okulunuz ve derslerinizle ilgilenin

Bende meraklı değilim bu yaşta evlenmeye. Benim özel durumum var

Bende meraklı değilim bu yaşta evlenmeye. Benim özel durumum var
Ozel durumun ne kardeslerin mu bumu ozel adam sana nasil kabul ettirmis nasil ezmis kardeslerini kimse kabul etmez boyle diye yavrum Allah kimseye firsat vermesin adam senin kardeslerini koz olarak kullaniyor cunku sen onu sevmiyorsun tipi yok meslegi yok okumus degil sevsen hic buna gerek bile kalmazdi adamda seni evlilige ikna etmek icin kardeslerini kullaniyor saniyormusun bakacak hic sanmam sen okulunu bitir kimse kacmiyor ayaklarin yere bassin bak neler bekliyor seni o iki melegin hatrina Allah karsina daha guzel kismetler cikaracak emin ol acele etme o adamdan ayril

Kimse bakmaz demiyor. Kardesimin lafini etmez bile. Konusunu açmaz. Ben düşünüyorum böyle şeyleri. Insallah canim güzel dileklerin icin tesekkur ederimm

Bende evliyim kocamdan dayak yemiyorum kimse karışamıyor çok rahatım sen neden dayak yiyeceksin neden bunu kabulleniyorsun çok normal gbi görüyorsun?Okulunu bitir seni alana kadar...

Kimse bakmaz demiyor. Kardesimin lafini etmez bile. Konusunu açmaz. Ben düşünüyorum böyle şeyleri. Insallah canim güzel dileklerin icin tesekkur ederimm
Sende dusunme Allah onlari yaratti dimi onlarin kaderleri senden benden daha acik olur cunki onlari koruyan gozetendir bosuna kardeslerine kafayi takma
O adamada yol ver kesin ve emin bir sekilde okuluna ve derslerine odaklan seni ogretmen olarak gormek istiyorum

Kusura bakmayin kardesim sonu komik..hala dunyada iyi insanlar kotu insanlardan daha fazla..neden kocan dovsun kaynana kahri cekeceksin daha yasin kucuk okulun tadini cikar normal olani bu o adan issiz yopranmis diye evlenme demiyorum sevmedigin icin evlenme diyorum bu cok aci olur senin icin en cokta o adam a yazik olur ikinizde hayatinizi karartmayin

Kardeşin için elin adamına muhtaç olacağına, oku çalış, annen baban bakamazsa sen bakarsın.

18 yaşında koca derdine, 20 sene sonra kime yıkılcaz derdine düşmüşsün, yazık benim memleketimin kızlarına..

canım güzelce okulunu oku mesleğini eline al, herşey bi yana sevemedim dediğin insanla ömür mü geçer? daha yaşın ne başın ne hiç düşünecek bir şey yok, temiz temiz ayrıl.

Aklın nerede, tatile mi çıktı?
La ilahe İllallah.
Oku, büyü.. daha çok yolun ve zamanın var.
Bugün okumana mani olmaz, yarın gücüm yetmiyor okutamam der.
Bir üniversite kolay mı bitiyor? Ne kadar sancılı ve ne kadar masraflı bir süreç.
Yarın harç paranı denkleştiremedim der, malum babasının borçları..
Bu kitapta neymiş, çok mu lazım der.
Elin herifiyle ne konuşuyorsun der, okuyup napıcan der.
Otur evinde yemeğini yap, evi temizle der.
Birde bebe ister..
Belki hiç biri olmaz ama ya olursa...
En sağlamı okulunu bitir, çalışma hayatına atıl kendi paranı kazanıp yemeyi bil, kimseye muhtaç olma ailenide kimseye muhtaç etme.
Adamın niyeti belli zaten, evlenmiş olmamak için evleniyor.

Sana ölüp bittiğinden değil.

başkasıyla evlenince neden dayak yiyosun kardeşine bakmıyor yada anlamadım ki. aklında başka biri var da ona göre mi konuşuyosun yoksa? ayrıca amasya ve ankara arasında neden kültür farkı olsun ki.
tek anlayışlı seni seven erkek o değil. seni kimseye karşı ezdirmeyecek biri olsa canım yaşın geldi diye dolduran insanların ağzını kapar senin hazır olmanı bekler

O güveni verdi. Kac kere ağladi benim icin. O lise mezunu olacak ben üniversite. Ben ankaraliyim o amasyada. Kültür farki. Bi yandan da kardeşim
Benim eşim de yüksekokul mezunu bir polis. Nedir bu kültür farkı tantanası? Ben ankaralıyım o manisalı. Ben şuan uzman öğretmenim hiçbir sıkıntı yaşamıyoruz bu konuda. Önemli olan kendini geliştirmek. Benim eşim benden fazla kitap okur. Bilmem bilir misin nice okumuş eşek var memlekette
Bu arada tabiki sevmek sevilmek varken neden sadece sevilmek olsun ki bu da başla bir konu..
Keşke bu kadar uzatıp da umutlandırmasaydın. İşin zor. Ayrılacaksan da helallik al mutlaka

ahh be canım kafanı kullan..kumar borcu falan...kardeşine nasıl bakacak maddi olarakta destek lazım..ayrıl sen o çocuktan..okulunu oku..eminim karşına daha iyi insanlarda çıkar..

daha 18 yaşındasın okuyorsun sevmiyorsun ne mantık evliliği acelen ne mantık evliliği dediğin zengin koca olur çocukda oda yok tamam seni seviyor olabilir ama internette tanıdığın birine bu kadar çabuk güvenme yaşın daha küçük okulunu oku hayatını yaşa.. zaten okursan kardeşine bakman için kimseyede ihtiyacın olmaz

Seninle aynı yaştayız.Sakın ha pişman olacağın şeyler yapma.Ne evliliği senin daha okulun var.
Önce okulunu bitir,eline ekmeğini al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…