İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMIYORUM ACIL YARDIM

madem sevmiyorsun salla gitsin boşşşş ver yaşa gençliğini daha 18 yaşındasın daha neleri çıkar önüne hem zaten vaat ettiği her şey evlenene kadardır zindana çevirme şimdiden hayatını hemen ara o çocuğu ve bitirdiğini söyle...

yaşın 18 !!! güzel güzel okulunu okun, sevmek sevilmek istiyorsan akranın bir erkek arkadaş edin okul çevrenden.. hayatını kardeşine ve bu adama mı endeksliyeceksin? ay neresinden tutsam elimde kalıyor konu kız aklını başına al kes at bu ilişkiyi, okulunu okuuu

bazen diyorum iyi ki kızım yok, yeğenimi de 16 yaşına geldiğinden netten kesip eve bağlayacağım.. okula gitmesi için de yanına 60 yaşında bir koruma falan veririm herhalde..

arkadaşım şaka mı yapıyorsun? 18 yaşında ne evliliği? ne sanıyorsun, sen öğretmen olacaksın o seni herkesten ve herşeyden kıskanacak, gelsin şiddet, eziyet. sonra bir de çocuğun oldu mu tadından yenmez artık.. 96 doğumlusun, çocuksun sen daha. okulunu bitir, mesleğe atıl ve lütfen "senin için her şeyi silerim" diyen biriyle asla evlenme asla..

Üniversiteden hoşlandığın bir çocuk vardı o ne oldu okulun face sayfasında tanışmıştınız 22 yaşındaydı?ayrıca kardeşine senin ailen bakmıyor mu?

Cok kucuk yasta onu tanidigin icin oyle dusunuyosun tek sansin o degil okulunu oku meslegini al bakici bile tutarsin sevmedigin adamla krdesime bakarim dayak yemem diye evlenilmez ayni yatakta uyuyacaksin bir omur

Üniversiteden hoşlandığın bir çocuk vardı o ne oldu okulun face sayfasında tanışmıştınız 22 yaşındaydı?ayrıca kardeşine senin ailen bakmıyor mu?
Hoşlandigim cocuk fos çıktı. Eğer onunla olsaydi ötekinden ayrilmam daha kolay olurdu.
Ailem simdi bakıyor fakat ilerisi icin endisenileniyorum

Hoşlandigim cocuk fos çıktı. Eğer onunla olsaydi ötekinden ayrilmam daha kolay olurdu.
Ailem simdi bakıyor fakat ilerisi icin endisenileniyorum
Bence bu adamda Fos benim gözümde gerçekten seni sevseydi önce okulunu oku mesleğini eline al öyle evlenelim demesi gerekti,seven insan bekler bunu unutma.

Cok kucuk yasta onu tanidigin icin oyle dusunuyosun tek sansin o degil okulunu oku meslegini al bakici bile tutarsin sevmedigin adamla krdesime bakarim dayak yemem diye evlenilmez ayni yatakta uyuyacaksin bir omur
Kardesime bakıcı mı dayanır.. dövüyor cidden dövüyor. Kizdigi zaman zaptedilmiyor..

Rehabilitasyon merkezine gitse acaba ilerleme olur mu ben lisedeyken bizim okul kampusumuzde otistik cocuklar icin okul vardi mesela
Rehabilitasyon merkezine 11 yıldır gidiyor hicbir ilerleme yok.. özüru % 90. Oradaki hocalar da korkuyor kardesimden vuracak diye. Aslinda simâ olarak da bebek gibi günahsizligi yüzüne vurmuş. Ama kizdiginda kacacak delik arıyoruz

Ünv oku mesleğini elime al o zaman kardeşine bakarsın eşinde bişey demez kendi maaşın olur bakmam derse ayrilirsin ama şimdi evlenirsen okuman zor sana söyleyeyim ii düşün

Kızım daha 18 yaşındasın ne evliliği? Okulunu oku gez dolaş gençliğini yaşa. Başkasıyla evlenince niye dayak yiyesin ay ne saçma fikirlerin var hayret yani

Adamı sevsen bile aynı şeyleri derdim bi de sevmiyormuşsun aklın başında mı senin genç yaşında başına dert mi arıyorsun?

Yorumları okumadım ama evlen diyen cıkmaz;çıkamaz,cıkmamıştır umarım;sen meslek sahıbı elinde ekmegi olan bi insan ol;herşey yoluna girer merak etme!!

Yani kardesin icin kendi hayatini heba edeceksin oyle mi? hayir gercekten mantikli olur hadi neyse diyecegim..maddi ve manevi hicbir sey yok..simmdi yasi geciyor diye evlenmek ister, evlenince de yasi geciyor diye bebek ister..o zamanda hem okuyup, hem evli olup, hemde bebek mi bakacakmissin?

Sen simdiye kadar nasil baktiysan bundan sonra da bakarsin insaallah kardesine..Senin yuregin temiz belli ki..insaallah bunun karsiliginda gercekten bir gun mutlu ve huzurlu bir evliligin olur..

Ailem bakamaz ki yaşlari geçiyor kardesime guc yetiremezler hele de erkek cocugu. Cevremdeki herkes elâlem neden izin versin gardasina bakmana diyor

o elalem cok biliyormuş

anlasilan o ki iyi bir cevren yok..sen herkese inat oku, meslegini eline al uyanik ol ve sakin ama sakin kimseye minnet borcun olmasin..senin kardessicigini kendi kardesi gibi gorup bakmana razi olacak kisi kendisine minnet etmeni istemez..gercekten karakterli bir adam oldugu icin ister..gul gibi de gecinirsiniz..

Yok gülüm yok evlenme. Hele mantik evliliği hic yapma ayril zaten sevmiyosun öyle hayat mi geçer ve kardesin konusunda seni cok iyi anliyorum ama o vaatler yerine gelmez benden soylemesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…