• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMIYORUM ACIL YARDIM

Sevgilin çok güzel kandırmış, beynini yıkamış senin. Sen de saf saf söylediklerine inanmışsın, kabullenmişsin. Silkelen ve kendine gel. Daha hayatın başında gencecik bir kızsın. Önüne ne insanlar ne fırsatlar çıkacak. Önce okulunu oku, mesleğini eline al, kardeşini de evliliği de sonra düşünürsün.

Bu arada kardeşin okula gidiyor mu?
Kardesim 4 yasindan beri gidiyor ama caresi tedavisi yok.. ayrica epilepsi si de var. Bayiliyor bazen

Mantık evliliği yapmak için çok küçüksün canım. Kardeşin eğitim alıyor mu bilmiyorum ama okula gönderdeniz öfke nöbetlerine faydası olur. Önünde upuzun bir gelecek var sakın evlenip hayatı kendine zehir etme. Zamanı gelince seninde sevdiğin adamla evlen. Kardeşine bakmak için kocaya ihtiyacın yok.

Evlenene kadar herseyi yaparim der bakarim der yalan..
Sakin evlenme ..

Simdi kardesine bakarim diyor , Annem karisamaz diyor , bunlar onun hayal dunyasi seni ikna etme cabasi...

Baskasiyla evlenirsen neden dayak yiyosun?
Daha yasin cok kucuk daha karsina kimler cikicak.
Ondan daha iyileri cikar ve daha rahat bir hayat surersin..
Sen once okulunu oku , ne bu acele .
Zaten sevmiyosun , insan sevmedigi bi insanla nasil evlenir ya...

bir de kardeşinizi kabul eden birini bulamazsanız evlenmezsiniz olur biter
ayrıca anne babanız daha 50 yaşındalarmış, gayet gençler
uzun yıllar var önünüzde anne babanızın kardeşinize bakamayacağı günleri düşünmek için...

sakın evlenme.zaten nıye kabul ettın kı.üniversteni oku.sakın inanma sözlerine.meslek sahıbı ol maddı özgürlüğünu kazan.arada eğitim farkınız da ver anlaşamazsanız sonra.daha sonra sevdgın bırı cıkar karşına.sakın evlenme ve hemen ayrıl

Guzel kardesim cok kucuksun daha cocuksun.. Okulunu oku hayatin daha yeni basliyor aklini basina al nolur..

Kismette varsa zaten olur seni seven insan kararlarina da saygi duyar zaten beklet okulunun bitmesini..

Hem o evde kalmis diye evlenilir mi yahu sevmiyomussun bile..:KK20:

sen okulunu oku , maaşını eline al en güzel yerlerde baktırırsın rahat ettirirsin kardeşini , inşaatta işçi olarak çalışan biri size ve kardeşinize ne kadar bakabilcek acaba, zaten gelir durumu belli, ne cesaret internette tanıştıgın çocukla buluştun, hemde 17 yaşında daha çocukken başına kötü şeylerde gelebilirdi nasıl bir boşluktaysanız artık..

Insanlarjn degismeyecegine kimse garanti veremez.

Benim anlamadigim neden kardesine sen bakacaksin? Annen baban yok mu?

Mantık evliliği yapmak için çok küçüksün canım. Kardeşin eğitim alıyor mu bilmiyorum ama okula gönderdeniz öfke nöbetlerine faydası olur. Önünde upuzun bir gelecek var sakın evlenip hayatı kendine zehir etme. Zamanı gelince seninde sevdiğin adamla evlen. Kardeşine bakmak için kocaya ihtiyacın yok.
Okula gidiyor 11 yıldır fakat hicbir faydası yok. Özele gidiyor devlet okullari almadi fakat para yardımi yapiyor.
Kardesim icin fedakarlik yapmam gerekiyor diye düşünüyodum :( kafayı yicem işin icinden.çıkamıyorum

sen okulunu oku , maaşını eline al en güzel yerlerde baktırırsın rahat ettirirsin kardeşini , inşaatta işçi olarak çalışan biri size ve kardeşinize ne kadar bakabilcek acaba, zaten gelir durumu belli, ne cesaret internette tanıştıgın çocukla buluştun, hemde 17 yaşında daha çocukken başına kötü şeylerde gelebilirdi nasıl bir boşluktaysanız artık..
Işimi gelistircem vs diyor. Ailesi sıkıştiriyormuş bunu hadi ne zaman istiycez kizi diye. O da beni sıkışiriyor

