- 17 Şubat 2014
- 499
- 194
- 53
Bende öyle söylüyorum cok küçüğüm diye. O da ama benim yaşim geciyor diyo. Ben 96liyim o 90 doğumlu
Üniversiteden hoşlandığın bir çocuk vardı o ne oldu okulun face sayfasında tanışmıştınız 22 yaşındaydı?ayrıca kardeşine senin ailen bakmıyor mu?Merhaba kızlar
Önce kendimden bahsedeyim 18 yaşındayım öğretmenlik okuyorum 1.siniftayım. 15 yaşında zihinsen engelli(otizm) erkek kardeşim, 8yaşında kız kardeşim var.
Erkek arkadaşımla ben 16 yaşındayken internette tanıştım. O 22 yaşındaydı ve benim yaşadığım şehirde askerlik yapıyordu. Sohbetimiz ilerledi ve yalvar yakar beni görmeden bile çok sevdiğini (telefonla konuşuyoruz) evlenmek dahi istediğini, benim çok farklı olduğumu vs.. tabi ben inanmıyorum. Konuşmak istemediğimi söyledim ama nafile.
En sonunda onun askeri biteli memleketine döneli 1 ay olalı kabul ettim. Fakat ona sevmediğimi söylüyordum tamam olsun ilerde seversin diyordu. Ve buluştuk. (17 yaşındayim)
Hic bekledigim gibi değildi kizlar. En az 27 gösteriyordu. Yıpranmıştı. Babasının kumar borclari yüzünden 15 yasindan beri insaatta calisiyormus aile problemleri hat safhada.
Her neyse kızlar buraya kadar okudugunuz icin tesekkur ederim.
Derdim su ki ben onu hâla sevemedim ama sevgisine saygı duyuyorum inaniyorum evlenirsem de mantik evliligi olacak. Erkek kardesine bakmana raziyim bizde kalabilir dedi. Annem bize karisamaz dedi (ilerisi icin soyluyor) dügün nasil istersen öyle olacak diyor. Üzerime titriyor ama hâla sevemedim çok ugrastim olmayinca olmuyor. Simdi 24 yasinda ve beni sıkıştırıyor yasıtlarim evlendi bana akrabamlarim evde kalmış diyor derhal istemeye gelelim yeter artik vs diyor. Bende evlenmek istemiyorum gencligimi üni hayatimi yaşamak istiyorum. Okula git diyor ama evli biri olarak. Evdekilerle konuşmaz san ayrilirim yeter diyor. Peki sizce kardeşim için bu adamla evlenmeli miyim ya da ayrilmali mi? Cunku baskasiyla evlenirsem kardesime baktirmayacakmis, kaynana yla ugrasacagim, hatta dayak yiyecegim gibime geliyor. Kararini verene kadar beni arama dedi
Ne yapayim çok bunaldim şimdi den tesekkurler
Hoşlandigim cocuk fos çıktı. Eğer onunla olsaydi ötekinden ayrilmam daha kolay olurdu.Üniversiteden hoşlandığın bir çocuk vardı o ne oldu okulun face sayfasında tanışmıştınız 22 yaşındaydı?ayrıca kardeşine senin ailen bakmıyor mu?
Bence bu adamda Fos benim gözümde gerçekten seni sevseydi önce okulunu oku mesleğini eline al öyle evlenelim demesi gerekti,seven insan bekler bunu unutma.Hoşlandigim cocuk fos çıktı. Eğer onunla olsaydi ötekinden ayrilmam daha kolay olurdu.
Ailem simdi bakıyor fakat ilerisi icin endisenileniyorum
Kardesime bakıcı mı dayanır.. dövüyor cidden dövüyor. Kizdigi zaman zaptedilmiyor..Cok kucuk yasta onu tanidigin icin oyle dusunuyosun tek sansin o degil okulunu oku meslegini al bakici bile tutarsin sevmedigin adamla krdesime bakarim dayak yemem diye evlenilmez ayni yatakta uyuyacaksin bir omur
Rehabilitasyon merkezine gitse acaba ilerleme olur mu ben lisedeyken bizim okul kampusumuzde otistik cocuklar icin okul vardi meselaKardesime bakıcı mı dayanır.. dövüyor cidden dövüyor. Kizdigi zaman zaptedilmiyor..
