Bu adamla evlenmenin neresi mantık evliliği olacak çok merak ettim ? Mantık evliliğini çok yanlış anlamışsın. Ve mantık evliliği düşünecek yaşta mısın sen ? Ben 22 yaşımdayım üniversite son sınıftayım bende öğretmenlik okuyorum. Senin yaşında birlikte olduğum adama şimdi gülüyorum, yaşadıklarım ve düşüncelerim çok çocuksu geliyor şimdi düşününce. Daha çok küçüksün evlilik kelimelerini ağzına alma. Okulunu bir bitir önce, gün geçtikçe istediğin adam özellikleri değişecek. Olgunlaşınca daha farklı isteklerin ve düşüncelerin olacak. Mantık evliliğini hatta ve hatta evliliği düşünecek yaşta değilsin. Gez,dolaş, eğlen bugünlere geri dönmeyeceksin en güzel ve en deli çağların. Gerçekten aşık olduğun adamla birlikte olmak, bulutların üzerinde dolaşmaya benziyor, dünyanın en güzel şeyi, ben şuan bunu yaşıyorum, tam 2 senedir.. Bu güzel duyguyu tatmaktansa kafanı böyle ilişkilerle doldurma. Hem mantıklı hem aşık olduğun ilişkiyi ara, daha ömrünün başındasın, baharındasın. Ve asla yapmak istemediğin birşeyi yapma, ne olursa olsun. Bu benden sana abla tavsiyesidir, tabi ileride keşke demek istemiyorsan.