Erkek arkadasim kardesine benden başka bakan olmaz demiyor. Başımın üzerinde yeri var dedi. ""Seni benım kadar seven olmaz olmayacak" diyor. Psikolojik baskı :(
16 yaşında bjk alt kulüpte Kalecik yapmis fakat babasi kumar borcunda bogulunca calismak zorunda kalmis.. iyi biri ama sevemedim kizlar

Işimi gelistircem vs diyor. Ailesi sıkıştiriyormuş bunu hadi ne zaman istiycez kizi diye. O da beni sıkışiriyor
tip olarakda çirkin biri anladığım kadarıyla begenmiyosun ondanmı sevemedin. yakışıklı bişey olsa fikrin ne olurdu

Merhaba kızlar
Önce kendimden bahsedeyim 18 yaşındayım öğretmenlik okuyorum 1.siniftayım. 15 yaşında zihinsen engelli(otizm) erkek kardeşim, 8yaşında kız kardeşim var.

Erkek arkadaşımla ben 16 yaşındayken internette tanıştım. O 22 yaşındaydı ve benim yaşadığım şehirde askerlik yapıyordu. Sohbetimiz ilerledi ve yalvar yakar beni görmeden bile çok sevdiğini (telefonla konuşuyoruz) evlenmek dahi istediğini, benim çok farklı olduğumu vs.. tabi ben inanmıyorum. Konuşmak istemediğimi söyledim ama nafile.
En sonunda onun askeri biteli memleketine döneli 1 ay olalı kabul ettim. Fakat ona sevmediğimi söylüyordum tamam olsun ilerde seversin diyordu. Ve buluştuk. (17 yaşındayim)
Hic bekledigim gibi değildi kizlar. En az 27 gösteriyordu. Yıpranmıştı. Babasının kumar borclari yüzünden 15 yasindan beri insaatta calisiyormus aile problemleri hat safhada.

Her neyse kızlar buraya kadar okudugunuz icin tesekkur ederim.
Derdim su ki ben onu hâla sevemedim ama sevgisine saygı duyuyorum inaniyorum evlenirsem de mantik evliligi olacak. Erkek kardesine bakmana raziyim bizde kalabilir dedi. Annem bize karisamaz dedi (ilerisi icin soyluyor) dügün nasil istersen öyle olacak diyor. Üzerime titriyor ama hâla sevemedim çok ugrastim olmayinca olmuyor. Simdi 24 yasinda ve beni sıkıştırıyor yasıtlarim evlendi bana akrabamlarim evde kalmış diyor derhal istemeye gelelim yeter artik vs diyor. Bende evlenmek istemiyorum gencligimi üni hayatimi yaşamak istiyorum. Okula git diyor ama evli biri olarak. Evdekilerle konuşmaz san ayrilirim yeter diyor. Peki sizce kardeşim için bu adamla evlenmeli miyim ya da ayrilmali mi? Cunku baskasiyla evlenirsem kardesime baktirmayacakmis, kaynana yla ugrasacagim, hatta dayak yiyecegim gibime geliyor. Kararini verene kadar beni arama dedi
Ne yapayim çok bunaldim şimdi den tesekkurler :KK43:

eminim ki üniversiteyi bitirince sen de kendine ve kardeşine bakabilirsin sevmediğin biriyle evlenme lütfen

Back
X