Okula gitmiyor mu kardeşin.Kardesime bakıcı mı dayanır.. dövüyor cidden dövüyor. Kizdigi zaman zaptedilmiyor..
Rehabilitasyon merkezine 11 yıldır gidiyor hicbir ilerleme yok.. özüru % 90. Oradaki hocalar da korkuyor kardesimden vuracak diye. Aslinda simâ olarak da bebek gibi günahsizligi yüzüne vurmuş. Ama kizdiginda kacacak delik arıyoruzRehabilitasyon merkezine gitse acaba ilerleme olur mu ben lisedeyken bizim okul kampusumuzde otistik cocuklar icin okul vardi mesela
Ünv oku mesleğini elime al o zaman kardeşine bakarsın eşinde bişey demez kendi maaşın olur bakmam derse ayrilirsin ama şimdi evlenirsen okuman zor sana söyleyeyim ii düşünMerhaba kızlar
Önce kendimden bahsedeyim 18 yaşındayım öğretmenlik okuyorum 1.siniftayım. 15 yaşında zihinsen engelli(otizm) erkek kardeşim, 8yaşında kız kardeşim var.
Erkek arkadaşımla ben 16 yaşındayken internette tanıştım. O 22 yaşındaydı ve benim yaşadığım şehirde askerlik yapıyordu. Sohbetimiz ilerledi ve yalvar yakar beni görmeden bile çok sevdiğini (telefonla konuşuyoruz) evlenmek dahi istediğini, benim çok farklı olduğumu vs.. tabi ben inanmıyorum. Konuşmak istemediğimi söyledim ama nafile.
En sonunda onun askeri biteli memleketine döneli 1 ay olalı kabul ettim. Fakat ona sevmediğimi söylüyordum tamam olsun ilerde seversin diyordu. Ve buluştuk. (17 yaşındayim)
Hic bekledigim gibi değildi kizlar. En az 27 gösteriyordu. Yıpranmıştı. Babasının kumar borclari yüzünden 15 yasindan beri insaatta calisiyormus aile problemleri hat safhada.
Her neyse kızlar buraya kadar okudugunuz icin tesekkur ederim.
Derdim su ki ben onu hâla sevemedim ama sevgisine saygı duyuyorum inaniyorum evlenirsem de mantik evliligi olacak. Erkek kardesine bakmana raziyim bizde kalabilir dedi. Annem bize karisamaz dedi (ilerisi icin soyluyor) dügün nasil istersen öyle olacak diyor. Üzerime titriyor ama hâla sevemedim çok ugrastim olmayinca olmuyor. Simdi 24 yasinda ve beni sıkıştırıyor yasıtlarim evlendi bana akrabamlarim evde kalmış diyor derhal istemeye gelelim yeter artik vs diyor. Bende evlenmek istemiyorum gencligimi üni hayatimi yaşamak istiyorum. Okula git diyor ama evli biri olarak. Evdekilerle konuşmaz san ayrilirim yeter diyor. Peki sizce kardeşim için bu adamla evlenmeli miyim ya da ayrilmali mi? Cunku baskasiyla evlenirsem kardesime baktirmayacakmis, kaynana yla ugrasacagim, hatta dayak yiyecegim gibime geliyor. Kararini verene kadar beni arama dedi
Ne yapayim çok bunaldim şimdi den tesekkurler
Ailem bakamaz ki yaşlari geçiyor kardesime guc yetiremezler hele de erkek cocugu. Cevremdeki herkes elâlem neden izin versin gardasina bakmana diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?